bottle,dager,bot,bracer,hot
nakon toga moze jos jedan hot,radiance ili cuirass
Printable View
bottle,dager,bot,bracer,hot
nakon toga moze jos jedan hot,radiance ili cuirass
hm, pa linken blokira ultu od rotfela, song of siren i još par imba ulta= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
istina
i osim toga linken je dobar večini heroja
JA SAM POCEO DOTU PRIJE 3 SEDMICE MOJA 3 NAJDRAZA GEROJA SU AXE,RAZOR I KENTAUR WARCIF!!!!
MOZETE LI MI RECI STA TREBA DA UZMEM SA NJIH TROJE???PLIZZZZ!!!
Axe-dagger, vanguard, bot, assault, hot , hot= Citat =:
Izvorno postao AXE!!!_KING_RULZZZ!!!
Razor-Bot, butter, mjollnir, mkb,
KENTAUR WARCIF- dagger, hot, hot, hot, hot ,hot XDDDDD
STA TI ZNACI BOT I HOT I MKB
[quote=Systematic Rewerse]Axe-dagger, vanguard, bot, assault, hot , hot= Citat =:
Izvorno postao "AXE!!!_KING_RULZZZ!!!":1ol9ny8k
Razor-Bot, butter, mjollnir, mkb,
KENTAUR WARCIF- dagger, hot, hot, hot, hot ,hot XDDDDD[/quote:1ol9ny8k]
e sad sistem kako ce on ovo shto si ti napisao skontat ako je rpije 3 sedmice pocheo igrat. nije bash tip dobar :?
[quote=7DaysBakeRolls]e sad sistem kako ce on ovo shto si ti napisao skontat ako je rpije 3 sedmice pocheo igrat. nije bash tip dobar :?[/quote:3bg4vaft]= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
+ CAPS LOCK!
centaur - 2 null talismana, dagger, radiance i hearth of tarasque
razzor - radiance, bot of travel, hearth of tarasque
axe - bots of travel, hearth of tarasque
eto nesto na brzinu
BoT = Boots of Travel= Citat =:
HoT = Heart of Tarrasque
MKB = Monkey King Bar
Btw možete li mi objasniti zašto Axeu dagger? Koliko znam njemu bi zbog Berseker's Calla i Counter Helixa trebalo dizati strenght i HP.
[quote=Iron Storm]BoT = Boots of Travel= Citat =:
Izvorno postao "AXE!!!_KING_RULZZZ!!!":23uktwlk
HoT = Heart of Tarrasque
MKB = Monkey King Bar
Btw možete li mi objasniti zašto Axeu dagger? Koliko znam njemu bi zbog Berseker's Calla i Counter Helixa trebalo dizati strenght i HP.[/quote:23uktwlk]
e pa da, berserekrs call ding ding... axe nije bas to much brz heroj... s axom moras prvi u batlove upadat, on je tank, a to bas nije lako ako malo zakasnis sa timom... dok se ti dosuljas u sredinu tuce pola tvog tima vec zagine, a tada je vec kasno...
ti nisi normalan= Citat =:
Izvorno postao EvilMinded
kaj če razoru HoT!
treba mu skupiti butterfly-30%evasion gg
centaur: battle fury, vladimirs, s/y, asoult currias,HoT-to ja sada svim strenght herojima idem
Axe - BoT????
kaj ce mu to
bolje mu skupi pt-str i malo dmg boost i gg
vlja li ikom heroj po imenu MOON RIDER,STORM SPIRIT,LICH,BANE ELEMENTAL????
RECITE STA TREBAM ZA NJIH???
USTELIO SAM SE SA AXE I STALNO GA BIRAM PA MI SVI ZNAJU TAKTIKU PA HOCU MALO DRUGE HEROJE DA IZABEREM
MOZDA SAM VAM DOSADAN SA PITANJIMA ALI OCU DA HOCU DA DOBRO NAUCIM IGRATI I RECITE SVOJE NAJ HEROJE I STA KUPUJETE ZA NJIH???
hvala unaprijed!!!
AJD IZKOPČAJ CAPS LOCK!= Citat =:
inače za sve heroje ti postoje taktike u ovoj temi samo malo pogledaj kojih 50 stranica unazad i počniSČITATI
možda da pravilaSisto pročitaš
Moon Rider:
Pwnage- angham i lothar. butterfly i satanic. power treads i mkb ili buriza
ownage- power treads, butterfly, buriza, satanic, divine, divine.
