tak sam i ja mislil kad sam ga kupil za ps3, a kad ono, za tjedan i pol zavrsen...= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Printable View
tak sam i ja mislil kad sam ga kupil za ps3, a kad ono, za tjedan i pol zavrsen...= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
koji je zadnji info o "kada dolazi na nasa racunala"???
18. studenog 2008.
Jedva čekam,ali mislim da ću odigrati radi reda jer po trailerima se i ne čini baš neka igretina,npr nema aviona ili padobrana:/
Jooooooooooooj, nema aviona! Ogromna katasrofa!!!........................NOT!!!!
Pa što će ti avioni kad je to samo jedan grad, helići su sasvim dovoljni.
erm,ponavljanje 11 rujna ? :D
nemate vi bolesne planove ko ja ^^
istina da... al to da nema padobrana mah...= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
netrebaju ti avioni za rekreaciju 11 rujna ionako je koristen c4 tamo= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Taj dan cu otici u zagreb , kupiti si GTA 4 i vratiti cu se kuci..... ali onda tjedan dana me nema u skoli.... a 2 dana me sigurno nece biti nigdje bego pred compom !!! ;}= Citat =:
Izvorno postao IgGy
Cuo sam da ima puno bazena :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
Zato je tu nekakav iskorak u korištenju auta i oružja (koje konačno možeš spremit u bunker :pray: a valjda ne možeš nositi baš cijeli arsenal sa sobom...).
A bit će i da je teže aute krast.
A da ne spominjem cijelu ponudu izmišljenih mobilnih servisa, web stranica i portala unutar igre. Hm, cijeli jedan internet izmišljen za igru... To znači pedantno napraviti igru!
poslužit će...= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
mozes nosit cijeli arsenal sa sobom, a to kaj si videl oruzje u bunkeru, to jedan od frendova prodaje tak... kaj se tice kradje auta, nije samo da otvoris vrata, nego moras prozor razbiti pa otvorit vrata iznutra... na pocetku ti mob ne podrzava teme, poslje dobijes boljeg... a internet, jedino kaj se na njemu koristi je onaj date servis, ostalo je suvisno, ko i tv programi...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Dodatnih misija ima jaaaako puno jer se samo sve misije mogu prec za nekih 30ak sati a rockstarovci nam obecavaju bar 100 sati za 100% igre.
A-a , možeš krasti aute na "fini" način ili mozes razbiti prozor- ja preporucam "fini" nacin.....= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Šteta. meni bi se više sviđalo kad se ne bi moglo nositi deset pištolja/pušaka/strojnica sa sobom cijelo vrijeme, ali što je tu je.
A budući da nema kupovanja nekretnina, ne znam na šta ću trošit pare u igri.
predivno mmmm 100 sati... ja happy :D= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
A jos ljepse je kad zapnes u igri pa ti se onda jos produzi Gameplay :P
A barem nece biti onih nesretnih aviona :D
NEMA AVIONA ? ma ima helica... to me tjesi !!= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Da nema aviona u spomen na 11. rujan. Ali, kako ti kazes, helici su zakon. Necemo se ko u SA mucit ko idioti sa avionima :P
Meni je jedan od vrhunaca zabave u freeroomu bio napadati areu 51 sa hydrom, smrc.... :cry:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
mah kad malo razmislim sta sam vise koristio avion ili helić?? odg je helić tako da... nema veze preživjet ćemo...= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Ma da.
GTA4 nije dovoljno velik kao SA da se ima di letuckat avionima.
A sa helihopterima... obozavam se sa njima vozikat između zgrada :roll:
glupost, aviona nema mapa nije dovoljno velka i nema ruralnih podrucja ko u SA vec je samo grad tak da nemas bas di letit s avionima i zbog toga su izbaceni= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
I zbog toga, a ovo 11.9 nije glupost. To je rekao sam Rockstar. :wink:
A sta bi moglo biti, u novinama- poludjeli rus niko napao blizance !!! ? Ma salim se, to su iz postovanja amerima i zato :bravo: za njih= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Ma da. Sigurno nekima nebi bilo drago gledat na youtubeu filmice u kojima se neki kreten zabija u kojekake zgrade, a neko iz njegove obitelji je poginuo u tom sranju.
Btw. :bravo: ameri. utjerali ste strah u kosti svojim ljudima. To vec svi znaju :bravo:
Ameri su u tome profići. :D
Ipak aviona nema jer su zbog same veličine grada bezpotrebni. Helići su tu za zračni prijevoz, a ako baš hoćete avione u GTA 4, siguran sam da će te ih nakon najviše mjsec dana i dobiti s modovima.
a i to, istina...= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
E dali ce biti jos uvijek one super tracnice-ono iznad ceste , jer mi je to bilo super na gta 3 raditi stuntove tamo!!