-
Re: ~Silmarillion/Hobit/LOTR~
Evo jedno pitanjce:
Sviđa li vam se što će (najvjerojatnije) u film biti uključeni oni glumci (iz LOTR-a) koji zapravo u knjizi nisu spominjani.Npr. Aragorn, Saruman i Galdriel.Samo se nadam da će taj film biti poput LOTR-a i da neće podbaciti, i obavezno, da neće biti pokušaj kopiranja LOTR-a.
-
Potvrđeni su Serkis i McKellen...
Sviđa mi se ideja,jer ce se drugi film baviti sa onih 60 godina,od Hobbita i Gospodara Prstenova...pa umirem od zelje da vidim kako ce to sve ispast...
Ove koje si spomenuo,su nazočili White Councilu,pa ce najvjerojatnije napravit nesto o tome...
-
= Citat =:
Izvorno postao Durin
Evo jedno pitanjce:
Sviđa li vam se što će (najvjerojatnije) u film biti uključeni oni glumci (iz LOTR-a) koji zapravo u knjizi nisu spominjani.Npr. Aragorn, Saruman i Galdriel.Samo se nadam da će taj film biti poput LOTR-a i da neće podbaciti, i obavezno, da neće biti pokušaj kopiranja LOTR-a.
Kako to misli nisu spominjani u Knjizi?
A sto se tice ovoga nemogu ni zamislit nekoga drugog u ulozi Gandalfa....stoga bice ok:)
-
= Citat =:
Izvorno postao Demon Hunter
= Citat =:
Izvorno postao Durin
Evo jedno pitanjce:
A sto se tice ovoga nemogu ni zamislit nekoga drugog u ulozi Gandalfa....stoga bice ok:)
Zar su Aragorn, Galadriel i Saruman ijednom rječju spominjani u Hobbitu?
-
= Citat =:
Izvorno postao Durin
= Citat =:
Izvorno postao Demon Hunter
= Citat =:
Izvorno postao Durin
Evo jedno pitanjce:
Zar su Aragorn, Galadriel i Saruman ijednom rječju spominjani u Hobbitu?
Aha vidis nisam skonto....mislio sam da si govorio o Gospodaru Prstenova zato mi je bilo cudno :D
-
ODLICNA vijest,i prilika koja se ne smije propustiti...
WETA,Peter jackson i Guillermo del Toro,organiziraju chat u vezi nadolazecih filmova:
PJ-ova pozivnica!
Registracija
Pa Durine,Demon,ocekujem da i vi pripremite par pitanja :D...a zasto ne i ostali,koji lurkaju ovom temom...
EDIT:
Ukoliko ne znate u kojoj smo vremenskoj zoni,:D,chat je u subotu,24.5, u 22h...zrtvujte malo vrmenea od izlaska,jer je ovo zbilja super prilika...
-
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
WETA,Peter jackson i Guillermo del Toro,organiziraju chat u vezi nadolazecih filmova:
PJ-ova pozivnica!
Registracija
Pa Durine,Demon,ocekujem da i vi pripremite par pitanja :D...a zasto ne i ostali,koji lurkaju ovom temom...
EDIT:
Ukoliko ne znate u kojoj smo vremenskoj zoni,:D,chat je u subotu,24.5, u 22h...zrtvujte malo vrmenea od izlaska,jer je ovo zbilja super prilika...
Već se registrirao. :rambo:
Pripremam arsenal pitanja. :killyou:
-
= Citat =:
Izvorno postao Durin
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
PJ-ova pozivnica!
Registracija
EDIT:
Hehe...Ocekuj me tamo sa nekim poznatim nickom.
To se nesmije propusiti...idem smisljat pitanja!
Već se registrirao. :rambo:
Pripremam arsenal pitanja. :killyou:
-
Sa malim zakasnjenjem,postam transkript chata sa Peterom Jacksonom i Guilermom Del Torom...ima zanimljivih stvari oko "nadolazecih" filmova,pa ga citajte polako i nemojte preskakat...
WETAHOLICS
-
Cini se da je opet nova godina,jer je HRT odlucio ponovno pustit trilogiju...
Dakle,od subote 28.06. na HRT 2 u 22:05h,krece "Fellowship Of The RIng"...
