po meni debilana, i kaj sad je digal 85lvl i 90% qvestova koji su sigurno fun i zanimljivi za igrat on je prošal u roku par sati...jadno =/
Printable View
po meni debilana, i kaj sad je digal 85lvl i 90% qvestova koji su sigurno fun i zanimljivi za igrat on je prošal u roku par sati...jadno =/
Cemu sluze altovi...
The usual casual vs hardcore bullshit= Citat =:
Izvorno postao flander
jebiga iso je na world first nije iso questat i istrazivat, on nije napravio ni jedan Q nego je samo tago mobove a imo je iza sebe ljude koji su ih finishali.
nije jedini
ja sam bas napravio worgena i dok sma malo igrao sa njime vec su preko cijeloga servera objavili dva da su stigli do 85 nivoa, ne mogu vjerovati
Jer postoje likovi koji su igrali ekspaziju u betama i znaju je već u tančine prije nego li uopće izađe.
ummmm
Upravo sam pogledao svoju WOTLKSkutiju na stolu.
Tek sam sad shvatio da na njoj piše:
minimum system requirements: Windows XP (SP3)
...
Jel... jel to znači da .. da Cataclysm zapravo ne treba XP3, nego su to napisali onak', reda radi, ko' što su i na WOTLK? :D
Jel to znači da zapravo mogu otrčati u obližnju prodavaonicu i pljunuti ćać'nih 300 kuna? :D
*cliffhanger ending* tan tan tan
il stavis sp3 i nemas briga
Ne mogu, problemi s kompatibilnosti softvera/hardvera/bogzna čega... Ne ide mi ni SP3, ni Vista ni Win 7, komp se ruši nakon što instaliram drivere za grafičku...
Al, kolko vidim, piše i za WOTLK da treba SP3, a igra očigledno radi bez njega (tj na SP2 kojeg imam) :D Tako da pretpostavljam da je ista stvar i s Cata.
http://tehparadox.com/forum/f18/change- ... iv-203771/
Ili probaš natjerati komp igre da ti misle da radiš na SP-u 3 a u biti si cijelo vrijeme na sp-u 2... :D
SP3 je kao ono, preporučamo, na tome će raditi 100% igra. Raditi će ti na SP2 sigurno.
Yep, evo ga, instalacija piči normalno :D
Inčeresting, instalacija slična kao u WOTLKu, samo što je slideshow od artworka, a muzika je puno.. neutralnija. Me likey, puno je više fantasy i WoW-like štih nego onaj "TADAAAAAA OMG I AM LICH KING, START THE MUSIC, LOOK AT MY ARMOR" proces iz WOTLK-a :D
nemoraš kupit, al ti je jeftinije kupit igru i iskoristit cd key kao 30 day sub, nego kupit 60day prepaid od negdje izvana il još gore, subirat se preko sitea njihovog, inače WAR je u kurcu jer večina iz mythica pomaže biowareu da ne ujebe sw:tor, al za tu igru je ionako kasno.= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Decki ko od vas hordu igra i na kojem serveru ?? gdje nas od horde najvise ima hrvata,srba,bosanca itd..
Kao sto je mnogo puta receno, ka Kor'gallu, poznat i kao Cro'gall.
Jel tko igra? Dojmovi, stanje u PvP, težina dungeona? Ajmo, ljudi :D
niko ništa, svi vise za igrom i boli ih kita :D
a i ja b tak :(
Nažalost, nije još stigla Cata. Ali uskoro će, vidim da su mi danas napokon procesirali kreditnu :D
grafa crkla, nemrem igrat...
RL is all that is left
= Citat =:
Izvorno postao Delirium
aj daj acc pa da ja malo okačim :D
nisam ga htio ni reviveat kad komp ne fercera :/ mozda ak skupim dovoljno para za grafu do ljetnih praznika...
inače, rl za sada sucka
jao pa do ljeta ce vec i druga ekspanzija xD
daj to vamo da igraju oni koji mogu ^^
Tak' i meni, trenutno imam love dovoljno za vodu i zrak, ffs.
srsly, uzeti ću neki štap i idem na zapad voziti taxije.
Zarollo goblina shamana, lvl 60 atm, kolko cujem heroic dungeoni su fakat teski, nije sranje koje je bio u wotlk, al nisam ih jos osobno iskusio tak da ono
Jesu teski su hc. Ali bili su i wotlk teski kad je izasla. Jednostavno sto ce vise novih raidova i novih tiera izlazit to ce hc gubit na tezini.
nisam jos proba hc-e ali morem rec da su cak i neki noramali teski ukoliko imate 1 debila u grupi pa vas sve wajpa XD
Aj da podjelim sve što sam doživio/čuo do sada. Questovi su jedno 100x bolji, em lakši, em zanimljiviji, em šaljivi itd. Drugo, nemorate više imati questhelper ili nešta slično, sve je u igri sada, strelica na mini mapi, strelica na mapi...
