imaju jako intenzivan okus, osjetis ga na vise razina
Printable View
imaju jako intenzivan okus, osjetis ga na vise razina
Probao sam samo prva dva, pepermint i onaj zeleni.
A dobre su. Jebiga. Skupo je to.
Bar to nije staro ko kurac.
I bar nije preloše odglumljeno :(
Herp derp, znam i ja al lik je kul.
Also, kad sam pospan, quality standard mi mnogo pada. :/
Rastala se od Firefoxa pi*ka mu bezobrazna :( Instalirala si glupi veseli Chrome za koji sam rekla da ću radije koristit internet explorer -.-'
Y u no use Opera?
lol opera. wannabe mozilla
Zato sto je pametna.
M-hm.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Opera mi je na sedmici bolja nego ikad.
Slightly related: Otkrila se tajna Scottove sobe! :OOO
Plot je glup nevjerojatno ali to je CAD pa je dobro.
Nemam pojma, nešto mi jednostavno ne štima kod opere
@Sonik
Ja i dalje ne kužim za koji točno prozor se onaj Pingač želi osvetit Microsoftu.
@Dania
Nekul.
Pingvin je, Linux je, dovoljno.
Vidi se da je Scott hipster pa je pngaca zarazio linuksom. :(
Koliko se dalo isčitati iz stripa pingač nema nikakve veze s Linuxom. Scott ga je spasio iz nekog super-uber-hajteh laboratorija jer je Linux fenboj i fepa na pingače, ali sam pingač je ono, običan pingvin samo sa overhajpanim mozgom, nema nikakve poveznice.
Svi pingvini su automatski Linux fenboji lol.
Valjda jednostavno mrze Microsoft.
Inace, ako ce ti trojanci koruptati svaki microsoftov proizvok, onda Ezekiel ide u smece, jel?
Ne al baš je reko konkretno "revenge", pa se pitam kaj je njega točno M sjebo.
Što se tiče trojanca... Antivirus, ever heard of it?
Pa napiso je da su koristili neke backdoor sisteme, ne kuzim ni ja.
Valjda je Microsoft posjedovao taj hightech labos u kojem su jebali pingvina?
Da me nije ni 1 posto briga što počinje škola
Vani se sprema oluja. Bolestan sam i u ponedjeljak idem na gastroskopiju.S :(
Najdublji deepthroat :(
Da čitam one creepypasta o kompovima i raznim đavlima na njima, nasmijem se slatko i zatvorim stranicu kad mi Mozzila najednom počne laggati :(
I kako da čovjek ostane normalan?
Neznam jel me više nervira to ili sami lag. Jebemti sve.
http://i.imgur.com/22g06.png
Ne radi mi nešta ovaj imgur screenshoter, ali mislim da je očito sve :D
OMFG. :pray: :pray: Iako mislim da u nastavku piše "want to", ali svejedno. xD
Ma da, piše, al mi nevalja taj kurac za screenshotanje nešta, a ne da mi se print screenat i to.
Tak mi je neki dan bilo za Orićem i još nekim likom al nije fora pa sam čeko da neko sa foruma lajka :d
Vidjeh dana u gradu Google Street View autić. I negdje sam pročitao da tko ga uslika dobije neku nagradu ili slično, ali je već bio uteko dok sam zvadio mob. .(
Di je bio, u Brodu?
Aha, tamo kod Tehničke škole. Snimio me i biću na Street Viewu. :'D
Nadam se da si mu nabacio trollface ili nešta onda. Jel oni snimaju baš cijelu Hrvatsku ili sam gradove/veća sela?
1) Da se vraćam gamingu. U zadnje vrijeme mi se ništa nije igralo i opao mi je FPS skill, a bio sam jako dobar u COD-u 2. Napokon sam uspio završiti par puta prvi na ljestvici u Black Opsu, ali tu ionako skill nije toliko važan, nego kempati i dobiti killstreak reward kojim ćeš pokupiti 10 killova i dobiti match, pa sam se vratio UT-u 99', u kojem se traži pravi skill. Nakon što nekih ~6 godina nisam to igrao, ostavio sam experienced i završio s 30 killova, dok je drugi imao 9. Igrat će se.
EDIT: Još mi ostaje nabaviti miš koji radi, jer mome ne radi scroll, nekad i scroll lock, a nekad zapinje i neće da se miče.
2) Da danas idem u Sevid kupati se, voziti čamcem i pecati. Jej.
mozda opet odem s 4 picke u karlovac :D
Da cijelu Hrvatsku, biće i Sikirevci. :D= Citat =:
Izvorno postao Azer
@Mirko
Oćes CoD2 1v1? :D
A što da ne... :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
ko kaze? :wink:
Spoznah da sam došo u Split i u pol sata obavio poso za koji imam na raspolaganju vremena 4-5 sati. I sad ću se do katmarana u 5 motat naokolo ko budala. Fml.
odi gledat
piconjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeee
Bih, samo ga nisam igrao davno, davno, niti trenutno uopće imam igru, ali draga mi je jer je jedina old-school od svih COD-ova.= Citat =:
Izvorno postao Carp