Uzivajte! :wink:
-
počeli su s tim lotrom, ko nova sa star trek filmovima, ali niko se nije sjetio stavi one stare s kirkom :(
trebaju maknut lotr jednoo 7,8 godina pa onda opet stavit, ovako dolazi do zasićenja, ni ove st filmoe nemam više volje gledat
hoćemo stare st i sw filmove! :) (je da nije prikladna tema, al šta se može...)
-
Neeeeee...ne daj bože da počnu prikazivati LOTR filmove svakih 6 mjeseci.Već ću početi povraćati od te dobro poznate teme, a to ne želim.Mrzio bih više od svega kada bi nas predozirali, LOTR treba biti ekskluziva...uzima se u malim dozama u većim vremenskim razmacima.
-
Hehehe,govori u svoje ime...
Ja nemam nista protiv ponovnog pustanja filmova,a imao sam maraton extended verzija u nedjelju,a k tome ponovno citam i knjige uz Atlas Međuzemlja...
"The Road goes ever on and on
Down from the door where it began.
Now far ahead the Road has gone,
And I must follow, if I can,
Pursuing it with eager feet,
Until it joins some larger way
Where many paths and errands meet.
And whither then? I cannot say."
-
Možda tu pjesmicu čujemo na kraju filma Hobbit jer je tamo i u knjizi smještena.
-
= Citat =:
Izvorno postao Durin
Neeeeee...ne daj bože da počnu prikazivati LOTR filmove svakih 6 mjeseci.Već ću početi povraćati od te dobro poznate teme, a to ne želim.Mrzio bih više od svega kada bi nas predozirali, LOTR treba biti ekskluziva...uzima se u malim dozama u većim vremenskim razmacima.
pa nemoj gledat onda...
-
Ni neću.
Gledati ću EE svih filmova. 8) :)
Kada mi se ponovno otvori apetit.
-
e jel zna ko kada izlazi the hobbit film? ili kada ce barem trailer izbacit?? film jedva cekam. igra sam igru i mogu reci da su unatoc cartoon grafici uspjeli stovrit fenomenalnu atmosfer i igra mi se jako svidjela.. nekako mi je najvise lotr.. :D mozes koristit prsten.. ma fenomenalno. ima odlicnu lotr atmosferu. jeli igra tko?
-
Prvi film bi trebao biti vani u Prosincu 2011 a drugi film bi trebao izaći točno godinu dana poslije.
-
ček bit će više hobit filmova?
nisam u toku pa pitam...
pročito sam da če bilba glumit james mcAvoySglavni glumac uz angelinu i Wantedu...
šteta što neče glumit neko od hobita iz družine... ellijah wood, ove ostale neznam ko je glumio, al bilo bi bolje kad bi neko od njih glumio bilba... vidim da gandalfa glumi isti glumac, to je dobro :) baš mi je super iz LotR-a...
-
Daleko su jos od castinga,tako da je informacija o glavnom glumcu lazna...
-
Da a i Glumac koji je trebo Glumit Bilba,James McAvoy odbio je da ce glumiti glavnu ulogu!
Isto tako glasine su da ce Liv Tyler i Vigo Mortensen mozda glumit jel Povezanosti između LOTR i Hobbita ima!
Neznam mene samo zanima ko ce glumit Vilenjake iz Mirkwooda...napokon da se prikaze i slavni Thranduil Greenleaf!
Isto tako jedva cekam i scenu nalazka Glamdringa.He He He!
-
Ovaj, preporucio bih za sve fanove LOTR-a:
Prvi hrvatski tolkien portal na http://www.tolkien.hr
i sukladno tome forum koji se vuce vec 6. godinu sa gro clanova HR Tokien Board
Pa, svakako, pridruzite nam se. :D
Inace, svakih par mjeseci organiziramo LOTR EE maraton... sto traje cijeli dan, he, he.
Mda, ima i udruga Tolkienovih obozavatelja... http://tolkien.hr/udruga/
-
= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ček bit će više hobit filmova?
nisam u toku pa pitam...
pročito sam da če bilba glumit
james mcAvoySglavni glumac uz angelinu i Wantedu...
šteta što neče glumit neko od hobita iz družine... ellijah wood, ove ostale neznam ko je glumio, al bilo bi bolje kad bi neko od njih glumio bilba... vidim da gandalfa glumi isti glumac, to je dobro :) baš mi je super iz LotR-a...