Storm Spirit:
pt, QsoV iliti hex iliti scepter of vise ili tak neš, orchid malvolence, buriza, mkb, satanic.
Lich:
Angham, Hex, EoS, Linken. BoT, currias
Bane Elemental:
Hex, EoS, Linken, BoT, currias, orchidal malvolence.
ako je kaj krivo bu te me ispravili
inače neigram sa njima i pola ovih itema ovisi o situaciji!
mozete li mi poslati taktike kojim se vi sluzite s kim herojem tako da sutra kad se okupimo da budem najjaci iz dote
cek..sta lol=?= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
sta je bolje mjolnir ili buter
ovisi kod kojeg heroja!
inače nekima paše oboje
E nemoj ti slushat Ki Ki-ja on je nooberda koja misli da zna dobro igrat :D! Ma samo ti njih slushaj bice dobro samo polako a ja ne mogu da odgovaram na vakve postove jer nemaju smisla... Admin me zove na kavu pa moram ic da ne bih dobijo ban... jbg zaprijetio:D (al ziva istina mrtav ozbiljan sam!)
Burek? xD
= Citat =:
mozete li mi odgovoriti na ovaj post
Istina :D= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
[quote=AXE!!!_KING_RULZZZ!!!]= Citat =:
Izvorno postao "AXE!!!_KING_RULZZZ!!!":2qnyr4zq
mozete li mi odgovoriti na ovaj post[/quote:2qnyr4zq]
To be honest... E ovako nema najjacheg heroja u doti jer svaki heroj ima svoj counter(suprotnog) koji ce njega ubijati... Sve u svemu najlakshe je ubiti sa Nerubian Assasinom. Da ja tebi ne bih rekao kao shto su ti svi govorili ja tebi ovako kazem... Pochetni ajtemi: 6 x tangoo, 2x clarity potion, slippers of agillity i jedna granchica ako se josh shta moze dodati dobro i jest( ovo je kad se igra 5v5). Zatim sledeci ajtem koji uzimash je staff of wizardry, blades of attack, boots of speed. Posle toga idesh dagon da sastavish i kad ga sastavish ne unaprijedjujesh ga nego idesh na Perverziju :D(preservance(ring of health + void stone)). next ti je dagon lvl 2, claymore, mithril hammer, dagon lvl 3, dagon lvl4. idesh onda kad se vec razvila igra Boots of Travel da mozesh da probijash sa strana iako je tvoja sushtina da ubijash heroja. Sledece idesh ako hocesh Sange and Yasha ili mozesh takodje i Desolator iako to izgleda bezveze ODLICHNO JE! cout<< sad ako igrash vs intel heroja tj IMBA SPELL heroja umjesto Perverzije :D idesh na Hood of Defience(nisam siguran dal se ovako pishe) :D. To bi bio perfektno objashnjenje za Nerubijana... Meni se chini da niko nece imat shta dodati tako da GLHF u igraoni vs frendova :kill:
ok, ovako... ako ides na bot, bot uzimas najkasnije do 30.-40. minute... poslje toga vise nema smisla, ide se na trids...
ostalo sve ok... :D
A de ti meni onda reci zashto chovjek uzima BoT na pochetku ako mu kasnije nece trebat??? DE SKONTAJ SE MALO(valjda nisi glup)= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
A kasnije i jesu najpotrebnije kad ti probijaju sa svake strane pa mozesh da stignesh na svaku i da ubijesh nekog??? (isn't that right) sad reci da nije i otpishi svoju karijeru dote... ne volim kad me neko ispravlja a ja besprijekorno sve napiso... hmmm chudan si ti lik matere mi...
vi govorite o Narubian Assassinu????
meni to sliči ko terrorblade....
inače po mojemu uzmi Mortred The Phantom Assassin!
prvo na preservence! onda spuiš power treads i dovršiš battle fury!
onda možeš satanic do kraja ili samo helm of dominator pa na asoult currias
nakraju mkb, divine, ali uglavnom neš za dmg! critical strike = *4!
to znači kill in Three attack!
znali iko sta treba za Venomancera???Heroj mi se jako svidja ali neznam sta mi za njega treba
Zavisi protiv koga igraš, ali nekako najnormalnije je da ideš na Scepter, butterfly, MKB, lothars ...= Citat =:
Ja mu u godinu i pol shto sam igrao skoro nikad nisam scepter napravio...
Ma, nisam ni ja!