Nemoj trositi skillove za manu. Uvijek mozes u najgorem slucaju progutati 200 miliona mana potionsa...
Printable View
Nemoj trositi skillove za manu. Uvijek mozes u najgorem slucaju progutati 200 miliona mana potionsa...
Srecom da su uveli na patch 1.13 opciju kod Akare reset stats/skills. Pa ako nesto uhebete sada, vrlo lako se ispravi :)
Ja dosao sa svojim druidom na nightmare. 38 level, ubio zadnje Blood Ravena. Za sada kosim sve bez problema. Resisti su mi odlicni, dps dovoljan te imam jake summoning magije. Sve u svemu, rasturam^^
Kad si već spomenuo 1.13 patch, fora mi je kako su se busali u prsa izjavama prije patcha da će uvesti widescreen podršku za Diablo 2...a ispostavilo se da je to jadno maximiziranje prozoričića i opet jadnije izgleda nego da imate dvije crne crte sa strane. I treba se podešavati putem shortcuta.
Inače, koliko sam ja skužio, nova "tajna" u 1.13 je skupljanje tokena od bossova da možeš opet iskoristiti reset skillova? Malo nemaštovito, ali ajde, ovako bar mogu isprobati sve buildove sa 1 likom, što mi je ludnica. :D
@Reiko - Kako to radi, 1024x768 rezolucija bi mi uljepšala život. :)
Ja sam skroman.
800*600 sluzi i dalje savrseno :)
ja sam tek sad skužio ove rune wards... jao kako če se assassinka igrat preko ljeta :>
Vidi 1.13 patch. Loše radi.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Hmm, ja sam si stavio v.1.13 i ono reset statova je fora, ali nemerem promjeniti rezoluciju na 1024x768 tak da ne znam o cemu pricate :?
Jucer sam na nightmareu s druidom sredio Andariela. I dalje mi je prejednostavno igrat. Kad ce taj Hell? :(
:D
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Rekao sam ti već, naglašavali su da će u 1.13 biti podrška za widescreen ali radi se samo o proširenju windowa igre. Imaš neke modove za Diablo 2 kao podršku za widescreen no meni nisu radili. Potrebno je urediti shortcut igre i dodati '-nofixaspect'.
http://www.diablofans.com/topic/19705-113-widescreen/
Da se osvrnem na postove u Diablo 3 temi koju smo zaspamali:
Meni je 3. Act baš zanimljiv, danas ga prešao i nije izgubio na kulnosti. Najgori su mi 1. i 5.
Sorca mi lvl. 29 i hrabro ide dalje. Možda stigne do hella jednog dana. :)
Imam negdje stotinjak boost na manu od itema, pa oko toga nema brige.
Mah, Diablo po klasama govori kak je igra teska.
Sorserica - Ultra Easy
Necromanser - Very Easy
Amazon - Easy
Barbarian - Normal
Paladin - Hard
Druid - Very Hard
Assassin - ULTRA HARD!
Govorim za Normal/Nightmare/Hell tezine ^^ :P
xD
Ne slažem se s tom listom uopće :P
Paladin je možda i najmoćnija klasa (smiter owna sve živo, hammerdina nisam igrao ali očito da je moćan), a sorcu na hellu smlave immune monsteri ako je cold/fire.
ja sam igral hammerdina. igra je setnja kroz parkic. jedino je problem (meni, jer sam mrvicu glup) bio prob ubijati bosseve. ne zato jer bi me u 3 udarca ubili, bas suprotno; vec ih nisam sa tim cekicima mogal zdipiti.
sta rec da sam kroz mapu setao sa onim najvecim beltom, 1 stupac hp potiona i 3 stupca mp potiona. mali problem su bili oni tuneli po actovima i pecine no i to se dalo srediti.
usto sam igrao bio i smithera. failo sam zesce no zato me mobovi nisu mogli ubiti ni da su htjeli
A da, hammerdin je crowd control, smiter je nepobjediv u 1vs1. :)
Za informacije koliko je zealadin mocan, obratite se Babicu.
