-
Re: Koju igru trenutno igrate?
Ubo Starcraft 2 Legacy of the Void i sad imam komplet sve od prvog do zadnjeg. Prvi imam kutiju i dvojku terane kutiju, Zergove i Protosse sam kupio key. Kupio i WoW Battle chest key. Diablo 3 imam 25 miljona golda, a nisam ni prvi čapter prošo. Imam i Ovewatch, tak da mi od Blizza fali samo Diablo 1 i 2 kaj se mora kupit.
Probat ću sad lovit malo skilla u Stracraftu i WoW za čilanje, ak će se dat. Diablo 3 nez kad ću hack n slashat, a imam neke iteme od par miljona dmg.
-
Igram i ja Diablo 3 zadnjih par dana nakon dugo vremena. Neda mi se počinjati nešto novo prije nego krenem sa ovim konzolaškim ekskluzivama.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Vedro
Ubo Starcraft 2 Legacy of the Void i sad imam komplet sve od prvog do zadnjeg. Prvi imam kutiju i dvojku terane kutiju, Zergove i Protosse sam kupio key. Kupio i WoW Battle chest key. Diablo 3 imam 25 miljona golda, a nisam ni prvi čapter prošo. Imam i Ovewatch, tak da mi od Blizza fali samo Diablo 1 i 2 kaj se mora kupit.
Probat ću sad lovit malo skilla u Stracraftu i WoW za čilanje, ak će se dat. Diablo 3 nez kad ću hack n slashat, a imam neke iteme od par miljona dmg.
A W3 + Frozen Throne?
-
a Lost Vikings ? Hearthstone ? Hots ?
-
Daj prestanite nabrajat igre iz prošlog tisućljeća.
-
Te stare igre mogu samo kutije zapakirane tražit. Glupo je kupovat ključeve.
-
-
Upalio ječer Starcraft i prvo što sam našao u meniju su modovi i završio igrat nekakav smećasti MOBA mod i sjetio se kako je Weki kazao da je MOBA za ljude koji vole igrat strategije, ali su nesposobni kontrolirat više od jednog lika na ekranu. Ima li spasa za mene? :D
-
Samo ako se pomiriš s curom.
-
A joj, da ti ne pričam na forumu sapunicu, nismo se u dva mjeseca niti jednom posvađali. Poslao sam joj jednu poruku dva dana nakon što je otišla i nije odgovorila. Ja sam inače max ozbiljan uvijek, volim ju, ak se vrati super, ak ne živim svoj život.
Mislim da je dovoljan ovaj video u kojem lik objašnjava ključne kontrole za Starcraft multiplayer. Taktike i micro treba samostalno otkrivat i zabavljat se na taj način.
https://www.youtube.com/watch?v=dBlNRfFkPdk
Kupio TOXIKK. Napisat ću kasnije par rečenica o igri.
-
-
JEBOTE, skroz sam zaboravio na PS now za PC. Kaj sam ja bio zabrio prije par mjeseci nemam pojma. Nemrem vjerovati da napokon mogu igrat TLOU i Uncharted.
Btw, naručio sam "dualshock 4" iz Kine za 13 eura. Nemrem dočekati da dođe, pa da vidim je li fejk. http://www.ebay.ie/itm/Official-Dual...W/262734025672
-
Ķak to funkcionira, ako je ntko voljan objasniti.
-
-
Igre bi se trebale streamat preko tog servisa, koji nije dostupan u HR pa ideš preko accountova iz zemalja preko kojih radi, trebaš imat odličan internet i stvar opet ne funkcionira kako bog zapovijeda. I trebaš plaćat mjesečnu preplatu za taj drlog lol.
= Citat =:
Izvorno postao
Vedro
Seller sa 100% feedbacka od 16 ljudi od kojih je većina po 1 zvejzdica i svaki item transaction je Private, a gamepad košta 13 EUR-a, original naravno. Da sigurno je pravi lol.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
Izgubljeni_v2.0
, trebaš imat odličan internet i stvar opet ne funkcionira kako bog zapovijeda.
Daj nemoj srat molim te.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Izgubljeni_v2.0
Seller sa 100% feedbacka od 16 ljudi od kojih je većina po 1 zvejzdica i svaki item transaction je Private, a gamepad košta 13 EUR-a, original naravno. Da sigurno je pravi lol.
Bumo vidli kad dođe... lako uzmem novac natrag.
-
Prvo sam se regstiral tam kod sonya pa sam onda skinul aplikaciju prilikom koje mi je antivirus poludio i prijavio dva trojanaca, ja klikno da to ignorira i pokrenuo aplikaciju, prijavio se pod velika britanija i kad se hoću ulogirat veli mi da ne podržava našu zemlju. Nek si ga popuše.
-
Igrao sam sinoć sat vremena Uncharted 3 i God of War 3 bez problema. Monitor mi je premali, pa ne vidim dobro iz kreveta.
-
Assassin's Creed IV Black Flag
-
-
Kupio bi jednu od ovih, ali koju? Nekako mi se trenutno najviše DS3 igra, ali kad vidim da W3Goty košta isto toliko... hm... :/ Samo što za W3 nemam niti vremena niti volje, makar sam na godišnjem, di rade tolke igre jebo ih.
Witcher 3 GOTY
Dark Souls 3 (bez DLC-a)
DeusEx Mankind Divided
DOOM
Rise of Tomb Raider
-
Tolike igre lol? Sve te igru su prestare već. Kaj ćeš sljedeće pitat. Dal kupit Heroese 3 majmune hahaha.
-
W3 je definitivno najbolji bang for buck.
Tomb Raider je najviše za pustiti mozak na pašu, a ima i snijega. Ak ti se dopao prošli, upikni.
-
Dark Souls 3 se i bez DLC-a ne isplati i još mu pada vrjednost sa prvim DLCom.
-
-
Onako površno što sam čitao, više je orijentiran na PVP i nije baš posebno dug. Ja čekam GOTY ko i za DS2. Iako mislim da će mi nakon Bloodborna DS3 biti dosta mlak.
-
DS3, uvjerljivo najzabavnija igra na listi.
-