Kak misliš samo njih dvoje?
Što je sa Brienne, Melisandre, Margaery, Jaqen, Yarom, Aeronom, Davosom, Saanom..?
Printable View
Kak misliš samo njih dvoje?
Što je sa Brienne, Melisandre, Margaery, Jaqen, Yarom, Aeronom, Davosom, Saanom..?
U prvoj epizodi prve sezone svi su bili novi likovi, a onda niste bili zbunjeni.
WTF?
Pa sve normalno ide.
Jedino me smetaju one nepotrebne scene soft-core prljavštine, no sve drugo je ok.
Nisam ni sad zbunjen, samo kažem da je ponekad šlampavo.
Serija bi trebala imati nekih 15-tak epizoda po sezoni da stvari sjednu ok, jer ovako je "zbrda-zdola".
Bila je šema da druge knjiga neće biti stjerana u jednu sezonu, ali vidim da ništa od toga.
Jok, to je za trecu knjigu= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Oni su svi vezani uz ovo dvoje glavnih, tj. to su jedini koji su novi pretendenti za tron. Ovi ostali su svi oko njih (osim Jaqena koji se pojavio na 3 sekunde do sada i za one koji nisu čitali knjigu ne predstavlja ništa)= Citat =:
Izvorno postao Aerial
uf dobra epizoda, od sljedeće samo sranja :D dosta je bilo zahuktavanja :D samo nikako da te zmajeve počnu pokazivat
razočaranje što nisu prikazali borbu na početku serije, skip skip skip =/
Melisande na kraju, uf :D malo freeki al dobro :D
Tywin je odličan bio premda ga samo na kratko vidimo. Nedostaju mu zalisci, ali Charles Dance je fenomenalno castan.
http://i.imgur.com/B1tJs.jpg
zaostajem vec 2 epizode ajme... treba sad to pogledat
se meni čini ili je tywin "zamijenio" varga hoata? odnosno, što nije arya trebala vargu biti peharnik. ne sjećam se više druge knjige...
btw, flander, koja borba? :oops:
i harrenhal prejebeno izgleda, bar izvana :D
pa napocetku kad Robb doleti sa svojima, kao zasjeda, slijedeca scena cijelo polje mrtvih ^^
Baš me zanima kako će bitka na Blackwateru ispasti. :|
Pa nije ovo LOTR megaspektakl.
Zašto bi stavili bilo koju dobru bitku kad im je jeftinije stavit golu butterface žensku koja pretjerano uzdiše.
Blackwater epizoda navodno ima budžet od 15 milijuna dolara. Biće nešto.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
http://i.imgur.com/E1iy2.gif
da mi je znat kolko je koštala prva epizoda scena sa zmajem, onih cca 10 sekundi :D
Al mi nije jasno kaj ne mogu malo CGI-at da sve to izgleda masovnije. Recimo Renly i Stannis se našli i veli Renly pogledaj ona polja vidi kolko zastava ima, a ono ništa oko njih.
mogao si napisati na početku epizode, a ne serije. jebiga, spor sam :D= Citat =:
Izvorno postao flander
možda su htijeli da vidimo kako Stannis ne ferma njegovu vojsku ni pol% ^^= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Blackwater epizodu režira sam Martin, a bitka će imati screen time od 16 minuta.
Najduža bitka u LotR-u je imala screen time od 11 ;)
Sad bi trebalo reći "ne, u LOTR-u bitke traju puno duže", ali ćeš ti onda iznijeti svoj teorem o tome što je "točno bitka i kod kojeg kadra prestaje" jelda? :D
Da ^^
Ali LOTR ima po 100 bitaka i akcije u svakom filmu, a ovdje možda bude jedna u dvije sezone. Možda.
A one kratke jedan na jedan bedastoće se ne računaju. I Xena je toga imala, samo bolje.
Nope, you're wrong. OnSrežira tu epizodu :)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
da, martin samo piše scenarij ili producira, štaveć
martin radi ono što je radio prije nego šta je postao popularan kao pisac knjiga, piše scenrij :D
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
iskreno, got mi je predobar i bez bitki, ima konkretne radnje i jako jako dobru priču, nije klasika da se dobro bori protiv zla i od početka znaš tko ce pobjediti itd...
Nírnaeth Arnoediad