Printable View
Baš mi ga je žao.
Ibri skinuli suspenziju, može igrati protiv Barce. Šteta što je Bayern - Juventus isti dan kao i PSG - Barcelona.
Sutra Inter - Juve, u ponedjeljak Chelsea - Manchester.
Imam osjecaj da cu bezze danas bjezati sa posla da gledam tekmu protiv Intera jer ce zagarantovano na terenu biti bar 4-5 invalida tipa Giovinka,Padoina...Vucka izgleda vec nema,tako da ce to bit daleko od nekog derbija.
Sve se glasnije prica o dolasku Dzeke. On i Llorente bi konacno rijesili pitanje napada.
Vjerojatno će Inter lako dobiti.
po picki, da. inter se mora pobijedit s drugom postavom.
Yep, 0:1 u drugoj minuti
Buffon i dalje tata svih golmana.
Zaslužio je Inter najmanje bod, ali prave momčadi uzimaju 3 boda i kad nisu bolje. Kovačić odličan danas, par puta je super povukao. Šteta da nije pucao u onoj situaciji kad je nanizao 3-4 igrača. Iz onog što su pokazali, izgleda da je bio penal na Cassanu.
Ovaj Cambbiaso je stvarno pretjerao na kraju. Moglo je završiti ko s Eduardom.
rutinski :D
Golijat ovaj puta oborio Davida. Prilika Matrija kada je iz prve sutirao negdje u pizdu materinu ili ono savrsenstvo od lopte Pirla za Vidala su situacije koje sam nebrojeno puta gledao ove sezone... Pa kava bi ekipa samo Juve bio da ima napadace na koje se moze pouzdati.
Evo I Bayern unistava kod kuce... 4-0 za pola sata :)
9-1, 10 minuta prije kraja...
:thumbs2:= Citat =:
Messi scored against every La Liga side IN SUCCESSION.
cambbiao celavo govno, idiot teski= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
https://pbs.twimg.com/media/BGnfp7RCAAA8qOD.jpg
Bayern - HSV 9:2
Kamo bolji uvod za LP.
Ne vjerujem da ce Bayern-Juve bit zanimljive utakmice za gledati. Previse se boje jedni drugih da bi se neko tu odlucio otvoreno nadmetati. Siguran sam u jedno a to je da ce pobijediti tim koji bude usao u tu utakmicu sa vise zelje za pobjedom.
Ja mislim da će pobijediti onaj koji da više golova.
Postoji i moralni pobjednik.
To su izmislili gubitnici.
Najveca pljacka i istoriji nogometa je ona utakmica Chelsea i Barcelone...
Pitaj nekog navijaca Chelsea dal se osjecao gubitnikom nakon sto mu je tim uskracen za 3,4 gola.
Moje prognoze:
Bayern - Juve 2-1
PSG - Barca 1-3
Malaga - Dortmund 2-2
Real - Gala 12-0
Meni paše, ali ne vjerujem da će Real baš tako lako. PSG bi mogao remi izvući, ako Barca ne bude na razini, a nije bila velik dio sezone.
Bayern - Juve 1-1
PSG - Barca 1-4
Malaga - Dortmund 1-2
Real - Gala 2-1
Šteta što je Moura odbio United, strašan igrač. Messi šepa, PSG bi čak i imao neke šanse kad bi on izašao.
:thumbs2:
Bilo bi ovo rutinski odrađeno za Barcu da nije Valdesa i neregularnog gola (bar mislim da nije regularan). Ibra po običaju choker, sjebao bar 2 izgledne šanse i sretno zabio kasnije. Sanchez katastrofalan, opet, a Alves je za mene motm. PSG-u ne dajem previše izgleda u uzvratu, osobito ako se Messi oporavi.
Drugu ne mogu komentirati jer vidim na livescore da je Juve popušio u hendikepu, vjerojatno neka greška pošto je Juve svjetska sila skupa s cijelom serie a.
JUVE PRVAK SVETA bez obzira na guženje večeras.
Ma urota uefe da se izbaci Juve bez ikakve sumnje.
Barzagli > Beckenbauer
Nisam mogao gledati niti jednu tekmu, tek zadnjih 10 minuta Barce. Vidim fantastičnu asistenciju Alvesa, ima Modrić još vježbat svoj rad vanjskom.. Drugi gol PSG-a skoro luck, bio je golman na njoj da se nije odbila. Ono što sam skužio u 10 minuta je da je Ibra dobio svaki dvoboj glavom, baš impresivno.
Mandžukić vidim asistent, veliki Gomez ulazi u 90' da ukrade malo vremena:) Čekaju se highlightsi. Bit će zanimljivo gledati Juve kad mora napadati. PSG mislim da je mrtav ako se Messi oporavi ( nisam vidio ozljedu)
Malo je bia Manđo u ofsajdu kad je asistira al oprostit ćemo mu, ipak je naš.
Juve je katastrofa bia, taktika nije funkcionirala, a gotovo svi igrači su bili indisponirani, jedino je Vidal na bia na razini. U uzvratu će biti bez Vidala i mislim da su im šanse poprilično tanke, al ono baš mnogo poprilično.
I ovi sudac je baš kriminalan, toliko grešaka ne znam kad san zadnji put vidia na utakmici jednoj, očajna prosudba, ne bi mu da da sudi juniorima u trećoj županijskoj.