Ne kužiš. Mora biti iste visine kao avatar, inače nije fora.
Printable View
Ne kužiš. Mora biti iste visine kao avatar, inače nije fora.
Nije iste visine. Avatar je 120, a sig 125. 8)
Sick burn.
Pogini u vodopadu.= Citat =:
Izvorno postao C
Ima pravo, 125 je.
C je internet poh-leese
Ne znam koliko vas koji čitate ovo igra Sykrim, al' recimo kad bi ste poželjeli imati Sykrim poster na zidu, kako bi otpr. izgledao? Crno-bijeli, u bojama, samo logo, neki artwork, zmaj? Ne igram igru ali pravim poklon pa please help ^^
Samo logo. Tehnika ulje na platnu. Ogromnom platnu. Ekstra ogromnom platnu.
http://img13.imageshack.us/img13/2509/52018539.jpg
Uuuuu, nije loše :D Ne znam koliko će ogromno moći biti, al' mislim da će biti ovako nešto, thx
Krivi topik.
Najjednostavnije je i najbolje. Ne treba komplikovati.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Dvaput si napisala Sykrim umjesto Skyrim. :)= Citat =:
Izvorno postao Dania
ne zelim biti grammar nazi ili nesto, sorry
Haha, ma ništa, volim kad me netko ispravi. Žurila sam i nisam pregledala post kad sam napisala :)
Da lol i ja gledam, reko jel ona misli da se igra zove Sykrim ili samo griješi :)
Pogledaj ovo, možda dobiješ ideju. :)= Citat =:
Izvorno postao Dania
Ovaj Statue at the Shrine of Talos mi se sviđa :)
@Maloki: Elder Scrolls V (jel', 5): Skyrim, kak' bi drukčije se zvala?
Sykrim. :P= Citat =:
Izvorno postao Dania
Ovako. Jel na FB ima neki način da vidim sve poruke poslane unutar jedne "poruke". Ako kužite što mislim. Al bez onoga da scrollam gore i čekam da mi otvori prijašnje. Nego da mi pokaže sve. Kao što je prije bilo.
Ne
Zajebavas? :D
Il si i ti probavao?
mozes stavit da ti otvori cijeli povijest pricanja s tom osobom. scrollas gore i dodes da ti loada cijeli inbox
To i želim. Al kad ja scrollam gore dođe mi "Load earlier mesasges(neki broj)" i onda odma samo loada prošlih stotinjak poruka. A ja ih imam preko 19k.
tako sam i ja imao jedan inbox. znam da je na starom faceu bilo load entire thread e sad.. i znam da ima na mobilnom faceu to hah
Goddamn. Hvala svejedno.
Jel' itko možda zna da li je izašao I am Lucifer film (po knjizi Glena duncana)? Pokušavam naći, al' samo nalazim razne forume s hrpom sr*nja. Itko?
Guglao sam malo iz dosade i ne znam što misliti. Na par mjesta se spominje da Daniel Craig i Evan McGregor tumače glavne uloge, da je film režirao Dan Harris te da je u rujnu prošle godine izašao. Na nekim stranicama čak su naveden i ocjene publike :). U jednoj biografiji Craiga spominje se da je film "on hold", u nekima se uopće ne spominje.
Uglavnom, meni izgleda da je produkcija ili otkazana ili je na čekanju zbog financijskih ili kakvih god problema. Možda će se nekom dat više guglat pa pronađe potvrdu toga :).
Heh, tako nešto sam i ja našla guglanjem. Trebalo bi baš detaljnije istražit', to ću kad uhvatim volje haha. Al' IMO bilo bi zakon da McGregor glumi glavnu, Craiga ne volim ^_^
Često čujem na ulici, pa i sam nekad znam reći iruda ti i slično, šta to znači ?
Zasto ti u potpisu pise da nemas potpis?
long story...
a jel ti znaš šta znači kad neko kaže : iruda ti