U vrijeme kad se dogadjaju teroristicki napadi zbog karikatura Muhameda, kad se prekine sa snimanjem jedne od najboljih humoristicnih serija(rat u kuci) zbog sala o Zidovima, kad se narodi kolju zbog drugog boga,nebi rekao da je bas sala. Samo sto je ovdje to napravljeno na simpatican i fantastican nacin:) Ali nije to uopce bitno,bitno je da film rula.
hrišćanstvo i islam nisu ista stvar, zapravo se vrlo često snimaju filmovi gde se ismeva "naša" religija. ali muslimani su stvarno ludi, dešava se da autori popiju fatvu zbog svojih dela, pa onda celog života primaju smrtna pisma.
hvala bogu pa se s hrišćanstvom mož zajebavat do mile volje
10-06-2011, 19:19
Sgt. Bull
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Možeš se šprdati i sa islamom, ali baš kao i kod 'vas' ima onih koji sve shvaćaju ozbiljno i prijete i tako slično. Nakon '90tih i sam znaš da je broj islamskih ekstremista na Balkanu povećan (kontra efekat rata). Crnjak je što se sada i ovde a i drugdje u svijetu muslimani gledaju kao neki uštogljeni bradonje spremni da crknu radi nekih trivijalnih stvari. Nhf, ali to je glupo i retardirano mišljenje. :)
OT: Unknown - vrijedi li gledat ovo ili je samo još jedan lijamov isprdak?
11-06-2011, 08:58
Frky
Unknown je solidan film, ono, ima falinga kao i svaki drugi ali nije ni loš toliko!
11-06-2011, 15:22
bezimeni
Twelve Monkeys
Reprizirao nakon X godina.Odličan mindfuck film .Odlična atmosfera , režija , uloge...film za pamćenje.
11-06-2011, 17:17
Aerial
Yep, jedan od rijetkih filmova u kojem time travel još i ima smisla ^^
11-06-2011, 21:36
Kenyi
Pogledao Four Lions.
Sad sam tužan :(
11-06-2011, 21:39
Kid A
Dobar film
11-06-2011, 21:39
Cid
Operacija Valkira- valja
300 - još traje, ali taj ne valja
agreed. nisam ga pogledao kad je izašao neg sam ga tek prvi put vidio prošlo ljeto, a u međuvremenu sam se naslušao raznoraznih hvalospjeva...
film mi je bio TOLIKO dosadan da sam ga ugasio na pola. očekivao sam scene epic fighta blabla, gro rulje i krvi... pretrpio sam divovskog zlikovca, al' dok sam vidio ogromnu meduzu koja predigitalno zgleda skupa sa taurenima pored nje il šta vec - preloše. brijem da bi u taj setting te epic bitke više pasala ovčica molly. (serem sad - al ono, you get the point.)
a tip sam koji voli scifi, đavle, anđele i demone, fantastiku i ine pizdarije i gotovo nikad ne gledam "die hard style filmove", osim ak se negdje nađem... al ovo mi je preloše bilo. šta su pokušali povezat mitologiju s tim il neki vrag?
e i da. trebam indentificirat 2 filma.
1.) radi se o tipu koji nabavi neku drogu koja mu poveca razinu fokusiranosit i "pojmovanja" svijeta oko sebe onak, u beskraj te se zaposli na burzi i okrece brdo love, samo što na kraju ispadne da nakon prestanka uzimanja dolazi do smrti etc.
2.) dečku trebaju pare za harvard (a inače je genij sam po sebi) stoga nauči brojat karte u blekdžeku te ima svoju ekipu, u kojoj je između ostalog i njegov profesor, za pranje love po las vegasu. brijem da na kraju sve izgubi il tako nešto.
12-06-2011, 13:02
Chupacabra
Mislim da je ovaj pod 1.) Limitless
12-06-2011, 13:03
Shaka
drugi film se zove 21...
a prvi kemijski orgazam? nisam siguran...
12-06-2011, 13:04
Feanor
= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
= Citat =:
Izvorno postao Cid
300 - još traje, ali taj ne valja
agreed. nisam ga pogledao kad je izašao neg sam ga tek prvi put vidio prošlo ljeto, a u međuvremenu sam se naslušao raznoraznih hvalospjeva...
film mi je bio TOLIKO dosadan da sam ga ugasio na pola. očekivao sam scene epic fighta blabla, gro rulje i krvi... pretrpio sam divovskog zlikovca, al' dok sam vidio ogromnu meduzu koja predigitalno zgleda skupa sa taurenima pored nje il šta vec - preloše. brijem da bi u taj setting te epic bitke više pasala ovčica molly. (serem sad - al ono, you get the point.)
a tip sam koji voli scifi, đavle, anđele i demone, fantastiku i ine pizdarije i gotovo nikad ne gledam "die hard style filmove", osim ak se negdje nađem... al ovo mi je preloše bilo. šta su pokušali povezat mitologiju s tim il neki vrag?
e i da. trebam indentificirat 2 filma.
