http://cache0.bigcartel.com/product_...or-website.jpg
Mozda i najbolji film Nolanove karijere,odusevilo me razvijanje radnje na kraju i povezanost svih razina,a film nije uopce zahtjevan za pratit.Steta sto sam ga gledao u kinu,slika je losa,a zvuk katastrofa,a titlovi su preveliki i odvracaju paznju od filma.Zadnji film kojeg sam gledao u kinu prije Inceptiona je bio MI:3 :/
9.5/10
04-09-2010, 02:42
Bara
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Shutter
7/10
Jedan od boljih i definitivno najstrašnijih horora koje sam pogledao. U rangu pored Ringua i Yu-Ona, teško ću spavati :(.
04-09-2010, 07:27
unknown
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Mozda i najbolji film Nolanove karijere,odusevilo me razvijanje radnje na kraju i povezanost svih razina,a film nije uopce zahtjevan za pratit.Steta sto sam ga gledao u kinu,slika je losa,a zvuk katastrofa,a titlovi su preveliki i odvracaju paznju od filma.Zadnji film kojeg sam gledao u kinu prije Inceptiona je bio MI:3 :/
9.5/10
Režiser je uspio stvoriti nekakvu jezivu atmosferu iako je film akcić a ne horror..film je ispunio moja očekivanja
7.5/10
04-09-2010, 13:03
Windwalker
Hidalgo
Odlična avantura za sve uzraste.
9/10
Ghosts of Mars
Jao, trash i pol.
Inače volim Carpenterove filmove, ali ovaj je loš.
Loš, no gledljiv.
5/10
Gothika
Dobra atmosfera i slika, lijepe glumice (čak i onako raščupane) i ok priča.
7/10
04-09-2010, 14:40
tigerija
Meni kod expendables nevalja kamera pak.
04-09-2010, 14:41
Devil Dog
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Hidalgo
Odlična avantura za sve uzraste.
9/10
Ghosts of Mars
Jao, trash i pol.
Inače volim Carpenterove filmove, ali ovaj je loš.
Loš, no gledljiv.
5/10
Gothika
Dobra atmosfera i slika, lijepe glumice (čak i onako raščupane) i ok priča.
7/10
Slažem se oko ocjena osim za 2. film, ocjena je trebala bit puno manja :twisted:
04-09-2010, 15:57
Windwalker
A neznam. Ipak mi je gledljiv.
'Duhovi' su me pomalo podsjećali na Reaverse iz Fireflya.
Glavna glumica super izgleda.
Ima krvi i komadanja.
To su otprilike plusevi.
Da je film glup, je.
Ali ima puno gorih i niže ocijene su rezervirane za njih.
placenici - 6/10. tolko isforsiran film da me je bilo muka pogledati ga do kraja. prelose jednsotavno.
the losers - 9/10 puno bolji film od placenika, unesena doza humora i zabave.
05-09-2010, 12:45
Bartuc
Pogledaj si A-Team ako nisi, meni je puno bolje sjeo od Luzera. Bolja ekipa, bolja akcija, bolji humor, bolji efekti...
05-09-2010, 13:17
Sonic_Moronic
X-men
Evo, dočekao sam da bude na HRT-u pa da gledam bez glupih prekida. :|
Sehr gut, puno priče a malo akcije, neočekivano za ovaj film. 7/10.
05-09-2010, 14:42
Srle
Plaćenici - dobar, ali ne opravdava hype...al vrijedi pogledati...definitivno
The losers - meni je, onako, zanimljiv film, može se pogledati, ali ne mora, par gluposti, loš humor,
A danas odo sa ženom gledati film od kojeg puno očekujem jer je serija jednostavno kult...dakako govorim o A-team...
Režiser je uspio stvoriti nekakvu jezivu atmosferu iako je film akcić a ne horror..film je ispunio moja očekivanja
7.5/10
Gledo sam to davno, mislim. Trash je da xD. Trebo bit horror ali je više akcić. To je low budget film ne ?
Iron Man 2
Iskreno. Odlično mi sjeo. Neznam zašto svi govore da je prvi dio bolji. Meni je ovaj bio super, a prvi mi nije nešto.