Barem ja ne pokupim vecinu killova dok su babicevi minionsi (necro) decoysi. :)
Inace, pun sam extra gold itema/charmova.
+413% je dosta dobar bonus. Championsi droppaju 5k golda, a koljem ih iz 2-3 zeala, na players 8. :)
Spear zealadin, koliko god kontraproduktivno zvuci rula.
Jedino me sick do sada uspio ubit kad smo bili pvp, al sa loladinom lvl 71, moj je 43 za referencu. :P
Eh da, necromancer mi je bio prvi high-level lik na netu, premoćno je imati vojsku kostura, ali na hell nisu uopće efektivni. :(
lighting sorca je fora, radi 1-150k dmga :D
Vidis, ja sam prosao sa sorcom hell najlakse upravo sa cold/fire...= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Hell je prosao moj stari sa Necromanserom, a lik potionse guta koristeci mis, sto dovoljno govori brijem...
Hammerdin suxxa jebacki protiv bosseva, sto je i najvaznije jerbo pokraj svega ostalog prakticki mozes pretrcati...
Ubio bi ja tebe i za loladinom lvl43, jel je pike loladin lol...= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Zeal + Fanaticisam + Holy Shild FTW!
ja sa barbarom nikada nisam imao problema do sada prijeci normal svih 5 aktova... onda bi obicno odustao... ali od sljedeceg tjedna prelazim dok na hell ne pređem xD
Nebih se slozio. Igram u kombinaciji elemental + summoning i sada jos uvijek bez neke prave opreme ubijam sve bez beda. Za ubijanje masa koristim Armaggedon magiju koje vec sada na nightmareu radi izmedu 200-400 fire damage. Ako pak su likovi fire resist, koristim magiju Hurricane koja ima vec sada preko 100 dps. Kao primary attack(lijevi klik) koristim tornada koja rade preko 100 damage svaki, a stancas ih uz veliki caster rate nevjerojantnom brzinom. Kada jos dignes Grizlia koji ima skoro 2000healtha i radi sasvim pristojan damage vec na nizem levelu, te "Spirit of Ancients" koja sada tek na 3 levelu vraca 90% stete koju pojedini monster napravi meni, stvarno, igranje ide glatko kao sto ide noz kroz maslac. :)= Citat =:
Bosovi takoder nisu problem. Dignem grizlia s kojim se boss zabavlja, a ja ga terem sa Armaggedonom i tornadima.
Plus, imam pomocnicu(strijelac sa 1. akta) na koju sam stavio samo zlatnu opremu i radi sada izmedu 150-500 damage-a :D
Ja pičim laganini sa barbarom, lvl6 :)
Fino. Kada dodes do hella, to bi mogli zajedno preko hamachia onda^^ :)
Brijem da će to bit za koji mjesec xD Usput sam i stavio onaj resolution hack, za veću rezu; sasvim druga igra :)
aral, d2. ti hostas, ja se joinam? lvl ~10druid. tako nekako.
si za?
Jao. :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ja radim sa paladinom na lvl71 damage od 600-3k i vjeruj mi u manje od sec lupim 5 puta (Zeal, Fanaticisam, Secriface = lvl20)
Vidjet ces dok dodes u hell da ce tvoji tornadeki bit smjesni...
zanima me neki ultimate build sa barbarom do hella? zasada nista nisam dizao jos a imam 11 pointsa :D
planirao sam u drugom actu nabaviti 2 imba crystal sworda i dići sword mastery na lvl 20 :D i onda pwnati tamo dok se nesmislim sta dalje :D onda relativno ici na whirlwind
Bio sam vec prije na hellu. Uz pravu opremu, biti ce to laksa setnja :D= Citat =:
Franzy FTW. Whirlwind je lame jer starta sa minus damage. Uglavnom idi na Franzy i Stone Iron i Sward Mastery i Resiste.= Citat =:
Izvorno postao KI KI