pogledah ff7
Printable View
pogledah ff7
Masters of Horror (2. sezona_ep. 6 : Pelts) :thumbs2:
pathology
odlican film u kasnije sate za pogledati sa curom koja se boji mraka...
Batman: The Dark Knight - sve znate vjerujem
hancock r5 verziju dvda -
the ruins
lijep hororčić , ima par uber kul gadnih scena ,
Tražen ("Wanted")
E, stvarno neznam kako bih opisao ovaj film. Gomila zabavnih specijalnih efekata uz na brzinu napravljenu priču. Savršena podloga za igru.
6/10
da to definitivno...= Citat =:
Izvorno postao Edi Sm187
Pogledao Zohana u kinu, film je fenomenalan :rotfl:
Zajebancija je odlična i nabrijana, ne pamtim kad sam se tak dobro nasmijao, plakao sam dobar dio filma :D Jedna od najboljih komedija u proteklih par godina :pray:
Topla preporuka, isplati ga se pogledati u kinu.
meni je to jedan od rijetkih filmova koji su toliko glupi da ih nisam mogao gledat do kraja :/
in bruges, otišao u kino ni ne znajući hrvatski prijevod filma, niti o čemu se radi, a dobio jako dobar film, donekle sličan matadoru - ubojstvo i margarite, ali ipak ozbiljniji i puno bolji
Gledao sam ga prije godinu,dana,imaš pravo,film je dost dobar.
U tom i je fora....film je toliko glup da postane presmjesan i zanimljiv...= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
Al opet moze biti, a i vjerovatno je...da ti se nesvida takav humor, dok je po meni pun pogodak...
ništa,samo sam pogledo voliminal-inside the nine dvd od slipknota.
ma nije to to, ja to shvaćam ( takvu vrstu humora )= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
uzmi primjer monty pythona hrpa gluposti na jednom mjestu i ne moreš se prestat smijat... :D
BORAT! :pray: :pray:
Hellboy 1... nisam impresioniran. Lijepi efekti, loš film.
Hellboy 2 : The Golden Army - mnogo bolji od prvog
Ga se isplati u kinu pogledati?
REC - Nesto najbolje sto sam ikad u zivotu vidjeo u horor zanru,film je prejeben jednostavno i ne moze ga se opisati ali pokusat cu samo naglasit da je totalno realan i da je bez klišeja, dalje vam necu govorit jerbo bi spojlao duh...
9/10 .
To je Španjolski film?
da
pwna film.
film je nako.... u rangu je sa cloverfieldom i mnogo slice...
NISAM pogledao Hancocka, propustio sam ga da mogu otići kod smartass...ne žalim za tim.
Jedina slicnost sa cloverfieldom je sto je snimana iz te perspektive sve ostalo je niđevezno.= Citat =:
Izvorno postao _ZlayA_
jedina razlika sa kolverfildom je sto su ovdje radnja ogranicena u prostoru i sto se ne suocavaju sa istim beštijama, to povlaci da je sama akcija drugacije izvedena ali je poenta potpuno ista...
realnije je da ima neka zaraza kao sto su oni objasnili koja je potekla od one male djevojcice nego da veliko cudoviste iskoci iz mora.
Jeste li vi ikad čuli za PM? :cry:
rec ne mozes usporedjivat s kloverfildom nego kloverfild s recom.= Citat =:
Izvorno postao _ZlayA_
i da.
rec je 150 X bolje odradjen i skerniji.
inače hancock je kakaĆ :*
REC je odličan al valjda znate šta slijedi__ameri se odmah prihvate posla i naprave remake a zvat će se Quarantine
vaj gad, vaj :(
inače od takvih filmova mi najviše pwna blair witch project
mogo bi ga opet pogledat