Koliko sam čuo dungeoni su teški za popizditi. Isto tako, nemoraš više tražiti questove za jedan dungeon po cijelom azerothu, već se questovi uzimaju na početku dungeona.
Light/shadow effekti, još bolji, einvoirment je stvarno jebački.
Post od Zeroa sa gamer.hr-a
i Cr00xYa= Citat =:
Ali zajebi to, novi questovi su strašni. Čak i oni koji nisu 80+. Vidio sam predobre questove u Silverpine forestu kad sam levelao novog lika. Puno originalnije i zanimljivije nego do sad, uglavnom.
Heroic je opet heroic kao na početku TBC-a gdje ni Isus himself nije mogao završiti određene instance (SH ane) - kad jednom uđeš sa dozvoljenim minimumom opreme, boss fightovi traju kao raid boss u WotLKu, svaki trash pack zahtjeva crowd control itd.
Raidovi su puno teži od entry-level raidova u WotLKu, čak su dobili dobar boost u odnosu na betu, a to je još uvijek samo normal mode.
Sve u svemu, igra boguje, sunce sam od utorka vidio samo na wallpaperu kad bih alt-tabao da upalim ventrilo.
i još jedan= Citat =:
slazem se sa tronom. strava je stvarno. nove zone kamenuju na veliko. uldum izgleda stvarno vrhunski, MH napravljen isto bolje nego sam ocekivao. questovi su fenomenalni, na neke se tako odvalim od smijeha da mi slabo dodje
nadalje, i neki itemi napokon izgledaju kao da su to sto jesu , a ne kao do sad sve isto i 2handeri premali i lame design. bit ce da su zaposlili nekog kreativnog napokon.
stare zone su takodjer preradjene pa i ako nemate catu, i/ili igrate od pocetka moze vam bit zanimljivo i drugacije nego prije. i ima jako puno logicnih stvari ubacenih kojih prije nije bilo iz tko zna kojih razloga.
pvp je jos "nedostupan" a i da nije ne bi me to bas diralo puno, tako da ce za taj dio morati osvrt napisati netko drugi kasnije
kad kazem nedostupan mislim na to da nema sezone jos, nema rated BGa, nema novog pvp geara... al pvpat mozete uvijek ak vam je to gust.
Bit ovog posta je da vadi mast svim onima koji nemaju Catu. :P= Citat =:
zenedar, allianz.
da, animacije su isto fora. i cinematics, koji se takodjer mogu i prekinuti, i nisu svi o lich kingu kao u WOTLKu
nadalje, sve zone imaju puno vise flight pathova, pa je garant i fora levelat opet od pocetka :)
gathering proffesije daju XP, isto kao i archeology. tako da ak vam se ne da Qat ili je previse guzva da se nabit i nesto XPa tako reci "pasivno".
i to sa questovima u instancama je super. dobijes ih tamo i jos bolje pokupis ih doslovce usput u instanci na podu.
takodjer kad je o instancama imas tako reci "uvijet" item levela (prosjecnog). s time da i itemi koji nisu equipani ulaze u prosjek. ako nemas dosta ne mozes se queueat za odredjenu instancu, isto tako i za heroice. fora mi je vidjeti plave iteme iz dungeona sa dodatkom "heroic"
imena i opisi questova su vrshunski, malo podsjecaju na fallout
"Oh deer!" - skupljas ozljeđene srndaće
onda jedan Q di spasavas male medvjede s drveta bacajuci ih na neki improvizirani trampolin - na dnu questa pise nesto u stilu da je to apsolutno bezbolno i bezopasno
pa ime questa "mastering puppets" .
Da. Jer nema vise tank n spank bosseva,svi sada trebaju reakciju i kretanje.
edit: Harrison Jones questovi su predobri u uldumu. Svaki quests ima mali cinematic.
Ekspanzija je pun pogodak.
Grim Batol hc je tezi od bilokojeg wotlk raida. Doslovno zahtjeva hrpu dogovora, brze reakcije, niko ali bas niko nesmije zajebat itd.
Kao hiler obozavam catu jer moram radit pro mana menagment i hilati po nuznosti, inace sam oom kao nista sto je odlicna promjena za razliku od wotlk spam hilanja i drzanja svih na top hpu.
Questovi su zanimljivi i vise manje se protezu preko cijele zone i gotovo svi su povezani.
Cinematicsi su cool, Harrison Jones je epic.
Sad jos da vidimo kako ce izgledat rated bg i arene :D.
Kako mi je žao što sam igrao betu. Ništa mi nije novo i sve zone sam prešao već dvaput. O dungeonima i raidovima da ne pričam. :(