W3DR4N lol
Printable View
W3DR4N lol
Genijalno je retardiran i nasumično nabacan. Al od onih par odličnih koje je snimio osamdesetih, ti baš gurneš prst u najveće govno.= Citat =:
Izvorno postao _baldrick
Hipster Weks is hipster.
"Ja volim dobre filmove, ali ti ih vjerojatno nisi gledao."
"Volim Lyncha od prije nego što je postao slavan."
"To nije umjetnosto, to je kapitalistička zarada."
gitarsko pojačalo ide do 11. Danas mislim napokon pogledat 1984 da vidim kak je ispalo.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
ili to ili ga ti nisi shvatio. pogodi na šta ja tipujem= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
No serious. Mislio sam navesti nekoga na burnu reakciju :P= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Nisam pogledao Moon, ali hoću pošto ga hvalite.
Boldriče, wedran samo podjebava skuliraj se.
Reprizirao Seventh Seal, hvala nekome ko je nedavno postavio da je gledao film ovdje, podsjetilo me da ga opet pogledam.
Odlican film.
Nema se u tom filmu apsolutno ništa za shvatiti. Toliko je besmislen da je Lynch na DVD-u dao ključeve za razumijevanje filma. No film bez smisla ni uz tisuću pomoć sa strane ne može postati dobar.= Citat =:
Izvorno postao _baldrick
Al dobro, Lynch je jedan od rijetkih nepodnošljivih. Drugi nepodnošljivi redatelji s pretencioznim govnima od filmova bez imalo vrijednosti su Aronofsky i Wes Anderson.
Super 8 je poprilično dobar film. Dosta je originalan po pitanju koncepta(barem ja tamo mislim).
Najveći problem filma jest što nisam baš siguran koja je ciljana publika.
Nije baš za klince, a izgleda da bi trebao biti, a opet nije baš niti za odrasle. Meni bi bilo zanimljivije da su unutra igrali odrasli ljudi i da je bilo malo više akcijskih i napetih scena.
Ovo je nešto kao beba od Clovefilda.
Kako ja volim Wekija, to je čudo :D
Mulholland Drive je genijalan film .Na netu ima detaljnih objašnjenja oko raspleta .Čak i ako ti ništa nije jasno možeš uživati u genijalnoj mističnoj atmosferi .Film koji se ne zaboravlja i koji vrtiš u glavi dugo nakon gledanja.Istinska umjetnost.Nije za razmaženu publiku .
Prije kopile od Gooniesa i E.T.-a. I to su blatantno kopirani filmovi.= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Ane, zavrsio gledanje prije 5 minuta bas. Spojio lik 2 filma u 1, samo s novim glumcima
Da ne pricam o isforsiranom scenariju koji nimalo ne objašnjava karakteristike likova nego je samo dirljiv kako bi mi imalo suosjecanje sa njim.
Još gledam na imdbu ima ocjenu 8.0 lol.
Ionako je to sada radi marketinga i tih govana.
Ne, to na netu su izmišljanja raspleta. Nešto tipa, film bi kao trebao biti dobar, pa ajmo mu izmisliti smisleni rasplet, pošto je David Lynch totalno izostavio radnju iz filma.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
E odo baš sad gledati Mulholland.
Samo da završim s ovim remek-djelom od Phoenix Marie.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Smisao umjetnosti i je da ju interpretiraš na vlastit način .Neki od najvećih filmova rade na tom principu .Npr. Odiseja 2001 , Stalker ili od najnovijih Inception .To što ti voliš da ti sve bude servirano je drugi par rukava .
*grabs popcorn*
to <3
E, dok sam ja gledao taj Mulholland Dr., ono tamo neke dvije ženske koje kao nešto traže, a zapravo ništa ne traže, i nema baš smisla, ali ono osjetiš da je nešto između njih i želiš da se pohvataju, no ne očekuješ to, ali kad odjednom, stvarno se pohvataju, i onda zaključiš da je film super i daš mu 8/10.
Takvi duboki filmovi dobijaju 9,99 ocjenu.
Tucker and Dave vs Evil, ono nije pretjerano smisan, al mi se cini originalan i bas mi je uljepsa vecer. :rotfl:
pa čak i da nema smisla (a m. drive svakako ima), čovek je snimio takve scene da ne mogu da ih gledam bez smeška. primera radi:
genijalan deo od 4:48
(bespotrebna i ničim izazvana preporuka): postoji film gde je u dražesnih šezdesetak minuta uhvaćena sva magija duplog menage a troisa, a gde su uloge karijere ostvarile dive phoenix marie, krystal steal i slavna shyla stylez. look it up= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
koji je to, zanima me
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...uma_poster.jpg
Kvalitetan remake.
Western s dozom mozga. Wade, "bad guy", je gotovo gothamov Joker na divljem zapadu, samo se ovaj ipak odluči za mali "change of heart".
Prvih pola sata filma je užasno nezanimljivo, doduše, tako da sam prestao gledati ubrzo. Sreća, bilo mi navečer dosadno pa sam nastavio. Druga polovica filma je puno zanimljvija.
Meni je Yuma bila zanimljiva od početka do kraja.
A što se Mulhollanda tiče, znam da ima smisla sveukupno, no ima nekih nepovezanih scena i likova. Ili ih barem ja nisam uspio povezati.
Čuo sam da je trebao biti pilot serije, ali se Lynch u zadnji čas predomislio i snimio mu kraj, te ga editirao da postane film.
Ali zato je nikad prežaljeni Twin Peaks predobar.
Interpretacija u Inceptionu se zove "servirano na srebrnom pladnju".= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Hangover 2 - prva polovica filma malo dosadna, ali je zato druga polovica dobra. Čak mi je malo bolji od jedinice. Jopet su slike na kraju najbolji dio filma.
Kako se zove film? :)= Citat =:
(bespotrebna i ničim izazvana preporuka): postoji film gde je u dražesnih šezdesetak minuta uhvaćena sva magija duplog menage a troisa, a gde su uloge karijere ostvarile dive phoenix marie, krystal steal i slavna shyla stylez. look it up
what kid says :D
ajmo jednostavno ignorirati wekija mjesec dana
Ili do kraja postojanja svijeta?
sve je povezano u m. drive. pitaj ako se sećaš šta ti nije jasno
izguglah ga kao big dick appetite. ja sam ga dosad zvao nirvana= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Drive Angry
http://www.imdb.com/title/tt1502404/
Kakva tresina od filma: )) Nisam siguran je li Cage upao u financijske probleme ili sta da je ovo morao snimit, al ajde. Na trenutke vuce na Postal, na trenutke zeli biti dobar tres, ali nemoze. Fitchner je svijetla tocka filma i kad taj covjek jase svira prejebena mjuza. Soundtrack je definitivno najbolje od svega.
3/10
pa i je= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Ne pratim soubiz bas, pa nisam imao pojma, ali eto to je prvo sto mi je palo na pamet. Steta za njega, nadam se da ce se izvuci i nastavit sa dobrim filmovima. (cekam Wekya i pitanje : " zar postoje takvi u kojima on glumi?"...)
The Big Red One
http://www.thecinemasource.com/movie...0Red%20One.gif
Prosječan ratni film
6/10
The Hit
http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA300_.jpg
Zanimljivi likovi, brza i dinamična radnja
7/10
što se tiče Mullholland Drivea, meni nikad nije sjeo, valjda nisam shvatio poantu filmu :?
po meni film je za 6/10
Speed Racer
http://www.moviemobsters.com/wp-cont...r_poster-b.jpg
Previše su blještave i kolorične scene trka te mi je nekako to pomalo agresivno za oči!
Ali, ono, Speed Racera sam gledao kao mali i baš mi je šou taj crtić bio!
Film je ispunio očekivanja! Mislim, daj mi trke s skakajućim automobilima, nekim oružjima i ja zadovoljan!
6.5 čisto zato što nema replay value!
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT