Joj koji će ovo užitak bit...ušetat s Norn Warriorom u onom badass armoru po prvi put u Divinity's Reach, čilat malo, upoznavat okolinu..jao :cry:
E jedino što mi je žao što nema običnog PvP-a u ala WoW, di moš spontano stvorit fajt.
Printable View
Joj koji će ovo užitak bit...ušetat s Norn Warriorom u onom badass armoru po prvi put u Divinity's Reach, čilat malo, upoznavat okolinu..jao :cry:
E jedino što mi je žao što nema običnog PvP-a u ala WoW, di moš spontano stvorit fajt.
Nakon što sam pogledao Mesmer i Warrior gameplay uratke, ustanovih da im fali ona dinamična borba, koju su prezentirali na gameconovima. Još uvijek izgleda nekako "statično", ili se ljudi jednostavno ne mogu naviknuti na novi model borbe, pa zaboravljaju dodgeati napade...
Na 90% PvP videa nubovi igraju
Ja ću bit Asura Guardian.
Uz to ću još rollat Charr Engineera.
Za ostale ćemo vidjet koji će komboi bit.
Nekak mi se čini da ona moja ideja o Charr Rangeru neće u konačnici ugledati svjetlo dana. Malo su mi prerobusni charr, imam osjećaj ko' da na ekranu gledam urokanog lokalnog gastarbajtera kak vozi bager na biodizel kroz blato.
Asura, on the other hand, izgledaju odlično :D
edit:
whoa wait, ženke charra izgledaju bolje :3
Asure mi djeluju jednostavno prezakon sa ogromnim čekićem u rukama :)
Meni je jedino žao što (za sada) nema opcije da napraviš uspravnog Charra ;(
Btw jesu ubrzali ponešto one animacije svrša-.. um, finiširanja protivnika (u pvp) koji leži na podu? Činilo mi se da je nekako pretjerano sporo bilo prije.
Video intervju. Underwater PvP mapa potvrđena.
http://www.gamebreaker.tv/video-game-sh ... water-pvp/
Da, zato warrior ima onaj harpoon i još neki skill, fora.
Scuba Wars O_o
O_o
Vražju strinu, šaljem resend beta invite već 7 puta još mi nema niš u mailboxu.. ArenaNet DAFUQQQQ :(
*beta sign-up confirmation jer beta inviteove nema još nitko :P
Inače, vjerojatno ćeš onda odjednom dobit 8 mailova. Ja sam tako 2 puta tražio da resendaju i oni mis ujutro pošalju 3 maila :)
YESSSSS dobio sam mail:
Napokon Guild Wa-... ojebemti.= Citat =:
portal MEGApopust.hr
50% popusta na školu tenisa za djecu i odrasle u trajanju od mjesec dana s TK FUTUR – platite 140 kuna umjesto 280 kuna.
ovo je one time purchase jelda? ne placa se mjesecno? ako da, kupljeno
Tako je.
neurozan sam jel zna netko kad biraju beta igrace?
No info
Kad završi prijava za betu, a mislim da još nije prošlo dva dana za prijave...
Proslo je, sinoc do 7 su bile prijave, valjda ce u narednih tjedan - dva poslat invitove
A i bit će beta eventovi u par navrata tako da ako ne dobijete poziv za prvu betu imate šanse za druge.
Ima kakav gameplay videjcek sa jako zanimljivim kvestanjem? Pogledah od bluexephosa i totalbiscuita, neznam di dalje da trazim, moze koji link?
Nema questanja u ovoj igri, tj skoro pa nema. Googlaj Ascalon dungeon gameplay
"Guild Wars 2’s next closed beta test is scheduled for late-March and will provide players with an opportunity to experience its deep RPG game elements, epic World v.. World battles and inviting social gameplay while helping the team load test the servers."
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/load ... Late-March
Znači još mjesec dana.
Guild Wars 2 beta reaches 1M signups
Najs!
Nadam se da će se moć igrat sa Asurama i Sylvari.
I da ću dobit ključ da mogu ja igrat.