1.) radi se o tipu koji nabavi neku drogu koja mu poveca razinu fokusiranosit i "pojmovanja" svijeta oko sebe onak, u beskraj te se zaposli na burzi i okrece brdo love, samo što na kraju ispadne da nakon prestanka uzimanja dolazi do smrti etc. 2.) dečku trebaju pare za harvard (a inače je genij sam po sebi) stoga nauči brojat karte u blekdžeku te ima svoju ekipu, u kojoj je između ostalog i njegov profesor, za pranje love po las vegasu. brijem da na kraju sve izgubi il tako nešto.
Solidno, malo dosadnjikav, ali za naš domaći film čak i dobar
6,5/10
12-06-2011, 13:23
Devil Dog
Bar ima zanimljivu priču ako niš.
Krećem sa Stalkerom, početak se čini obećavajućim.
12-06-2011, 13:38
Karlo_from_Bjelovar
prvi limitless, drugi 21.
hvala svima...
12-06-2011, 13:49
MasaKrisT
Procitaj si knjigu 21, napisana je po istinitom dogadjaju, imas ju u Algoritmu na engleskom za neku sitnu lovu. Film su malo promjenili,ali kakve adaptacije znaju biti, ovaj je odlican.
12-06-2011, 14:05
Da_killah
inače, 300 je po stripu, al dobro
12-06-2011, 14:12
Cid
znam ali nije logično pošto je strip ok
12-06-2011, 16:42
Sonic_Moronic
Meni je 300 prejeben film, a to nešto govori pošto ja generalno ne volim borbe u filmovima. Vjerno je pratio strip, i baš ima scene koje su direktno kopirane iz njega, kao i Sin City film, to mi se jako sviđa. A i svi ti epic fightovi su mi predobro napravljeni, eto.
12-06-2011, 18:46
bezimeni
Source Code
Novi film Duncan Jonesa nakon odličnog Moona .Mjesec mi je bolji film , mračniji i atmosferičniji sa izvrsnom glavnom i jedinom ulogom.Ovaj film također vrlo dobar , ali problem je što je to već viđeno , još tamo od vremena Svizca tj. Groundhog Daya .Ljubitelji SF i romantičnih filmova neće biti razočarani .Očekivao sam malo više.
Prvi dio mi je bio sasvim ok, ovo je već... hm.
Ok, ajd, nije mi baš TAKO loš ko što sam očekivao, al svejedno prilično... razvodnjeno.
Potpuno isti scenarij kao i prvi film, samo drugi grad i pokoji lik :/
Mr. Chow i transvestit izvlače film ^^
5/10
13-06-2011, 10:56
tigerija
Šta ima veze kakav je film? Ako prvi zaradi mnogo novaca djelovi izlaze tako dugo dok prestanu donositi paru. Ovaj je donio pare ali sljedeći već neče toliko, tako da mislim da neće niti raditi treći dio.
13-06-2011, 11:50
Windwalker
Mislim da je treći već najavljen.
13-06-2011, 12:03
Kenyi
Jep, treci ce biti u Amsterdamu.
13-06-2011, 13:59
_baldrick
obavezno odgledajte malo stariju komediju throw momma from the train, ako niste. fenomenalno, rofl trenuci na svakih pet sekundi
13-06-2011, 14:01
Chupacabra
E ako se baldricku nešto sviđa, obavezno gledam.
13-06-2011, 14:04
Kostolomac
Jao, sjećam se toga. DeVito i Crystal, dobra komedija.
Jel gledao itko Ong Bak 3? Ne zanima me kvaliteta priče, nego je li fajtanje ostalo na razini prethodnih :D
13-06-2011, 14:36
Duke of Earl
Nisam gledao, ali stvarno sumnjam da je uopće vrijedan gledanja. Prvi je bio odlična razbibriga s vrhunski koreografiranim šorama, drugi je već osjetno slabiji po svemu, tak da treći zvuči jako nepotrebno.
13-06-2011, 14:39
Kostolomac
Pričaš sa čovjekom koji je odgledao većinu Seagalovih filmova :D
Odgledat ću ga kad ne budem imao što. Fakin Žica neda da niš gledam osim nje =(
Neznam zašto sam išao gledati ovako nešto.
No za stonersku komediju u prilog joj ide to što sam uspio pogledati do kraja, te se kratko nasmijati 2-3 puta.
Zato visoka ocijena.
5/10
13-06-2011, 19:53
Hexfire
Čestitam, ja sam izdržao pola sata i onda ugasio.
13-06-2011, 20:48
Aerial
Inače, ako volite malo... čudnije.. komedije, pogledajte obavezno par stvari od Wesa Adersona. Taj čovjek i sve što ima veze s njim je genijalno. The Royal Tenenbaums, Life Aquatic with Steve Zissou, Bottle Rocket... Sve su nekakve "offbeat" komedije, tako da vjerujem da se neki ljudi vjerojatno neće ni jednom nasmijati dok ih gledaju :D
14-06-2011, 12:16
Kenyi
Pogledao Oceaniu.
Jedan od najgorih filmova koji sam pogledao
2/10.