USB diskovi od 2.5" rastu...
FreeAgent | Go™ 640-GB USB 2.0 Drive
Printable View
USB diskovi od 2.5" rastu...
FreeAgent | Go™ 640-GB USB 2.0 Drive
S8000
Samsung Jeta
http://www.gadgeterija.net/2009/07/14/f ... -199-kuna/
http://www.gadgeterija.net/2009/06/17/8 ... msung-jet/
:pray:
Bolji od ajfona i 5800xm, jeftiniji od N97! :pray:
Vidio ga prije 2 dana na reviewu na gsm areni, uzimam kad se vratim s mora. Mislio sam omniu hd, zbog kapacitivnog ekrana, hd snimanja i sl. al ipak ima visu cijenu od jet-a, tako da radje uzimam to.= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
A sto mi je i najvaznije kod touchscreen mobitela, a to ovaj ima, je brz procesor i odaziv na touch, radi sve brzo i glatko.
Imate filmice na youtubeu, mobitel je prestrasan a nece biti skuplji od nekih 400€.
Samsung S8000 Jet review
Al dizajn je prejak! Samo da nemaju onu debelu tipku, bio bi ok (ovako mi izgleda kao ajfon kopija tipke),
a metal brušeni na njemu izgleda savršeno! :pray:
Da, ta tipka je onaj famozni Cube, zato tak i izgleda, kad pokrenes tu aplikaciju onda tiltas telefon i sam prebacuje menije.
Eo jedno jako zanimljivo sminkersko kuciste:
oQWQnuB_nSs
Jedva cekam review :P
loše kućište..
1. kratko je?? di će tu stat moja HD5870X2 ??
2. cd se otvara prema dolje ?? errmm ?? huh?
3. previše me podsjeća na onu ASUSovu mrcinu.. kak se ono zvala ? Vento?
4. ima gore napajanje.
Al fora izgleda sprjeda.
Zato kazem da jedva cekam review :)
Kejs za bogove...
ABS Canyon 695
Kad dobijem na lotu kupujem ga odmah!
samo 599$, sitnica..
i to samo za kejs..
za te novce kupim crni CM cosmos i antec SG napajanje
= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
pa to ti i govorim.. pretjeruju s tim cijenama da to nije normalno..
ono.. svak čast izradi, ali i dalje pričamo o nekoliko komada čelika/aluminija i par ventilatora... nije kao da su uložili milijune dolara u razvoj novog procesora..
Samsung i8910 HD naprosto obožava snimati video HD rezolucije
http://www.gadgeterija.net/2009/07/16/s ... ezolucije/
e9fz4_41nDM
http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f
:pray: Ipak ću njega kupiti! :pray:
Opa, LG predstavio mobitel u ručnom satu s ekranom osjetljivim na dodir
http://www.gadgeterija.net/2009/07/06/o ... -na-dodir/
:pray:
sto ova tema radi tu :o
Jos si mislim pa gdj je nestala i slucajno zalutam ovdje kad vidim da je tu,neznam,totalno mi ne odgovara ovdje,spada u komponente,ovo bi kao trebao bit podoforum za one entuzijastične u vezi hardwarea i za pomoc ne,sto rade novosti iz hardware svijeta ovdje onda :S
wtf?= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
http://www.lian-li.com/v2/en/microsite4/x2000.html
Da, taj samsung je brutalan al jedino dobro kaj mi ima je hd snimanje i kapacitivni ekran otporan na ostecenja, izmedju ostalog naravno. Lose mi je kaj ima samo 600Mhz proc i symbian, naspravm S8000 Jet koji nema symbian a ima 800mhz proc. Nemoram ni spominjat da je hd skuplji oko 1,5k kuna.= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
U startu sam bez razmisljanja htio uzet hd-a ali kad vidim kaj jet moze, bez obzira kaj nema symbian, radje sam se odlucio za njega ;)
Ali pazi, i8910HD ima AMR procesor od 600MHz, dok S8000 Jeta ima Qualcomm 800MHz,
što u biti može biti dvosjekli mač (sjeća se tko PIV od 3600MHz koji je u svim testovima
bio lošiji od bartona 2500+, a još OC-anog na 3200+ da ne govorim).
Uz to, za AMR se zna da kvalitetno producira HD sadržaj, bez ikakvih problema,
a Symbian otvara mogućnost modanja (već vidim ljude koji će modati nGage za i8910HD,
te će se mob hacknuti u nula cjelih ništa vremena, i nepotpisane aplikacije će se moći instalirati bez beda ->
dakle aplikacije koje ni nisu predviđene za ovaj mobitel).
Usput Symbian aplikacije su mi draže, a i zajednica ih mnogo brže razvija i većina ih je free.
Dakle ja dajem palac gore i za Symbian, i za AMR procesor.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=2835
I zadnja stvar, izgleda fantastično (nema one šugave tipke koja krade mnogo mjesta, makar mi Jet ima lijepšu boju).
Da, po toj strani imas pravo, tu se potpuno slazem. Proc i mora imat takav posto mu i treba zbog HD sadrzaja jel :D Bas geldam sad cijenu, nesto preko 4k kuna...
