+1 xd
Printable View
+1 xd
Moja tipkovnica to nema, kaj se dogodi?
Nikaj.
Iz kojeg je filma onaj troll s magnetima?
Troll 2 "Magnetic Reunion".
Daj,nemoj me zajebavati,nego reci stvarno ime filma (ako ga znaš)...
Trollface i troll fizika sa magnetima su produkt interneta, a ne nikakvog vražjeg filma :(
Ma referenca ovo sa "faking magnets-how do they work" je iz spota sa ona dva crnca, nemogu se sjetit imena..
ona sa f13 :rotfl:
http://xkcd.com/850/
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Constantine
ja još uvjek to radim :d= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
nisi nikad kad si se recimo vozio malo duže autom, zamislio nekog lika recimo kako trči ili je na motoru i sve one prepreke koje vidiš uzvisine,udubine,jame, rupe u cesti i to... kako preskače te sve prepreke i trči paralelno s tobom koji se voziš :d mislim zabavno je i brže ti vrijeme prođe :)
Ja sam zamišljao Sonica kako skače s kuće na kuću 8)
Moja je zamišljena osoba skakala na sjene kuća/drveća koja su bila uz cestu, da ga kojim slučajem sunce ne sprži :)
lol ja sam imao kišobran u autu pa sam se igrao da mi je to snajper i pravio se da gađam ljude u autima iza sebe :D
okej, kad svi govore onda cu i ja.:) Ja sam zamisljao nekog lika koj je trcao al ne po cesti vec po onome sastrane ceste sad se nemogu sjetit kako se to zove ono sto stoji da ne izletis sa ceste ugl po tome bi trcao i onda bi preskakao znakove i te gluposti :P
ograda?
vase imaginacije su jadne meni bi se digao adrenalin kad RP-ao da nas auto iz nas prati :(
samo na autocesti, zamisljal sam gliser da vozi po onoj ogradi (bocno) i da je u rupi voda, lol, pa da skace kod svakog stupica, bwahahhaa
Ja sam zamisljao neku ostricu (katana najvjerovatnije jer one su svemoguce) kako sjece drvece, bandere i kuce. Bas sam destruktivan, ho ho.
Ovo, uvijek.= Citat =:
Izvorno postao System
Postoji slicna igra za Iphone, chop chop ninja se zove :d= Citat =:
Izvorno postao System
Baš ne kužim.
Sigurno neka retajna Warhammer referenca, move along
haha, dub :P
Ane :D= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse