Da sam upravo potrošio 5 minuta kursorom prateći mušicu po ekranu :| Nadam se da je barem ostala WTF prije nego sam je zgnječio.
Printable View
Da sam upravo potrošio 5 minuta kursorom prateći mušicu po ekranu :| Nadam se da je barem ostala WTF prije nego sam je zgnječio.
Strajhi je otvorio rickroll bez da sam mu dao bilokakav link, tj. sve je sam napravio.
Spoznao sam da je Lisa Folies posvetila Harabašu par minuta.
Well done Hari.
Također, spoznah da Forenger ima novi sig.
Image Shack zahtjeva registraciju za direkt link? WTF?
What?
Onak, nikad ne koristim direct link na taj nacin.
RMB, Open image in new tab.
http://img806.imageshack.us/img806/6083/haj.jpg
Spoznah da mi je preminuo frend koji me uvijek branio kad me netko tio tuc u 5.-6. osnovne :S
moja sucut :cry:
place cjela madarska s tobom
i nesto malo hrvatske
Tnx...= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Zanimljivo da ga je ubio lik koji je vec prije par god ubio jednu babu i dobio uvjetnu samo... :S
Zašto ti moraš nešto napisat ako nemaš šta? I to nešto glupo.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
To što si ti prava muškarčina i ne pokazuješ nikakve osjećaje ni slabosti drži za sebe.
I još onda se nešto izvlačiš ''joj, vi mislite da sam loša osoba, ja sam zapravo osjećajan čovjek koji prolazi kroz looše razdoblje :(((( ''.
I da piše nešto totalno bezveze svaki dan, on svejedno ima pravo na to jer je to takva tema, nikoga se više-manje ni ne tiče što je neki random forumaš spoznao.
Neznam, ako mrziš kad forumaši pišu svoje spoznaje ili jade, mnogo ti je pametnije samo preskočit temu ili ignorirat, nego ispast glup i sramotit se.
Toliko od mene.
[quote=Mirko L]Zašto ti moraš nešto napisat ako nemaš šta? I to nešto glupo.= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":3ojbk914
To što si ti prava muškarčina i ne pokazuješ nikakve osjećaje ni slabosti drži za sebe.
I još onda se nešto izvlačiš ''joj, vi mislite da sam loša osoba, ja sam zapravo osjećajan čovjek koji prolazi kroz looše razdoblje :(((( ''.
I da piše nešto totalno bezveze svaki dan, on svejedno ima pravo na to jer je to takva tema, nikoga se više-manje ni ne tiče što je neki random forumaš spoznao.
Neznam, ako mrziš kad forumaši pišu svoje spoznaje ili jade, mnogo ti je pametnije samo preskočit temu ili ignorirat, nego ispast glup i sramotit se.
Toliko od mene.[/quote:3ojbk914]
On je takav po defaultu. To sam ja davno spoznao. Nema mu spasa.
pisem tako jer sam ustvari dobra osoba koja prolazi kroz tesko razdoblje :((((((
eto zasto.
a vi imate apsolutno 0 razumjevanja za mene
Imam savjet za tebe, al ozbiljno.
Prestani pisat i nemoj više odgovarat, jer ćeš se više samo ukopat.
Vjeruj mi.
znaci istina je,o naj ko pod sobom jamu kopa, sam u nju upada...
kako li sam samo tako nesto mogo propustiti!
idem si promjeniti zivot nabolje! odsada jedem samo nemasnu hranu, i to bez imalo mesa!
Teške riječi za forumskog ljudoždera.
c, ti se ne javljaj.
awww :( pa sto ne rece= Citat =:
:hug:
*hugz*
fala, ti jedini ocigledno imas razumjevanja za mene
Pa frende JEBEMU, tu smo jedni za druge!
Lord Ragnarok, stavi svoju sliku u onu temu.
Ajde dosta curice moje male, sada tatica mora spavati.
wat temu= Citat =:
Izvorno postao Goga Sekulic
@c ajd, nosi se. pao je mrak vec odavno, a znas dobro sto ti mama kaze kada padne mrak-pravac kuci i u krevet
Slike Forumaša Part Deux, ta tema
povodom cega da tamo ostavim svoju slikicu?
Da vidim kako izgledaš kad si tako kul. :oops:
Kakva su ovo prepucavanja, što je ovo?
OVO JE SPARTA!!!!
Curice moja, smiri se dok te nisam penetrirao. I marš na spavanje.= Citat =:
insulting 101 with C