A ono, kako kome pase, symbian mi je ok al sta ja znam...sve ovisi o lovi u datom trenutku, mozda i hd sjedne ;)
Inace, vezano uz omniu hd
L_8BZLhBNyU
A ovo je kak su to napravili, ludo: PdJGDV63 ... re=channel
fora filmic, a i lijepa kvaliteta videa kad se stavi u HD. Cuo da ima problema sa kvalitetom zvuka kod snimanja, da je blaga katastrofa. I inace, proc je odlican za HD reprodukciju ali je nesto sporiji u samom browasnju mobitela.
Al nije to neki bed, sve radi dobro. Jet je zato proglasen kao najbrzi samsungov touch mobitel, al nema symbian pa je to sigurno i jedan od razloga.
Skužio sam da je nešto trulo, čim sam vidio da na "ogledalu" slika kasni za zakretanjem moba...
Mislio sam da ima na glavi, ruci, prsima, neku drugu malu kameru...
Tako da nisam ni puno fulao! :D
Ultimativna tipkovnica Roccat Valo.
Izgleda savršeno, s mnoštvo funkcija.
*41 MACRO KEYS
*2MB INTERNAL MEMORY
*ANTI-GHOSTING
*KEY DEACTIVATION
Link!
Želim ju žarko!!!
Ima sve ali ima li hrvatska slova ?
roccat valo je najavljena prije dvije godine i još uvijek je čekamo..
lagano postaje vaporware
Recommended retail price: 99.99€
Official release: end of July 2009 (German layout)
Kako se palim na Illuminated. Jedino me hebe estetika, tipkovnica s plavim ledicama, a kućište zeleno tj. detalji na kućištu : (
Naravno. Pogledaj pod Keyboard Layouts.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
http://www.roccat.org/img/ROCCAT/f2b...c18e64edbf.jpg
Ove M tipke su mi blago besmislene. Nisu hotkeyevi jer su nedostupne, a nedefinirane su da bi bile multimedijske.
Da. Tipkovnica je bas natrpana i nepregledna je. Zato mi se nesviđa.
Ma tipkovnica je Mega!
ne citiram korisnika vec bih se cisto osvrnuo na recenziju i osobu koja ju je pisala.= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
kako ja volim te nepristrane recenzije. :)
Uvijek se mozes dobro nasmijat.
Za svaku manu nvidie nasao je opravdanje. Ali bas svaku, gdje god je ispalo da je slabija napisao je nesto npr: to i nije toliko bitno, ma to je sigurno do drivera bice bolje.
Svaku prednost ati uspio je umanjit.
Cak, ako procitate, za svaki test u kojem je ati imao neku prednost rekao je da bas nije neki fan tog testa ili da ta prednost neznaci puno.
Stvarno sam se kido citajuci. Vec po uvodu u test znao si dali je ati ili nvidia bolja. Naime test je ili los ili nezahtjevan ili nemjeri nesto bitno ako ati dobija i to je u uvodu naglaseno da se, slucajno, neiznenadite ako ati dobije. Ipak ati moze dobit samo u nebitnim stvarima i losim testovima.
Ali, svaka mu cast, do samog kraja je ostao dosljedan.
Cak je i 100 dolara razliku u cijeni, koju je naveo, uspio preokrenuti da zvuci kao nije to nista.
Znate za ati morate kupit onu malu glupost po 30$ pa to vise i nije neka razlika. :)
Lik je car nema sta.
primjeri:
-gets beaten(GTX 285) in the 2.0 and 2.1 tests by even the Radeon 3870. But overall it does well.
WTF? Naravno da je, unatoc losem rezultatu, nvidia dobra (naci nesto slicno za ati u ovoj recenziji=nemoguca misija)
-I don't really like Cinebench's OpenGL test
nvidia zadnja ofc
-So it's safe to say the GTX 285 drivers are at fault
nvida katastrofalna
-The Radeon 4870 handily beats the GTX 285...I personally don't think it should carry too much weight since...
opet objasnjenje za los rezultat nvidie(kao i u cijelom testu) nije to bitno sto je ati bolji u tom testu. Dok kad je ati losiji, ati je jednostavno los, nema objasnjenja tj opravdanja
-Unlike the Windows-only GTX 285 cards, this card doesn't feature a TV out. This isn't a problem in my opinion
naravno da u njegovom "nepristranom" pogledu nema problema(ili mana) za nvidiu.
-The consistent quietness of the card shouldn't be underestimated...I began to really appreciate this feature.
jel treba reci o cijem feature govori?
-the $450 price of the GTX 285 is steep but, when you add $30 mini DisplayPort cost to Apple's exorbitant $350 price tag for the 512MB Radeon 4870, the Geforce GTX 285's price tag looks a little more reasonable
100$ je puno ali posto platite 30 za mini DisplayPort razlike skoro da i nema(pih 400kn sta je to)
a sada nesto potpuno drugo. Njegove rijeci hvale za ati koji je ipak dobio neke testove
evo citati:
cek, cek trazim. De pomozite, nemogu naci... aww nema? Ne, naravno da nema ipak je nvidia apsolutni pobjednik.
Takvih tekstova ima na stotine bilo da se hvali samo ati ili nvidia i uvijek su mi smijesni.
Jasno je da je nvidia bolja ali nacin na koji je recenzija napisana je smijesan.