Govorili su da će biti 2 nastavka. Ali to je tek za 2 godine. Neda mi se čekati.
-
Proci ce to vrijeme brzo. -_-
Sto se tice najnovijih vijesti nazalost C. Lee nece glumiti Sarumana u hobitu... cini se da su ga napokon sustigle godine. :P
Ali je ponudio da dade glas Smaugu... ali to bi mozda bilo cudno.. :|
-
= Citat =:
Izvorno postao saruman
Proci ce to vrijeme brzo. -_-
Sto se tice najnovijih vijesti nazalost C. Lee nece glumiti Sarumana u hobitu... cini se da su ga napokon sustigle godine. :P
Ali je ponudio da dade glas Smaugu... ali to bi mozda bilo cudno.. :|
Spominje li se Leeova eventualna zamjena? Tko bi to mogao biti?
-
= Citat =:
Izvorno postao saruman
Ovaj, preporucio bih za sve fanove LOTR-a:
Prvi hrvatski tolkien portal na
http://www.tolkien.hr
i sukladno tome forum koji se vuce vec 6. godinu sa gro clanova
HR Tokien Board
Pa, svakako, pridruzite nam se. :D
Inace, svakih par mjeseci organiziramo LOTR EE maraton... sto traje cijeli dan, he, he.
Mda, ima i udruga Tolkienovih obozavatelja...
http://tolkien.hr/udruga/
Clan sam boarda vec godinu i pol,ali me bas i nije privukao...svaka cast znalcima tamo,ali ima i previse raje tamo koja samo lupa jedno te isto,samo da bi nakrcala one roza smajlice...
-
Što kažete na film "The hunt for gollum", po trailerima se čini ok.
= Citat =:
Pomalo samozatajno, bez velike medijske pompe, izašao je trailer za kratki film "The hunt for Gollum" režisera i pisca Chrisa Boucharda.
"Lov na Golluma" je neprofitni kratkometražni film koji je krenuo u produkciju prošle godine. Na filmu surađuju razni filmski dobrovoljci koji nisu povezani sa NLC-om i film bi trebao imati svoju premijeru u prosincu ove godine.
Kao što samo ime govori, radi se o ekranizaciji zbivanja koja su se odvijala između Hobita i Gospodara prstenova, odnosno o tome kako Isildurov nasljednik traga za Gollumom kroz divljinu.
Link:
http://www.thehuntforgollum.com
Sa druge strane, film će biti pomalo zanimljiv jer nastavak baš i nije nešto previše sretan.
A čini se da se Del Toro psihički priprema za snimanje Hobita.Možda izbije svađe između njega i PJ-ja pa se počnu šaketati po Novom Zelandu oko toga tko je veći fan.Nekako mi se čini da su ipak oči više uprte u PJ-ja i da je on još uvijek zanimljiviji publici.
-
po meni je čak del toro možda bolji izbor za ovaj film
knjiga je sama po sebi pomalo diječija (svi valjda znaju da ga je j.r.r napisa za cristophera & co.),
panov labirint me dosta podsjeća na to
u nekim djelovima lotra nema te maglovitosti i tajanstvenosti same po sebi, nego su je dočarali genijalci iz WDa
šta se tiče leeja, po meni je on najbolji za sarumana
sluša san njegov mali govor u puli i mogu reći da bi bez problema moga nagovorit mene na bilo šta :wink:
glas mu je....
-
= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
knjiga je sama po sebi pomalo diječija (svi valjda znaju da ga je j.r.r napisa za cristophera & co.),
madafak napisana je za djecu nije dječja...
-
ne u lošem smislu dječija u smislu tolkinova stvaranja, ovo mu je prva cijelovita knjiga
puno stvari, npr. bijelo vijeće i gandalfovi odlasci, riddles in the dark je dodano/izmjenjeno kasnije da se izbije ta bjelina i da pokoji tračak tame koja dolazi u idućim knjigama
sami je prikaz vilenjaka potpuno različit od lotra
i btw, nemoj mi se sad tu nešto ljutit, nisi sad neki zaštitnik tolkinove trilogije i nositelj svijetla istine totalno si u krivu