Kako je lijep osjećaj kad ti je bogomoljka na monitoru. -.-
Printable View
Kako je lijep osjećaj kad ti je bogomoljka na monitoru. -.-
It iz stealing mah fragz!
Da je danas prvi dan škole i loše se osjecam zbog toga
Da moram na očni za pola sata. Po treći put ove godine. FUUUUUUUUUUUU-
Zašto po treći put? :shock:
Jer mu je izraslo trece oko.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Imam jake glavobolje, nepodnošljive, i svaki put kad zbog toga odem doktorici pošalje me na očni. Prije sam imao problema sa sinusima, ali sam odbijao operaciju, pa me sad pilaju da je do očiju.= Citat =:
I da, dobio sam naočale, da ju više skinem s kurca i tog očnog pregleda.
Why? :shock:= Citat =:
Izvorno postao Carp
Kad sam vidio da te štemaju na tom stolu i kad sam vidio oporavak i sve, no thanks.
Ali zar to ne bi rezultiralo time da kasnije nemaš problema sa sinusima? Ne kužim šta je tu toliko strašno?
Logika nema veze s tim.
Strašan je oporavak, i ne želim si to trenutno.= Citat =:
Prvi dan škole. Prokleto vruće. Razred je relativno OK, ima par "fakera" koji nešta glume profesorima ali su ugl. u redu. Razrednik ima stakleno oko al je dobar čovjek, profesorica iz matematike žešći bitch, engleski isto tako a lik iz povijesti je prelud :pray:
*proziva* Franjiću, jel imaš kojih problema u životu? Jel treniraš kickboxing? :pray:
Omg car :pray:
hehe bosanski humor
mislim da je čak iz tuzle
U svakoj školi ima jedan ludi bosanski profesor.
Uzeo danas od frenda udžbenik iz etike. Stavili su jebeni demotivational o pobačaju, onaj kad bacaju dijete iz zgrade. :rotfl: :(
90% je takvo.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Nama je prof iz mat. dobio sepsu pa sad nemamo mat uopce dok je on na bolovanju.
Da zapravo neznam šta da tu napišem
Baš ti je loš taj avatar.
Smeta mi makni ga.
Nek makne cijeli account, loš je.
Da sam strgo tipku T na Illuminated :cry:
O divljače! :nonono:
Da sam u dućanu vidio bilježnice na Edwarda Cullena, Biebera, Gagu i Katy Perry. Awesomeness.
Ima i miševa...
Ane bokte. xD= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
"To što rade je toliko krivo."
Ja po ovim vrucinama moram sjedit u klupi 7 sati,ako nam ne skrate sate FML.
Lol, sjećam se toga.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Favorit mi je iz sociologije slika Thompsona kak diže ruke i piše "Thompson - postmoderni umjetnik?"
Skratili su nam sate nakon odmora cak 5 minuta a sutra ce od prvog sata,svejedno FML,nemozes se nikako uklopit,samo zato jer imam drugaciju frizuru ispadam cudak,jos jednom FML
Ne brini se, mop top se vraca u modu polako.
Ošišaj se FML.
nije mi takva kosa,vaka je samo mnogo kraca= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
http://images.wikia.com/deathnote/im.../L-Ryuzaki.png
A sisat se nebi htjeo :D
True dat.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Profesor iz energetike u ovom slučaju. Bog.
I još sa strane u tekstu je objasnjenje toga pa piše da bi ga se u post modernu moglo staviti radi njegove kombinacije abbine glazbe, hajduckih tekstova i heavy metal imidza :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
I plagijata.
Pa da, intertekstualnost.
Ali dobro je napomenuti da je danas cijela kultura postmoderna.
Ovi u mojoj školi su svi neki kulturni. Ono, svako pozdravlja svakog, sve ti kažu (roditelji navaljuju s nekim potvrdama) i nisu otresite, a profesori isto tako kulturni al opušteni, nisu baš ni strogi (izuzetak jedna ili dvije profesorice). Zbilja čudno ali ugodna promjena.
a koja je to skola?
Tehnička.
Al ono, baš je čudno. Ima svakakvih mrgi, luđaka i debila ali nitko nikog ne dira. Svi kao da se znaju 100 godina. Jaaako jako čudno.
jebo te bog ides u skolu, ne u getto, navikni se vise.
jebeni americki filmovi