sad svima ban odma
Printable View
sad svima ban odma
Bome Blizz je sam kriv, što ne speglaju bugove bolje?
Istina, saronite bomb je item kojeg svatko može baciti kad hoće da si pojača malo AoE. To što iz nekog razloga uzrokuje bug da respawna komad frozen thronea je Blizzov propust :D
A ne, glavno da nisu dobili bananka od 72h i da im nisu oduzeli achievement i loot. :)= Citat =:
Izvorno postao flander
http://www.mmo-champion.com/news-2/ensi ... -72-hours/
Ah, što ćeš, očekivana Blizzova reakcija. A bug možda i ostane :rotfl:
lol, al to je malo mutavo, od kud su znali da da je bug, a opet i ako su skužili trebali su se maknut, *HS*= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Wow bas mi drago sto su lupili Ensidiji ban, napokon nakon pun k world firstova kao Vashj da napokon najebu.
Ne znam zasto, ali zanimala me njihova strana, pa sam jucer citao njihove postove na njihovom portalu... i sam mi je jos draze da su dobili 3 dana ban. Oni misle da bi se encounteri trebali raditi prema njima, da je wow razvodnjen i da svi ''hodaju u istom gearu'' - cak se dam sloziti u nekim stvarima, ali sto ti elitisti ocekuju, da blizz radi cijeli wow s encounterima za par % hc populacije? Ma nabijem ih. Nadam se da ce Stars pokupit world firsts na vecini heroic modova, pogotovo Lich Kinga pa da onda citam izlike kao ''imali smo lagg'', ''zbog bana'' i ostali QQ tog sugavog guilda... i da, nek quitaju bolje i odu igrat Aion ili nesto slicno...
EDIT:
Sto se tice samo zbuganog encountera, vjerujem da su znali sto rade, ne u smislu da su znali da ce SB izazvati bug nego da su vidjeli da je nest zbugano i nastavili svejedno... A i blizz je postupio tako vidjevsi log, sigurno znaju vise od nas.
mal je ratardiran ban, al jos je retardiranije sto se ljudi time opterecuju kao da im je to od neke velike važnosti . btw za bug u zul grubu svaki dan bi blizz mogo banat bar po 1000 + ljudi al ih ne bana jel im mrsko ispravit bug xD
kakav to bug
jebate zul gurub ko to normalan još ide rejdat, radi achia
to bi se sve rijesilo da nije dostupno beta testiranje svim igracima, pa tako nebi oni vec unaprijed znali svaki hebeni potez bossa.
Baš to. Kao što sam napisao ranije, World First ne vrijedi apsolutno ništa jer opća populacija već sve to iztestira (šta, mislite da random guildovi ruše bossove u beti?). Ovako kad dođe na live stvar je samo tko je veći no-lifer i tko može čim prije skupiti ekipu pa rushati na bossa.= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
a i u ostalom zak ne naprave dvije verzije Lich Kinga, ona koja će bit za beta testere i ona koja će bit za live sekciju
mirna Bosna
Jer onda beta-testing izgubi svrhu?
zbog čega ?
pa šta se onda žalite da svi znaju unaprijed taktiku za glavnog bossa
jebo tebe zul grub ide se radi mounta razmišljaj malo tintarom= Citat =:
Izvorno postao flander
w00000t mount isuse daaaa kak je kulan
-.-'
pa jebiga kad si horda i imas tigra heheh nije lose, ili ally s raptorom :P
ma znam, priznajem i ja sam to grindal, al bio par puta i nije dropalo, iovako koristim flying mountove, rijetko odem u Azeroth
raidovi su propali od kad ima tog PTR servera ... koji je smisao onda pokazati bossever prije patcha ekipa ih owna u tjedan dana dodu na server ownaju bosseve u jednom danu i gg..
preretardirano :thumbs1: :thumbs1:
da, raidanje bi bilo puno zanimljivije i teze kad nebi bilo PTR servera ali ni glupih addona kao onaj deadly boss mods.
ovo u vezi bana Ensidiji nije pravedno, oni nisu krivi sto je blizzard pogrjesio
da ali opet ako su otkrili za taj bug mogli su lijepo prekinut fajt i bok, prijavit to GM-u i riješena stvar
ali oni nisu otkrili sto uzrokuje bug, a zasto bi stali s fightom?
pa zar je bitno što uzrokuje bug, ako je guilda znala da se sa njime može lakše srušit LK trebali su razmislit "Hmm što ako nastavimo i srušimo LK-a dali će Blizz nam srat radi toga ? "
pa bitno je da, jel da su znali sta uzrokuje onda bi prestali to radit, i kao drugo blizz je njih mjesecima gledo kako ruse LK na PTR-ima i tamo nisu mogli primjetit taj isti bug? daj molim te.
Otkrili su, pogledaj malo logove i namjernu rotaciju tog Roguea. Ne samo da su otkrili nego su i namjerno iskoristili bug.= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
Meni nije jasno zašto Blizzard nema tim posvećen samo tim testiranjima, kad već imaju za Alpha i Beta verzije prije nego postanu dostupne javnosti.
pa naravno da su znali za bug
nema teorije da od 25 ljudi neko to ne skuži
ako je itko kriv onda je 50:50
Guilda jel nije smije to napravit, dakle forsat taj bug, a Blizz je mogal bit oprezniji a testiranjima
[quote=Arbiter of Change][quote="Gu$ht3r":20bwk8nt]ali oni nisu otkrili sto uzrokuje bug, a zasto bi stali s fightom?[/quote]
Otkrili su, pogledaj malo logove i namjernu rotaciju tog Roguea. Ne samo da su otkrili nego su i namjerno iskoristili bug.
Meni nije jasno zašto Blizzard nema tim posvećen samo tim testiranjima, kad već imaju za Alpha i Beta verzije prije nego postanu dostupne javnosti.[/quote:20bwk8nt]
[url="http://www.ensidia.com/muqq/blog/4078/"]http://www.ensidia.com/muqq/blog/4078/[/url]
ovaj covjek kaze da nisu znali.
pa normalno
nisam ja kriv što sam ti držal vreću dok si ti novce trpal u nju :D