1:44 u noći. Pospan i umoran ko prozor nakon puta. Typo. Mrš.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Printable View
1:44 u noći. Pospan i umoran ko prozor nakon puta. Typo. Mrš.= Citat =:
AMATERU= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Yawn.
spavanje?
pederi
Noć prije ostao budan do 3:30, ustao se u 5:30. 3 sata se vozio retardnim katamaranom u kojem moš zaspat samo tako da poslije imaš višestruke frakture kostiju. Cijeli jebeni dan teglio naokolo po Splitu torbu do vrha punu kompletnom kolekcijom potrebnih mi školskih knjiga za sljedeću školsku godinu. Opet se vozio katamaranom. Došo doma, odma sve kupljeno raspremio i ugradio karticu.= Citat =:
Mrš.
Ako imas toliko slabu izdrzljivost, cudi me kako bi tri godine prezivio na otoku sa dinosaurima
Jesi ti na kraju kupio onaj disk i ako da, šta si kupio i kako radi? Si zadovoljan?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Weakling. Katamaran > bus, a kad se meni zalomi takva situacija jedino mi noge otpadaju od pješačenja (ravna stopala i lijenost) i još se u busu jebem ali izdržim i ne žalim se :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Prije bih propješačio čitav grad jer sam bio škrt plaćati kartu za bus, sad mi to ljeti ne pada na pamet.
Ne bi se ni ja žalio da se jebem u busu. Bitno je šta radiš, a ne gdje to radiš.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
A ti kao bi? :)= Citat =:
Nisam još disk, samo karticu. Bacit ću malo oko po trgovinama sad kad odem u Zagreb, ak ne nađem niš, onda naručim onaj.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Roflmao, bus je na duže staze bog bogova prema katamaranu. Zaspem u njemu ko bebica. U busu barem možeš negdje nać pa okupirat dva sjedala, dok su u katamaranu između njih debilne metalne prečke pa nemoš nego se polomit. Samo za ovakve prigode nemam autobusnu liniju koja mi paše pa je zajeb.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Ja uvijek, pa i sad, propješačim čitav grad. Šta ću se tamo vozat busom, zabavnije mi pješke, uvijek naletim na nešto usput. Ljeto je zajeb, al nema veze, svaki put kad prekipi samo uletiš u neku klimatiziranu trgovinu ili kajgod.
Neznam, u busu ćeš teško ovdje okupirati dva sjedala u određene sate.
Ja se obožavam voziti brodovima, zanimljivije mi je stajati vani (kad je ljeto) i gledati more/čitati uz ogradu. A zimi sjest unutra kraj prozora, riješavat križaljku/čitati/spavati i uživancija :)
Baš mi se sad ide negdje s brodom...
Katamaran nije "običan" brod... To je onaj mutavi Krilo Jet, za vrijeme plovidbe nemreš ni prismrditi vani, nego se drmuckaš u putničkom prostoru nalik onom nepropisno pretrpanog aviona. Osim ako si u prvom redu, nema mjesta ni za noge rastegnut, a o podešavanju naslona na sjedalu možeš samo sanjat.
A kraj prozora je bolje ne sjest jer kako je brod lagan, pri plovidbi se toliko trese da će ti zubi cvokotati...
Also, dizajn. :pray:
Lmao.
Ajde u pravi si, skroz sam smetnuo s uma da je katamaran druga stvar :)
Ali ipak, brodovi > bus
Brod je okej, osim ak se voziš usred sezone, ali to vjerojatno vrijedi i za bus.
Other than that:
http://www.imdb.com/title/tt1440129/
Filmska industrija daleko je dogurala...
EDIT: Oh vidi, ima već u onoj temi "Koliko nisko možemo ići?". Nisam uopće vidio rofl.
Hah, već sam bio prvi u UT-u na godlike :)
Inače, meni ne smeta sezona. Bilo turista ili ne, gušt mi je izaći vani na povjetarac i promatrati okolinu. Rijetko se vozim brodom, a nikada nisam katamaranom, ali unutra mi je također sasvim udobno. Naravno da brod>bus, nema tu šta.
"Bilo turista ili ne", jebote, kad se voziš brodom usred sezone, to liči na ovo:
http://markandwalt.com/wp-content/up...at-300x290.jpg
5 sati sam u stanju piti jednu solju kafe, gg
2 sata šetnje maloprije, malo puše pa su plaže malo manje nakrčene. Ali vraćam se ja nakon nekih sat i pol i svi se okupili u krug, mislim netko se utopio ili nešta.
A ono cigani, i to MINIMALNO trideset njih. Koji prozor.
Sad se otuširao, idem jest i uživam :)
Ja se divim ljudima kako mogu piti bilo sta dulje od 20ak minuta.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Same here. 10 minuta je meni maksimum. Osim ako imam bocu od litru ili više tekućine, onda ajde 20 minuta.
Loši engleski džentlmeni biste bili.
Pije li netko osim mene džin-tonik?
Also, približavamo se hiljaditoj strani.
Spoznah da sve momčadi u ovom nekom prvenstvu u košarci imaju jednog crnog. Lolovao malo.
pije ^^= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
http://en.wikipedia.org/wiki/Flak_tower
Adolf you magnificent bastard!
Gastroskopija sutra. Zna li netko smijem li jesti prije toga pošto sam naručen tek iza 12 sati?
Najbolje potrošenih 10 kuna ikad.
http://i.imgur.com/Uw1I4.jpg
najbolji film
Sutra ona usrana škola, nemam volje uopće ići i ponovo sve -.- Ajd da ima cura u školi al ni toga nema, tako da još jedan razlog manje za ići u školu!
Vama sutra škola? Bahah.
Postani gej. To ce ti biti dodatni povod da ides u skolu.
Prepuštam to nekom drugom
Službeno objašnjenje zašto Stormtrooperi uvijek epski fejlaju pogodit ikog. :pray:
Šta je, tehnička a? :)
I ja idem (dvanaestog) u prvi razred srednje. A šta da kažem, veselim se tome. Nova sredina, stvari koje me zanimaju, novo sve. Molim se bogu da bar 50% razreda budu normalni ljudi.
Zanimljivo ali cure u razredu mi uopće neće faliti, ne zbog tjelesnih atributa i ostalog nego zbog toga što je ovih 8 godina muški dio razreda (nas samo 8...) bio normalniji od ženskog. Ono, nisam većih kučki vidio (skužajte na izrazu ali eto...) uključujući i razrednicu (pristranu, nadrkanu i nadasve iritantnu osobu). Lijepo je biti s curama koje nisu kao gore navedeni tip žena, družiti se i sve to, ali ajmo zapravo, kolike su šanse da će takva naići u tvoj razred :(
Što se mene tiče tako mi je najbolje - razred pun muških, imate o čemu raspravljat jer su vam interesi (uglavnom) slični a na odmoru/kraju nastave imaš ogroman park ispred škole, sjedi na klupu i upoznavaj koga god hoćeš.
falit ce ti. ne seri. znam ja, koncarevac sam bivsi :(
Oh, Hrvatska izgubila od Bosne na evropskom u košarci, zanimljivo.
Otkad ljudi iz okolice zg'a koriste "skužaj" kao zamjenu za "sori"? :(
on je splicanin?
A može bit da si u pravu. Vidjet ćemo. Znam da mi zasad to ne pada teško.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
BTW otkad sam ja iz okolice Zagreba :(