http://img85.imageshack.us/img85/4350/fsafasd.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Printable View
http://img809.imageshack.us/img809/3596/simpaaa.jpg
To što si ti stavio je na zasnivanje novog ugovora bez obaveznog trajanja predplatničkog odnosa.
naučite se koristiti t-mobile stranicom :)
Ako uzmem Simpa korisnik ne mogu koristi mobitel na ostalim mrezama.
Cinjenica je da u tmobilu iPhone kosta gotovo 8k kuna ako se uzme samo uredaj.
E neznam dali se može koristiti samo na tmobileu ali znam da kad se u mob ubaci jedna kartica mobitel može raditi samo sa njom... sve dok se ne unlocka...
Uostalom decki su rekli da imaju simpe tako da...
T-Mobile sve uređaje koje prodaje zaključava na svoju mrežu, pa čak i one koji se prodaju kao "slobodan uređaj". Znam da to nema smisla, ali tako je. I ja sam se iznenadio kad sam to prvi put čuo...
Uz svaki uređaj piše "Uređaj radi isključivo sa SIM karticom kupljenom od T-Mobile HR." i/ili "Uređaj radi isključivo sa SIM karticom kupljenom od T-Mobile HR. Možete ga kupiti u T-Centrima (dostupnost uređaja na pojedinom prodajnom mjestu ovisi o zalihama). Tehničke specifikacije su dobivene od dobavljača mobilnih uređaja. Zbog mogućnosti promjena od strane dobavljača, tiskarskih ili ljudskih pogrešaka, T-Mobile ne odgovara za točnost podataka. Izgled i vanjske karakteristike uređaja ne moraju odgovarati ilustracijama.", a to doslovno znači baš to što i piše...
E da to sam sinoć tio napisati al sam ugasio komp pa mi ga se nije dalo palit ^^
Nije istina. Mozda se to promjenilo ali prije par (citaj 100) godina sam kupio mobitel u T-Mobile i radio mi je na svim karticama. U pitanju je bila Motorolla V3. Koju imam i danas al sa razbijenim staklom xD= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Može i to biti... npr. Nokia je zabranila da se njihovi mobiteli zaključavaju samo na jendog providera.
Uglavnom to je nevazno. Vazna je cinjenica ono sto sam rekao, a to je da ako zelis kupiti uredaj bez simpa paketa i pretplate da onda dode 7.5k kuna. Glupo je pun kurac i valjda nepostoji tak glupo covjek koji ce to kupiti, ali tak stoji cijena, jebga...
Kako ti je to čudno, pa njima je u interesu da ti uvale svoju SIM karticu. Ono što se Nokia uređaja tiče primjenjuje jedino Vip, ali samo za malo skuplje uređaje. Evo npr. moje Nokije N81 i 5800 XpressMusic nisu bile tj. nisu zaključane na Vip, ali zato 5230 i 5130 jesu...
Pa uzmes simpa paket i tu karticu koju dobiješ baciš u 3pm i staviš svoju....= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Nigdje nepiše da ti tu simpa karticu moraš iskoristiti.
Ma da rider :pray:
Šta sad tebi još nije jasno?
Ma samo ti indirektno pokazuje da si Keptn Obvijus (preveo sam ti pošto ne znaš egleski) :P
to je jednostavno presmjesno kako ce ove godine iPhone 4 potuči konkurenciju..
EVO prijedloga za sve ostale proizvođače mobitela:UJEDINITE se,jedino tako mozda i preuzmete nekih 20%trzista iPhonea
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=440039
Amerika :pray:
Totalno :pray:
iPhone OS 4 dostupan za nadogradnju preko iTunesa svim korisnicima iPhonea. 2G nema update, i 3G neće dobiti multitasking, no ostale prednosti su tu.
Pa zašto ne? Apple sa svojim OS-ovima samo hendikepira svoje mobilne uređaje.
Počeo apdejtat i 1. jezgra mi sat vremena radi na 100% a nije se ni pomaknio sa backupanjem :(
Dakle ipak ću ga silom morat restorat :yuck:
Sad me nešto važno zanima oko toga. Ako ga restoram jel to zbnaći da će mi se sve poruke koje sam imao izbrisati, ili će mi se vratiti one od zadnji puta kad sam radio update (a to je bilo prije pfff...) pa zato se i bojim radit update jer imam važnih poruka, takoda...
Zna ko?
ne kužim na koju foru samo zadnje dvije generacije dobivaju multitasking? Loše.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
lol?
mozda zato sto je hardver u iphoneu do tada znatno napredovao i starije generacije nemaju dovoljno procesorske snage za to.
To je kao da ocekujes da nokia 3310 moze upogonit igre na današnjim nokiama.
Promaši ceo fudbal. A Nokia 3310 i N95 se manje razlikuju od 2 generacije iPhonea? Daj, lol. I sposobnost izvođenja više programa ne mora nužno biti povezana sa hardverskom snagom.
kako ne,sposobnost izvođenja vise programa istovremeno ovisi itekako o procesorskoj snazi,3gs je skoro duplo brzi od 3g-a,ne sumnjam da bi se mogao izvodit multitasking i na 3g-u,ali bi skroz usporio OS pa bi whineao da je sporo-.
da... i ima manje rama.. a sigurno se moglo neš izvest al nebi bilo fluidno... a nedaj bože da nešto nije fluidno pa makar mobitel ostao sranje.
Eo napravio sam update. Backupo sam ga od 4 do kad sam došo ponovo do kompa oko 12.
I nakon 20ak minuta čačkanja nisam primjetio ništa konkretno novoga osim novih animacija i malo promjenjenog izgleda. Ćak ni WiFi nije proradio.
Razočaran.. again :thumbs1:
btw: 26ELpS3Wc4QS:rotfl:
ja isto baš gledam, pa nema niš posebno na OS 4.0 osim onaj zoom koji je ionako skroz bzvz, i ajd recimo ovaj multitasking jedina ''korisna'' stvar :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Eo cjelo posljepodne, pa sve do sada pokužavam nači rješenje za neispravan WiFi, svašta sam radio od resetiranja postavki sve do pola sata frižidera i sat vremena zamrzivača i problem se nije malo sa mrtve točke.
Onda sam se bacio samo na čitanje puno komentara korisnika i došao sam do zaključka: mobitel je NEPOPRAVLJIV.
A sve je počelo manje od mjesec dana nakon isteka garancije.
E sad bi molio cjenjenog gospodina Vedrana, kojemu su usta puna samo hvale o samoj kvaliteti uređaja da mi objasni u ćem je problem, u protivnom nema više pravo glasa...
btw: post sa prve stranice
Za početak bluetooth nikad nisam vidio da funkcionira, a napravio sam već 2 kompletne zamjene OSa.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
I novosti koje sam zamjetio od 2.2.1 do 4.0 mogu nabrojati na prste jedne ruke.
Baš mi je kolega sa faxa prije par dana pričao o tome. Kao da se pojavio bug prilikom upgradea sa OS v2.x na OS v3.x zbog kojega bi pregorio WiFi čip. U HR naravno nemaš kvalitetne garancije, šalju ga u Mađarsku i dobiješ ga nakon par tjedana nazad neispravnog. Dok u Americi doneseš i iste sekunde dobiješ novi uređaj sa isprikom.
Tako da ti nema spasa, čak i ako imaš garanciju šanse da ti to poprave ili da dobiješ novi uređaj su minimalne. Njemu se to isto desilo na iPhoneu, kao i još parsto tisuća korisnika :rotfl:
iPhone :pray: