Odličan mobitel, full mi se sviđa. Puno bolji uređaj od HTC Desire, a cijena je pre savršena :pray: Tko kupuje novi Android, ovo je definitivno best buy.
Printable View
Odličan mobitel, full mi se sviđa. Puno bolji uređaj od HTC Desire, a cijena je pre savršena :pray: Tko kupuje novi Android, ovo je definitivno best buy.
Što se mene tiče (a tiče me se) ova je Motorola u svom cjenovnom razredu apsolutni pobjednik. Naprežem mozak od jutra i nikako da se sjetim nekog drugog mobitela koji bi mi barem približno bio toliko interesantan da ovih dana kupujem mobitel do 2000 kuna. Ovo je po meni potez godine za Vip i totalno u rangu s onom BonBon ponudom di nude Sony Ericsson Xperia X10 miniSpo 1100 kuna.
Also, evo i malo novosti vezanih uz prijenos brojaSu BonBon mrežu. Planiram ovih dana prebaciti svoj Simpa broj kod njih.
Xperiu X10 mini bi jedino za muziku koristio. Frend mi ju ima i za net je katastrofa ,na nekim stranicama ako pogodiš LOGIN button onda je to čista sreča.
Bolja je bila ona akcija Xperia X8 za 1000 kuna, a mislim da i još traje!? Što se tiče Motorole, treba je netko nabaviti, čisto da vidimo jel ima dječjih bolesti :D
Ak bude sreće ja ju drugi mjesec nabavljam :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
danas kupiti "mob koji traje" je još gore nego s kompovima jebate... :D
(pod uvjetom da mob ne koristiš samo za pozive, poruke i pokoju empetricu)
x10 je dobila pinch zoom tak da nije problem više= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
C'mon...= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
http://img121.imageshack.us/img121/5...endunibody.jpg
To sam već objasnio... Quadrant ti je dizajniran za testiranje Snapdragon procesora, a za Cortex procesore izbacuje krive/loše rezultate iako su Cortex procesori bolji (bolja grafička akceleracija). Ova Motorola ima Cortex proc i zato ima lošiji rezultat. Tako da se po Quadrantu ne isplati ravnati, odličan je za usporedbu različitih Snapdragona ili istih modela uređaja sa Cortexom (recimo Defy vs. Defy i sl.).= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Jel Opera ima flash u sebi? Sad gledam nes na forumu i nemogu vidjet youtube filmic?
Aha, sad skužio, Opera Mobile 10.1 ne podržava flash, beta verzija. Šteta :(
Inače, našao sam fenomenalan browser, zove se Miren Browser. Ovo je all in one browser, ko da imam operu, dolphina i sl. u jednom, zakon. Fora su gestures, swipe-anje po ekranu za back i forward.
@aral koji to mob što imaš
HTC Desire HD
Frend kupuje novi mob i sad Galaxy S ili Desire?
Ako je običan Desire, onda GalaxyS. Ako je DesireHD, onda mora prevagnuti između:
1) Veći ekran (DesireHD) vs. bolji ekran (GalaxyS)
2) Sexy dizajn (DesireHD)
3) Bolja grafička akceleracija (GalaxyS)
4) Bolja kamera (DesireHD)
5) Bolja baterija (GalaxyS)
6) Jači community i samim time više updateova i custom ROM-ova (GalaxyS)
Običan Desire rađe ne zbog pre malo interne memorije (120MB vs 2GB), manjeg i lošijeg ekrana i lošije baterije. S time da opet ima prednost na polju materijala izrade i ima bljeskalicu na kameri.... Tako da, prevagni.
PS: Što se tiče materijala GalaxyS je plastičan u ruci, ali ta plastika ti je full elastična tako da je mob zapravo vrlo otporan na sve. Stavio sam prije n stranica video sa stres testovima i nije ništa lošiji ili manje izdržljiv od "aluminijskog unibody HTC Legenda" :D Prije je ekran puknuo nego se plastika razjebala, a nije lako potrgati Gorilla ekran.
Popular gay dating app Grindr now available in the Android Market
Dečki,evo nekaj za vas ;)
:eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Aral
ne kužim zakaj je to na androidu.. to bi trebalo bit na epl gejfon storu..
True. Dobra je vijest da će bit i za žene, onda možemo lezbe ganjat okolo s time.
Kaže "Dečki,evo nekaj za vas", a on je googlanjem došao do toga... Zanima me što je googleao :D Google search: "Wild & Gay" :D
Aral, evo ti wallpaper koji ide uz to...
http://3.bp.blogspot.com/_ZaGO7GjCqA...ndroid-gay.jpg
Lol ne, na mobu preko pulsea mi dolaze vijesti, između ostalog sa android centrala :)
Kaj to znači za tebe koji živiš u hrv.? :)
fix?
Kies se registry patcha za 1 sekundu, samim time je update dobavljiv u HR u roku 2 sekunde :P= Citat =:
Izvorno postao Aral
A, kul onda :) Kad staviš nabaci slikice. Tak bu i moj HTC to dobio...jednog dana xD