Jedini glupi dio u ovom filmu mi je bio onaj dio sa onom ženskom tamo u hodniku. Što me prvo podsjetilo na Resident Evil. A onda nekako i nema veze sa Iron Manom, neznam... pre fake i sve to tako nekako... ko neka reklama sve ispalo.
ali film mi e super.
budući da je riječ o shakespearu očekivao sam puno više od filma, a ispao je slabašan
6,5/10
06-09-2010, 17:13
Bartuc
Grown Ups
Film mi je bio fenomenalan. Totalno opuštena atmosfera, ne napadan i forsiran humor, odlična ekipa, baš sam se fino nasmijao. Film se definitivno nemre trpati u isti koš sa komedijama poput Mamurluka, Kick Ass i sl. pošto je ovo više obiteljska komedija i na tom polju briljira. Uživao sam od početka do kraja, iako je pri početku nešto praznoga hoda...
9/10
06-09-2010, 19:12
Sickmanno1
Boze bartuce, pa taj film je ono bash teski fail :(
Iscekivao sam taj film dosta dugo da bi me nakraju razocarao al ono hebacki. Takav imena u jednoj komediji moraju dati urnebesnu zabavu, a ne neku lame obiteljsku komediju na cije fore se mogu smijati samo starci i djeca do 12 godina (nhf :P)
Evo gledam ga po jedno 7. put sad na telki, I nemogu se načudit kolko je taj film jebeno savršen. Nema tog A-Teama, Expendablesa ili bilo kojeg drugog akcijskog filma koji može zasjenit ovu glumu, besmislenost radnje, apsolutno genijalne one linere, skrivanje od kiše metaka iza običnog grma, glavnog zlikovca Benetta u chainmail košulji i kožnim hlačama, Arniea u ružićastoj majci s balvanom od 400 KG na ramenu and the list just goes on and on... Mizerna ocjena od 6.3 na IMDbu dovoljno govori o nekompetentnosti i neznanju korisnika te stranice, te zbilja više ne vidim razlog da moji linkovi šalju na nju.
Jedini akcijski film ikad kojem ću dati čistu desetku.
10/10
06-09-2010, 22:16
Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Boze bartuce, pa taj film je ono bash teski fail :(
Iscekivao sam taj film dosta dugo da bi me nakraju razocarao al ono hebacki. Takav imena u jednoj komediji moraju dati urnebesnu zabavu, a ne neku lame obiteljsku komediju na cije fore se mogu smijati samo starci i djeca do 12 godina (nhf :P)
Jebiga, meni je odlično sjeo pošto volim obiteljske komedije i nisam dugi niz godina dobio jednu takvu. Baš mi je bio osvježenje film sa svojom "nevinom" atmosferom.
Frajera strese struja iz agregata i nastavi se šorat.
Frajer onako, isčupa metalnu cijev sa zida i iz nepoznatog razloga počne puštati plin kad se zabije u frajera.
Savršen samo tako. Al meni je i Brisač savršen, tako da sam Arnie sucker u potpunosti.
06-09-2010, 22:48
MasaKrisT
Komandos- neznam koji put,sve vec navedeno,hrpa besmislenosti,ali za ono vrijeme...pih:) 9/10
U zmajevom gnjezdu- Bruce Lee u punom sjaju,nisam film gledao godinama,a fan sam itekakav.Preporuka.
06-09-2010, 22:55
Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
...tako da sam Arnie sucker u potpunosti.
A ne, nevjerojatno koliko mi lik fali, takav glumac sa toliko karizme se više nikada neće roditi :(
S- legendarna scena :D
06-09-2010, 23:05
Raz
Sad ste me podsjetili, moram reprizirati Last Action Hero. Jedan od podcjenjenih Arnijevih filmova, koji je ujedno i parodija na action flickove u kojima se on pojavljuje. :)
To be or not to be? Not to be.
06-09-2010, 23:18
Bartuc
To sam gledao prije par tjedana, obožavao sam taj film ko klinac :D Nego, zaboravio sam da sam prekjučer gledao...
I Love You Phillip Morris
Odličan film :D Svaka čast Jim Carreyu na takvoj ulozi, nisam očekivao da je glumac takvog kalibra :pray: Film ima odličnog humora, pogotovo umijeće bježanja iz zatvora, jedini bad je što mi je bilo teško gledati neke scene u filmu xD Ewan je fenomenalno odglumio Phillipa. I svaka čast original liku ako je stvarno bio toliko domišljat kod bježanja iz zatvora... i Scofield bi se posramio :D
8/10S- niža ocjena zbog žvaljakanja xD
06-09-2010, 23:25
Da_killah
znači da vjerojatno nisi gledao njegove najbolje filmove? dobro, možda ne najbolje, ali ozbiljnije filmove, ne rendom komedije