Da? Viš nisam to primjetio, valjda zato jer nemam gif na kompu. Inače koristim acd see za gledanje slika, a ovaj viewer dobro dođe za neki quick look.
Printable View
Da? Viš nisam to primjetio, valjda zato jer nemam gif na kompu. Inače koristim acd see za gledanje slika, a ovaj viewer dobro dođe za neki quick look.
Skidam kapu na dobro obavljenom poslu :pray:= Citat =:
Kako ističe Brandon LeBlanc, jedan od autora na blogu tima zaduženog za Windows, recentni operacijski sustav iz Microsofta prodan je do sada u ukupno 90 milijuna primjeraka čime su nadmašene sve dosadašnje brojke prodaje ostalih inačica operacijskih sustava.
Ja skidam kapu na ostvarenih 11 milijardi dolara prometa. Meni treba bar 7 godina da to zaradim :pray:
xD
Ima tko od vas koji koristite Win 7 x64 problema sa Windows Explorerom?
U zadnje vrijeme mi se cesto rusi. Npr., kada kliknem s desnim klikom na sliku, nece mi se pojavit izbornik nego se samo nesto dugo ucitava. Moram ici na ctrl+alt+delete kako bi prekinuo proces i napravio opet. Mislim ono, nista krucijalno, al vrlo iritantno. Windowsi su naravno original, redovno updejtani.
Ja nemam nikakvih problema, iako češće koristim Total Commander pošto je jednostavno najbolji explorer za windowse, ma koliko god bio star :D
Možda ti je disk zatrpan ili je jednostavno spor.
Disk je zatrpan, al ono, napravio sam nedavno defragmantaciju. Ne vjerujem da je do toga
Danas prelazim na Windows 7 x86Sna cca 3 mjeseca :cry:
Frend mi javio da program koji nam treba za fax radi na 32bit sistemu tako da ću rađe staviti na jedan komp Win7 32bit nego da stalno preštekavam 2 kompa prema potrebi ili radim dual boot (XP 32bit + Win7 64bit).
Će igre patiti na x86?
Sve 32-bitne aplikacije moraju nornalno radit i na x64 sustavima. Jedino ne mozes natjerati da x64 radi na x86. :?
Misliš x86-64 da radi na x86-32 ili? Nisam te baš skužio.
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ne moraju ako su ekskluzivno rađene za x86 ili x64. Recimo treba mi CoolEdit96, ne mogu ga uopće instalirati na x64 sustav. Probao sam i nije do compatibility moda pa da radi pod XP modom. Nije niti prva niti zadnja x86 aplikacija koja ne želi raditi na x64 sustavu.
Ali dobro si me sjetio, moram si skinuti sve nove verzije drivera i x86 only programa prije formatiranja kompa :(
EDIT:
@Kostolomac...
x86 = 32bit
x64 = 64bit
64bit aplikacije nikako ne mogu raditi na 32bit sustavu, a 64bit sustav podržava gotovo sve 32bit aplikacije osim ako se aplikacije proizvode specifično za 32bit ILI 64bit...
@Bartuc, na taj način kako si napisao se ti nazivi generalno koriste (Microsoftova krivica).
Pa AMD-a koristiš a da ne znaš ovo: http://en.wikipedia.org/wiki/X86-64S :P
Pa pričamo o kompatibilnosti sustava i softwarea, ne o arhitekturi procesora!? 64bit procesori rade naj normalnije sa 64bit i 32bit sustavima, ali sustavi znaju imati problema sa softwareom.
Neznam, ja do sada nisam imao problema sa x32 softwareom na x64 Winsima. Sto ne znaci da inace nema problema
Također nisam naišao na veće probleme što se toga tiče.
@Bartuc, ma krivo sam skužio Deadwalkera, a ti mene. Nije bitno :)
Da, svi smo se mimoišli xD
di je tu outlook express? ili barem win7 inacica toga?
Mislim da se zove Windows Mail.
a di se to moze naci? jer pod programs ga jednostavno nema...
ako u win tražilicu utipkaš "outlook express" izaći će ti "go online to get Windows Live Essentials"= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Po ovom pitanju sam totalni n00b :)
Evo mog problema:
Na c disku imam intaliranu vistu koju hoću maknut da bi instalirao sedmicu. Zanima me može li mi neko detaljno objasnit kako da to učinim. Pod tim mislim kompletno brisanje viste sa c-a i na isti instalirat sedmicu.
Vistu možeš baš i upgradeat, ali ako želiš napraviti čistu instalaciju, here goes:
Prvo u BIOS-u (kad ti se komp pali stisneš Delete, F10, ili što već piše) namjestiš pod boot devices da ti prvo boota sa DVD pogona. Sejvaš promjene, ubaciš disk sedmice unutra, restartaš komp i pustiš ga da se boota DVD, i tamo prije instalacije možeš formatirati potpuno particiju na kojoj ti je Vista. I onda odabereš da 7 instaliraš na tu particiju. Drugo su jednostavne opcije i podešenja tijekom instalacije. Sretno.
Dakle, vista će mi se pobrisati ???
Da. Nije li to što želiš postići?
Je= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Onda tako i postupi. Garantiram da nakon formatiranja particije Viste više neće biti :D
thx
Samo mi je žao sto sad nakon 3 godine zabijam frendu visti nož u leđa :)
Evo, koristim vec nove Windowse gotovo pola godine i sve radi gotovo savrseno. Potrosnja resursa je optimalna, rad u sucelju vrlo ugodan i elegantan, a podrska odlicna. Problema sa kompatibilnoscu nisam imao, a jedini problem sa novim sustavom sam imao u vidu windows explorera koji mi se jednom poceo bezrazlozno rusiti pa sam to rijesio pomocu microsoftove podrske i potrebne zakrpe. Nadolazeci SP1 bi trebao stici do kraja godine, iako je Microsoft jos rekao kako ce se taj service pack tokom godine gotovo u cijelosti instalirati preko novih zakrpa.
Planiram jos kroz godinu kupiti nekakav bolji antivirus i to ce biti to onda. Sve radi za 10^^
Eto, malo da ozivim topic i istaknem svoje zadovoljstvo s winsima. :)
Također dijelim tvoje mišljenje, RC sam imao gotovo godinu dana i radili su bez greške, sad imam Ultimate verziju (32bit) od početka godine i radi savršeno podmazano, i više sam nego zadovoljan. Updateovi fino stižu i sve radi kako treba, stabilno i pouzdano.