Nabavio Pale Blue Dot audiobook, bit će mi fun sutra u školi :D
Printable View
Nabavio Pale Blue Dot audiobook, bit će mi fun sutra u školi :D
Lulzam se sad, tražio da skinem RA 1, našao na Pirackom Beju, gdje je lik koji je stavio torrent, kako je igra od prije nekog vremena besplatna, napisao "Free to play". Ali, ljudi neće da skidaju, jer:
:))))))))))))))))= Citat =:
I wouldn't download this .. who writes "Free to play" on piratebay?? And that commend "Cool, Red Alert! )" lol, guess woyvch has wrote it from a fake profile. And look at the file size, C&C has never been so large!
If I'm right, and it's a virus, then I hate you for it bastard!! You are destroying other peoples life, is that fun?
lol
ot alone on the forum
reakcija koja se ocekuje od svakog moda :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao C
Curice prestanite spamati. Bolje i takva fina reakcija, nego prijava i ban. :thumbs2:
Wat?
kad smo vec kod toga prijavio sam ti post zbog flaemanja.= Citat =:
Izvorno postao C
skuzia san da iman srice ko naoruzani arap usri new yorka bez municije :cry:
Jest da su ovo genetski modificirani krpelji, ali malo previše spammate ovdje.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
C sta je rec pa ti zalazis u ove krajeve :D
opet ga, kako on to naziva, "puca"!
imajte obzira prema ovom gospodinu Cu jer trenutno nije priseban.
also c, ako ti mozes siriti viruse, mogu ja tebi jebat mater i sve ostalo.
ne kazem da to radim, al velim ako ti mozes ono i ostati na poziciji mogu i ja to i ne biti banan
Malo sam se zajebavao sa google translateom. Tamo na gumbiću gdje inače nakon prijevoda piše "poslušajte" ili "listen", kad upišeš "pv pv pv ptsk pz pz" i tako tome slično, umjesto poslušajte piše "beatbox" :pray: :pray: :pray:
Koji su to kraljevi, ja ne vjerujem :pray:
Nemam riječi.= Citat =:
Izvorno postao Sonik
Ali sad su stavili da kad uneseš neke takve kombinacije slova, umjesto slušaj piše beatbox :pray:= Citat =:
Izvorno postao Jopax
http://i54.tinypic.com/35mnlar.png= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
stavi s njemačkog na njemački
http://www.geekosystem.com/how-to-make- ... e-beatbox/
da olaksa stvari
Spoznao sam da imam novi rank.
Nevjerojatno koliko me iritira Aralov novi avatar, svako malo mu zbog tog razloga preskočim post. Arale, što učiniše. :(
Bar to nije Ezel, najkulniji Balkanac ikad
jeko Ezel
i danas iso u pekaru,kad ona tamo kako se vec zove,prodavačica ima ogromni madez na obrazu
Izgubio apetit odma
Da će sutra bit jedan veliki madness.
Bit će puno vatrometa, sve je već okićeno, sve u gradu vrvi od zastava i šalova, na Kozjaku je osvanilo bijelo ''h'' i sagradit će se spomenik klubu na Kozjaku.
Prigoda je Hajdukova stogodišnjica.
Iako se to mene posebno ne tiče, bit će hrane i svega u gradu, što se nemože propustiti.
Igra se protiv Slavia Prahe, a tek na ljeto dolazi Real, koji će nam razbiti guzice tako da će odzvanjat Poljudom.
Toliko od mene.
Ja dolazim sutra s frendovima u 8 ujutro i vraćam se u 3 ujutro
Nogomet :(
Mirko koji si ti sretnik,kako bi volio da sam tamo
http://depo.ba/mediji/bosanci-su-evrops ... u-alkohola
Pa se vi zajebavajte sa nama kada je u pitanju ispijanje alkohola :D
Spoznao sam da je prva epizoda Star Warsa iz 1999 godine :o
wtf!? mislio sam da je taj film star najmanje 20 godina
Ta prva nije zapravo prva...
Prve su napravljene 3., 4. i 5. epizoda if ajm rajt :D
Pogrešio si.
Četvrta, peta i šesta su prve snimljene.