Ne, nego se furam na Wekya.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Nisam niš danas igrao, sutra možda uhvatim vremena :(
Printable View
Ne, nego se furam na Wekya.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Nisam niš danas igrao, sutra možda uhvatim vremena :(
Bratić donio iz Mađarske 8)
http://www.imagesforme.com/upload/20666a8a.jpg
Za sada je igra pre dobra, a još nisam došao do Assassin's dijela. Fistfight je pre dobro napravljen, uživao sam lomeći nosove onoj grupi pedera :pray: Nastavljam večeras ili sutra...
Kako loš fotošop :)))))
ja cu poludit,sad zbilja neznam sta da radim,napravio sam sve one 4 zagonetke ponovno,otvori mi se grobnica i ponovno dođem do sarkofaga ali nista,opet ga nemogu otvorit,sta da sad radim :(
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Nije fotošop, bratić je :( Sada idem na roštilj, a ti si uzmi povećalo ako mi ne vjeruješ :D= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Koliko ovdje ima ljudi od principa... :D
http://uplay.uk.ubi.com/= Citat =:
Unlockaj.
:eyebrows:
Mene više čudi koliko ih nema. :)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Meni je samo žao što Ubisoft nema javno otvorenu stranicu gdje možeš vidjeti tko je što registrirao na account, poput BioWarea.
Tako da odmah znamo tko što ima ili nema. :)
Znateželjna babo, šta te briga kako i kakve kopije ljudi igraju... :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Čisto informativno. :)
A i da ima, na koji način bi ikoga uspio natjerati da ti da ime svoga acca, ako ga ima i ako ga nema. :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Mislim da je tada već sve jasno. :)
Bartuc, prsti su ti ko da si žensko.
kak su zakon dimne bombe, morao sam ubit 10 onih u oklopima. Ja dodem do njih bacim bombu i sam ih zakoljem s hiden blejdom nisu me ni takli. Sad san u sequenci 6.
Hahah Bartuc, lud lud :D A gle moj avatar i temu u pozadini xD Evo vam dokaz dečki, sad tiho budite :) Igrao bih ovo al se bacam na ME2 zbog dlc-ova.
kako predobro izgleda Ezio sa novim armorom:
http://xs.to/image-33ED_4BC0BAC3.jpg
Uvjerljivo najbolje dizajniran lik u nekoj igri ikad.
i ponovno mi se pojavio onaj bug:
http://xs.to/image-3D07_4BC0BAC3.jpg
Evo mene sa roštiljade, sada idem na tuširanje i onda planiram nabaciti maratonćeka u AC-u. Jedva čekam, javim dojmove nakon što se naigram...
EDIT:
To je zato što sam sexy :D= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Da, prebolestan je onaj armor, strašno neš. Do onog buga još nisam došao a opet, nisam baš ni puno igrao ^^
Dosao sam u Veneciju i well osto sam bez daha, pa sam se sjetio gta4 i lagganja koji nema grafiku ni priblizno lijepu ko assassins creed2.
Evo da javim prve dojmove...
Za sada mi se igra sviđa, ali u nekim stvarima mi se čini da kaska za prvim dijelom. Nekako mi se čini da je grafika u jedinici bila bolja odnosno fluidnija (animacije kretanja, ne trzanje) i Altair mi je bio nekako okretniji i lakše upravljiv od Eiza. U dvojki mi se također ne sviđa Voice Acting, nekako je forsiran, glumataju umjesto da glume (možda je do naglaska!?). Također mi je u jedinici bio pregledniji HUD što se tiče uzbune stražara...
No sa pozitivne strane, sviđa mi se sistem kupovanja armora i medicine te skupljanje love. Borba je i dalje genijalna, iako sam praktički još na početku, već sada briljira i ne sumnjam da će biti višestruko bolja nego u jedinici. Dizajn Eiza je pre genijalan, Altair se može pokriti novinama pokraj njega. Također mi se Eizo čini zanimljiviji od Altaira, još je rano za suditi, ali mislim da je bolje okarakteriziran i sveukupno karizmatičniji lik od Altaira. Fora mi je novi Blend sistem, mada mi je za sada malo nezgrapan, vjerojatno je stvar navike. Također mi se sviđa sistem smanjivanja "notoroius" levela te one male zagonetke dok otkriješ glyphove po levelu.
Trenutno sam završio trening kod ujaka, valjda nisam blizu kraja igre xD
PS: Također mi se sviđa muzika u igri (uglavnom)...
meni je grafika jedno duplo bolja,VA također i to vjerovatno je do naglaska.
Pa ima mogućnost i da likovi ne govore engleski nego talijanski, pa sa english subtitles, ne?
Onda mi valjda naglasak ne paše, možda se naviknem vremenom. Inače mrzim talijanski jezik, rame uz rame sa njemačkim... Kod grafike mi se full sviđa krv iz rane dok nekoga probodeš :pray: Ali AC1 grafika mi je nekako bolja za ovakav dinamični tip igre, baš zbog svoje fluidnosti. No sami dizajn gradova i sl. briljira u dvici.= Citat =:
PS: I moram pohvaliti optimiziranost. Sve mi je stavio na max i radi savršeno. Dokaz da igra može izgledali prelijepo, a i dalje biti odlično optimizirana.
Ovo nebi želio. Talijanski mi je jedan od sluhu najgorih jezika i ako bi igra bila na talijanski sa eglenskim titlovima onda bi samo smanjio speech u optionsima na 0.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
E, jel bilo problema sa serverima? :eyebrows:
Ne rade savršeno koda ih nema...
http://img689.imageshack.us/img689/1937/hiha.png
:D= Citat =:
Izvorno postao Xero
Što se tiče ovoga, ne brini se. Brijem da samo main quest u igri ima nekih 15-20 h. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc