= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
well, GL with sky hugh pingz! :D
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
well, GL with sky hugh pingz! :D
sad sam se sjetio jos neceg zbilja fenomenalnog,kad se spojis na "server" sa najmanjim pingom,potpuno ovisis o onom tko hosta,kad njemu dosadi igranje "server" se gasi i ti moras također prestat igrat,ako se njemu dogodi BSOD ti također moras prestat igrat,jos jedan veliki plus revolucionarnom matchmaking sistemu.
evo ...
mogu vam provjereno reci da yougamers nista nevalja....
pljujem po njima gle >>OVO<<S...
gamad...
a ovo kaj gore pise mi sada nije jasno, kaj nece IW sve servere hostati ?
ali eniverj.... singleplayer ce pasti sigurno....
kolko se god ovi iz IW-a trudili me sprijeciti svim tim visokim cijenama, i ostalim sranjem...
xD jos nevjerujem da cu zbog pol milimetra procesora morati mjenjati cijeli komp xD...
btw igra je awsome dok se ja sam neuvjerim u suprotno
ne,nema nikakvih dedicated servera,hostaju playeri,potpuno ovis o liku koji hosta,o njegovoj prisutnosti,o njegovoj brzini neta.
Kada on odustane se prelazi na drugog igraca koji ce samo "preuzeti" te opcije, moguc je lag u takvim trenutcima.
moguc :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Tako je i u ovoj igri BlackShot svako malo host change naciljaš nekog host change :-x uletiš među tri neprijatelja host change :-x to ljudi koriste da ih ne bi ubili trčiš za likom kad odjednom host change :-x
:(
Ja ne mislim igrati u takvim uvjetima. :|
U igri će također postojati i 3rd person pogled, bar u određenoj MP varijanti:
http://kotaku.com/5390491/modern-warfar ... s-no-rumor
vise od 500 servera je podrzalo bojkot igrice (pored imena servera napisali su boycott mw2)
http://www.gametracker.com/search/?quer ... e=1#search
Kaže si IGRE :wink: :)
Viđeno u modovima...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Sta bi CoD bez tih modova... a sad ih onemogučuju :?
U Flag-Runner Multiplayer Trailer-uSna 1:43 možemo vidjeti prebacivanje hosta, valjda je admin quito i onda se server prebacuje na drugog igrača, uglavnom cijeli postupak dok igramo traje samo par sekundi tako nevjerujem da će nam toliko smetati.
Tako sporo ce to biti? :shock: eo njima fof :yuck: ko je još vidio pauzu u multiplayeru :kill:
par stotinki može bit krucijalno, da ne govorim o sekundama.
btw. rider sviđa mi se avatar :thumbs2:
Da. Za razliku od CoD4 gdje to treje 0 stotinjki (tj nepostoji) i pola sekunde je puno.
Btw. fala :oops:
E jeste cjepidlake... :P
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
lol kaže SESigre
Izgleda da ce samo konzolasi uzivat u ovom svemu... mozda jos i kupim za PS3 al sumnjam da cu dat tolke pare ak za pc mogu jeftinije
to je stav koji se trazi.....= Citat =:
Izvorno postao Carp
iako ga IW-iovci pokusavaju pokopati rukama i nogama ali im ne uspijeva.....
upravo to,budu zaradili masovne pare na konzolama,za PC ih tako i tako boli briga pa mogu uvaljivat sto god hoce.= Citat =:
Izvorno postao Carp
ipak na konzolu nemos instalat hax pa se nemoraju brinuti oko zastite, iako nije vise PB... damn, bas bi volio vidjet dali warlord moze razbit VAc zastitu koja ce bit =/
vac je isti vrag ko i pb,samo sto je pb mnogo zastupljeniji i bolji(makar je jako daleko od savrsenstva),ni ne sumnjam da ce biti cheatera ovako i onako,samo sto ovaj put nece biti admina koji bi ih se rijesili.
U zadnjih mjesec dana je palo oko 5000 haxora, pb je možda konačno počeo radit nešto :)
evo ovak....
do prije pola sata sam bio da cu vjerojatno kupiti igru...
sada sam siguran da je necu kod sebe igrati(osim ako mi je neko neposudi)
sj....i su mp nadam se da ce ovaj specops biti uredu pa kad iw posustane i u patchu 1,1 poprave sva sra.a sto su napravili
i ja cu si kupit igru a do tad nista
http://modernwarfare247.com/news/new-sp ... -overwatch
evo sta su nam unistili
e ovo ce biti majka svemira na lan partyjima= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Zastupljeniji, mozda, bolji, nikako! ;)
ohoho,sta je ovo
http://www.gametrailers.com/news/modern ... erson/1501
Stvar koju su pokupili iz MODa by zajednica...
Pa nije bas da nam to treba.... malo je to bespotrebno, ali kad su to vec isli raditi, zar nebi bilo bolje da su to napravili kako spada? Znaci da mozes mjenjati iz prvog lica u trece kad hoces i gdje hoces (singlepleyer i bilo koji match u multiplayeru.)= Citat =:
Izvorno postao xarabas