Taman završija Secret Files 2 te Clive Barker's Jericho,a sad počiman sa Still-Life 2..
Printable View
Taman završija Secret Files 2 te Clive Barker's Jericho,a sad počiman sa Still-Life 2..
Repriziram Desperadose.
Warhammer 40 000 - Dawn of War II
Ništa !!!!!! xD Nemogu nač neku igru, lawl.
Warhammer 40 000 - Dawn of War II :D= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Cortex command.
:pray:
Preporuke
Igram Still Life,super odlična igra,samo su one stvari kao lock picking i sl zagonetke malo teške.
Snimio sam R6 Vegas 2, pa ako mi se niti to ne svidi, onda ću vjerojatno Fallout 3 odigrati. Ovaj put sa Energy Weapons i zlim likom 8)
Ozivi negdje temu i reci kakva je igra, namjeravao sam je odigrat ali.... :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ungh...Fallout 3...kad se sjetim koliko sam samo vremena proveo u podzemnoj...jeez. To me još uvijek odbija. Kao da nisu mogli napraviti nekakve varijacije...srušene zgrade, blokade i slične prepreke kroz koje moraš proći da bi došao u drugo područje. A oni stave prokletu podzemnu svakih prokletih par metara. I još ju napune ghoulovima koje ni ne vidiš dok te ne zajaši u mraku.
Inače, igram WoW. Vidio sam nekakav video koji mi je ponovno pobudio želju. Čak imam želju okupirati neku kolibu u nekoj zapizdini i tamo provoditi većinu vremena. Samo da vidim kako bi to bilo. :D
Meni se svidaju podzemne s feral ghoulovima, Lincon's Reapeter i rokaj ghoulove! :D= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Evo me na trećoj misiji. Nije loše, zabavno iako previše "arkadično". Nemaš tu taktiziranja, isto kao i u prvom nastavku. Igra izgleda odlično, igrivost je odlična, ali nije to RavenShield :(
A ja mislih da samo Vegas jedinica postoji za PC(Iako nisam ni to odigro),ali zato Raven Shield i gubljenje živaca FTW. :thumbs2:
OT:inače krenuo sa DOW-om II di sam tek dosao do osmog dana i već planiram kako da nabavim jedinicu sa svim ekspanzijama.
BTW-ovo je prvi puta da se srećem sa Warhammer svemirom.
Ja nisam niti jedan Warhammer odigrao, jel puno propuštam?
Mnogo. Jako, jako mnogo. Kad prvi put vidiš što Space Marinci rade... A tek kad se upoznaš sa loreom. Onak, sama priča iza igara je jebački epic. Od Imperija, Cara, SM-a... (da, fan sam Imperija, ostale rase smatram inferiornima, osobito svemirske krave i smrdljive Orkove).
Nijedan? Ti si propustio jednu od najboljih, ma sta mi je, najbolji strategiju ikada napravljenu. :(= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ostavi se svih igra koje igras, koji R6, odhebi to i nabavi Warhammer 40 000 Dawn of War, ili DoW2, to je epska igra koja ima odlican lore. Odlicna takticka strategija.... ah damn... sada mi se igra..
http://www.imagesforme.com/out.php/i...tor1839113.jpg
_QmsNZ6fj3Q&feature=fvw
SFkFo5SB ... re=related
Inače uzimam sa zadrškom kad mi neki fanboy(N.E.R.D) počme pričat o nekom serijalu kojeg voli, jerbo ga nahvali za popizdit(Star WArs/Trek sindrom),ali ovo je prva liga.Ali eto za sad mi je ovo slično starcraftu samo Humani nisu redneci hahah...Šalim se igra je stvarno ok..
EDIT:KAd kazem slicno Starcraftu mislim na rase, oklope od Space Marine-sa, ali nikako na sam način igre itd.Ne zelim iskusit the wraith of fanboys..
Ajde, budem nabavio.
Nego onda imam jedno par pitanja :D
1) Da li se DoW2 nastavlja na DoW1?
2) Koji je nastavak po vama bolji?
3) Su oba MustPlay ili...?
viewtopic.php?f=85&t=22694&start=465
Ja postavljam ista pitanja(dobro ajde skoro ista)
1) Nepovezani su svi nastavci uključujući i ovaj; DoW, DoW : Winter Assault, Dark Crusade, Soulstorm i DoW 2= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
2) Među boljima su Dark Crusade i Dow2
3) Dva koja sam ja naveo u 2.pitanju su najbolji.
1) Prica nije direktno vezana za prijasnje nastavke, ali ima nekih likova koji imaju prilicno zanimljiv comeback :)
2) To su dva razlicita stila igre, DoW 1 je base building RTS, a dvojka je vise orijentirana na RPG elemente i taktiziranje s manjim vojskama. Osobno, obje igre su mi podjednako drage upravo zbog te razlicitosti.
3) Oba nastavka su must-play.
Moja $0,02
Adeptus Astartes > Starcraft Space Marines.
http://img292.imageshack.us/img292/6...2jpglz7.th.jpg
Ovi iz Starcrafta jednostavno nisu dorasli ovima. Onak, sam proces preobrazbe čovjeka u pripadnika Adeptus Astartes jedinica je daleko više epic od ovih iz Starcrafta. FFS, SM iz W40k pljuju prokletu kiselinu!
Da Hell, i žderu metal, to si zaboravio :D
A obicni Warhammer Space Marinci naspram Starcraft Marincima???Ali Chaos sve rasturaju po kulnosti...
Ideš, 3 ekspanzije ima DoW1. Što je najbolje, to je tek 40k Warhammer, a di je sve ono ispred 40k. Pa nikada neću pohvatati taj lore i univerzum, sada mi je žao što to nisam počeo igrati redovito kako je izlazilo.
Kad dođe MMO, uff bit će krvi :D
Bartuc, ovdje imaš sve ---> http://www.lexicanum.com/
Warhammer vulgaris navodno nema veze sa 40k, ali ima neke ister egove i sitne povezice ''navodno''..
I udišu otrov, to si zaboravio :D= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Uglavnom Bartuc odigraj sve sto ima Dawn of War u imenu i neces ostati razocaran, znaci DoW + ekspanzije i DoW 2 = puno sati odlicne zabave
Nema običnih. Sve AA jedinice su strojevi za razvaljivanje apsolutno sbega što im se nađe pred bolterima. Jedino Gray Knightsi bivaju još gori od ovih zbog posebnih pravila. Jedina druga vojska koju Imperij ima je Imperial Guard - hrpa topovskog mesa.
I da, kako su CSM bili SM, samim time su i SM kul. Mnogo. :D
@Bartuc - 40k označava trenutni vremenski period. Car je rođen prije nekih 50000 godina i već 10000 godina provodi zatvoren u Golden Throneu pazeći i vodeći Imperij i čovječanstvo.
Ali nisu spomenuli Adeptus Custodes ( aka. bodyguard) koji se posebno treniraju, ali nisu napravljeni kao vojska već kao bodyguardi, koji znaju dobivati special misije. Eh, da, i Deathwatch
Our number is Legion, our name is Death.
My sword is at the Emperor’s command. I answer to no other man, living or dead.