Najteš char progression koji sam dosada vidio. :)
Printable View
Najteš char progression koji sam dosada vidio. :)
Najteš ? :?
Sada se može napraviti pre-order, nema više zemljopisnog ograničenja. Jedino je cijena oko 400 kn, ali vjerojatno se može naći jeftiniji ključ na netu.
Izgleda prosječno i režija im je na meh stranu, ali Raiders of the Lost Ark referenca mi nije promakla. :)= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Tipfeler.= Citat =:
Rofl @ eksplozije.
Frajer ga opali šakom po glavi i bude eksplozija. Rofl.
Najbolji trailer svih vremena. Totalno sam nahajpan.
Nije eksplozija nego jednostavno loš efekt udarca koji kao da je ispao iz neke 2D tabačine. Isto kao i kod svakog udarca u Guild Warsu 2, one linije i milijun boja. Obadvije igre loše izgledaju u tom području animacije.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Mislim da će misije sa smugglerom biti definitivno najzabavnije. Čak bi to mogla biti prva klasa sa kojom ću igrati :)
Inače, vidio sam da je EA maknuo regionalno ograničenje na prednarudžbe pa se može igra već naručiti na Originu. Doduše, vidio sam na stranici GMC-a da se i tamo može igra u fizičkom izdanju prednaručiti pa ću provjeriti kod njih da li će fakat imati igru. Ako ne moram koristiti Origin, neću ga koristiti.
Ja sam skoro pa totalno izgubio zanimanje u igru pa ako me budu tjerali da moram koristiti Origin necu je ni kupiti :(
Ja sam zainteresovan, ali nakon viđenog ne vjerujem da sam zainteresovan dovoljno da plaćam mjesečnu pretplatu....
Potvrđeno je da će raditi igra bez Origina, samo ti treba fizička kopija igre.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Super onda. Ono ocu neki MMO igrat pa sam skoro na Wow oso :( aj igrat cu star wars izgleda onda.
Star Wars: The Old Republic getting same-sex romances post-launch
Pederluk i u ToR-u
Od Biowarea je...samim tim to je bilo i za očekivati...
...come to the Dark Side,we have no faggs here.
Al ok, igra je MMO. Možda i rezultira nekom gay vezom.
Netko u BioWareu je opasna pederčina i uništava cijelu kompaniju.
Opet ponavljam, kog boli kurac za takav nebitan feature.
Kako nebitan? Imat cemo vise outfita za birati
:D
Iskreno, u GW2 ih nisam baš primječivao dok ti nisi istaknuo :)= Citat =:
Oh super, jedva čekam da si nađem virtualnu NPC djevojvku/momka. Hvala BioWare, ne znam kako bih preživio da nemam tu mogućnost u nekoj vašoj igri!
@Maloki
Ne znam što te toliko opterećuju te eksplozije. Krajnje nebitna stvar za jedan MMO.
A eto, meni je to prvo upalo u oko :D Nema sumnje da GW 2 daleko nadmašuje Old Republic po većini aspekata, od grafike do gameplaya, ali mi sami dizajn svjetova, klasa i općenito lore igre nimalo ne paše i totalno mi je bezlično, i zbog tog razloga ću puno vjerojatnije zaigrati SW nego GW.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Lore, dizajn i profesije su sve samo ne bezlične :)= Citat =:
Neznam, meni nema nikakvog identiteta s stajališta dizajna, ne pričam o gameplay konceptima klasa.
Ne znam kako ti Rata Sum ili Pale Tree nemaju nikakav identitet?
No dobro, to je za GW2 temu, ovdje se priča o tome kako je BioWare retardiran.
Ili o tOR-u. Dođe na isto (H)
Hater.
38 GB instalacije
Bioware kaže da im je najveći ponos glasovna sinkronizacija.
Bit će zakon!
#2 Hater