Ma znam al prva je s Anakinom ako se sjećam, a ja sam uvijek mislio da je taj film star star...
Printable View
Ma znam al prva je s Anakinom ako se sjećam, a ja sam uvijek mislio da je taj film star star...
Pardon, to sam i mislio sam sam se sjebo :D= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
100 godina Hajduka... nešto naprosto nevjerovatno kakva je to ekstaza bila prije par minuta. Grad je totalno preplavljen bengalkama i signalkama, svi slave i navijaju, grad je okićen u bijelo (i ja stavio jedan lancun na balkon :D) i tako... sretan rođendan Hajduku :D
100ta godisnjica 2. najboljeg od izuzetno losih timova u hrvatskoj.
pitam se sta se ima tu za slaviti.
To što nisu treći?
:roll: ,sama cinjenica da klub postoji 100 godina je za pohvalit i slavit,to sto ti neces il nes hejtas je samo tvoj problem.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Potpis.
Epic proslava rođendana http://us2004.dk/forum/images/icon_smiley_Hugs.gif
Đizs, koja epikovština je ovo bila.
A onaj prizor kad su sve baklje poletjele i došao je crveni dan. Bio sam speechless.
EDIT: Još se dovikuju sa zgrada i pjevaju :)
Ja sam mahao onom crnom zastavom kod tribina, pre epic je bilo
Bolje da su s tim parama koje su spizdili na glupe baklje pomogli nekom djetetu da ne gladuje. Glupi tovari. :yuck:= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Puko?
[quote=Niko Bellic]Bolje da su s tim parama koje su spizdili na glupe baklje pomogli nekom djetetu da ne gladuje. Glupi tovari. :yuck:[/quote:3656idwg]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":3656idwg
Oh lol...
Iako nisam ljubitelj 'Ajduka, sretan im rodjendan! 100 godina nije mala stvar, a i nema nista lose biti 2. :rambo:
Epic? I think so.
I malo slikica:
http://www.jutarnji.hr/hajdukov-100--ro ... e-/925104/
http://www.brickarms.com/Images2/Products/Shaun_4.png
Do want! :pray:
Zašto? Zato, tako, zato sto...pa eto zato, zato što tako, pa eto jer zato tako...eto zasto...
Da vise nikad ne zelim ovisiti o neprovjerenom prijevozu.
Da je Megadeth tijekom tjedna i da zbog toga ne mogu ić na njega. Fuu
Da će biti danas ludnica u gradu.
Ono, pića, jela, ludovštine i vatromet u 19:11 (as in 1911, kad je osnovan Hajduk).
Evo, prolaze već procesije auta.
Been there= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Da me prijatelji iznenađuju iz dana u dan.
Da sam skinuo 95.5% torenta i vise nema seedera
Jesi vidio ono sinoć?= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Prejebeno :pray:
Da je 100. rođendan Hajduka. Sretan rođendan!
I da su dubrovačke zidine jebeno izgledale kada su zapaljene baklje i sve to.
Ja zadnji torrent koji sam skidao dva dana nije imao seedera i stojao je na 2%, planirao sam ga maknuti, ali rekoh neka stoji, ne smeta mi, i samo je preko noći skinuo sve. Ne žuri se s time ponekad.= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Nego šta, već sam upilao u veziu toga :)= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
I bio sam postao videe i slike.
Jesi sad vidio na TV-u što su na poljudu napravili?
Dali su im šalove il nešto u različitim bojama, pa su formirala velikih ''100'' preko tribina, a onda ''Hajduk''.
A zrak tamo vrvi od papirića.
Jadni oni iz Čistoće :D
Ali da, spektakularno.
E, dobro nešto igra Hajduk. :eyebrows:
Brijem da su mi skoro prozori popucali kad su prolazili :D= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Da, loši su, istina.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ne samo da ne gledam nogomet i ne navijam za njih, nego mi je potpuno svejedno hoće li biti zadnji na ljestvici ili prvi.
Ali ovo što su napravili za jedan klub mi je fascinantno. I stvarno mi je lijepo vidit da na utakmici rade nešto kreativno, a ne destruktivno, kao u 100% ostalih utakmica.
Neznam, nisam neki domoljub, ne volim baš klub i gadi mi se velik broj domaće ekipe, ali jučer kad sam vidio ono, bio sam po prvi put ponosan što sam Splićan.