@ frky :pray:
inace, danas na njemackome, vozacka dozvola- verkehrsbuch :pray:
Printable View
@ frky :pray:
inace, danas na njemackome, vozacka dozvola- verkehrsbuch :pray:
http://www.tportal.hr/vijesti/crnakroni ... -mito.html
stereotip.. jea istiniti su zato i postoje.. ko ona slika kmice s lubenicama
U petak jedna cura iz razreda trebala imati prezentaciju iz kemije. Uključi ona svoj USB, ja za to vrijeme gledam u nekom random smjeru il pričam s nekim, ne znam više. Uglavnom, par minuta nikako da počne s prezentacijom. Kaže ona da se nemre otvorit .ppt file. Pogledam ja prema projektru, i vidim da pokušava otvorit shortcut na .ppt file. Prebacila shortcut umjesto pravog fajla na USB. O isuse bože. Ja i Zorg se trgali, al smo odlučili ništa ne reći. Nakon nekog vremena se nismo više mogli suzdržat i rekli im da je to shortcut, al neeee, ne kuže to ni cura ni profa, nego i dalje pokušavaju otvorit. Onda Zorg ode do kompa da im proba objasnit, al neuspješno. Onda dovedu lika iz nekog random razreda koji se, da citiram, "kuži u kompove". Yeah right. Lik pogleda, proba otvorit, vidi da neće i ode. Ni on nije skužio da je to prokleti shortcut. Zorg i ja smo i dalje sjedili iza i pokužavali se suzdržat od smijeha. Evo s kakvim genijalcima idem u školu.
@ Frky
Na ovo sam se pošteno strgo.
"Ja bi jednog takvog." :pray:
Stvarno,mislim da to radi većina ljudi u svijetu,bez obzira na vjeru...
Nije baš provala,ali eto:u Šibeniku ima ženski košarkaški klub čije ime pišu Jolly JBS,a spikeri i svi drugi ga UVIJEK izgovore Džoli Dži-bi-es...A j je đžej ako se ne varam...
Nekidan na engleskom. Zamjena se nešto dere na nas, a lik se odjednom digne uperi prst u nju i vikne: Bum metak metak metak!!!
HEHEHEHEHEE= Citat =:
Izvorno postao serijski samoubojica
ZAMISLI DA JE IMO GAN!! JOŠ BI BOLJE BILO!!
Svaka mu čast :pray: :pray: :pray:
E ovoSmi je jednostavno legendarno
E ovako danas pod geografijom pita nastavnik jednu iz mog razreda koja je razlika izmedu morske vode i pitke vode koju pijemo
Zenska suti 5min nema pojma i onda odjednom u morskoj vodi ima vode
(svi prasnu u smijeh) i onda zenska kaze NE NE NE NE u pitkoj vodi nema riba i algi
Mislim kakvih bisera se u nasem razu nade pa to nije normalno
:D
Ženska je novi Ajnštajn :(
Btw, ne koristi toliko smajlija. Ostali forumaši će ti zavidjet koliko si kul :(
Ma to je samo da se iz konteksta sto bolje shvati kako je GLUPA al zbilja ja sam vec reko frendu da bi mi trebali snimat jedan dan u nasem razredu i da bi to hhit na jubitou bio mislim to se treba dozivjet jos pogotovo kad razrednik uleti :rotfl:
evo ogranicio sam se na samo jedan smajli :D IPAK DVA
http://www.net.hr/film-glazba/page/2009 ... 54006.html
aaaww siroti..
Ahahahah carski :pray: :pray:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
A sirot...
Da sam ja kojim slučajem voditelj, stalno bi me pratila fobija od mogućnosti da mi se dogodi takav gaf.
Surfo danas frend po netu na informatici i krene se lik derat: " VIDI AK STISNEM BITI ĆU 100000000 POSLJETITELJ I DOBIT MILIJUN DOLARA!!!!!!!TOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! "
Lik se skoro rasplakao kad sam mu rekao da je to prevara. :D :D
aj dosta sa spamom
Odgovarao lik zemljopis.
I kaže mu profesor pronađi na karti Medvednicu.
Nije ju našao.Tražio je po Slavoniji.
Živim u Zagrebu.
Medvednica se vidi s prozora.
A debil još zna pronaći gorja iz donje seljačije.
:(
Provala je to što je dobio 2...
Ali ne ono,common sense mu fali malo puno...
:pray:= Citat =:
Jedan frend na vjeronauku: Mudrost je kada netko pročita knjigu i kaže ja znam što je prozor! :rotfl: :rotfl:
Danas mi na odmoru u školi a dođe meni prijatelj: Da bog da ti žena bila stonoga i cili se život kurva za patike :rotfl: :rotfl:
Inače sad mi je pala još jedna legendarna provala iz 5. razreda. Mi na hrvatskom učimo o zbirnim imenicama, a lik spava u zadnjoj klupi. I profa ga ofc vidi i odjednom drekne: Sad će mi *****(neću otkrivat ime) reći koja je zbirna imenica od janje. A on onako vikne: Janjetina!!!! :rotfl: 3 godine kasnije se još tome smijem.
I nama isto u 5. bilo puno provala. Evo još jedne: Koja je množina od tele? Tele 2!= Citat =:
Zajebavao sam nekog lika iz razreda,a on meni kaže:"Kad ti budeš jako star,poslat ću svoju djecu da te pretuku."
Sljedeći dan sam ga pitao:"Tvoja djeca će se rodit sa sjekirama da mogu mene napadat?"
A on meni kaže:"Ma ne,rodit će se s bombama,bit će bombaši samoubojice!!"
EDIT:I još je rekao da će radit djecu samo da ih može poslati na mene da me pretuku.
'Ajd učinite uslugu svijetu i prestanite postat "provale" u topic... pustite neka umre sa barem malo dostojanstva... ako mu je išta ostalo... plx?
Ide frend iz škole (još kad je bilo snijega) i kaže neki lik "Sad ulaziš u zonu, pogodit ću te" i pravi grudu. I ide frend dalje kad mu lik viče "INCOMING!!!!" i baci grudu. Fula frenda i viče "Enemy down!!!" :rotfl: :rotfl:
Jedan iz razreda odgovara biologiju:
Nastavnica:"Koji su sastojci duhanskog dima?"
Drugi mu šapće:"Ugljični monoksid,nikotin,katran..."
Ovaj što odgovara:"Ugljični monoksid,nikoin,asfalt..."
Malo kasnije,pita ga nastanvica neke bolesti ževčanog sustava:
Opet mu onaj šapće:"Bjesnoća."
Ovaj što odgovara:"Masnoća."
:rotfl:
Hmm... A ti si sad 7. razred?= Citat =:
Izvorno postao GDra
Zašto?
Pa kažeš u 5. razredu ste vikali Tele 2, a kolko ja znam Tele 2 je počo radit negdje oko 2006 godine pa računaj dalje sam
ne.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/95 ... -otac.html
ajme mali al si vudril v kmicu ajajajajajjajajajajajajajajajajaaaaaaaj
A kad sam to vidio... ono, ne znam tko je tu gluplji; ona ili on. :(
on.
frajer veli da ne zna kak ce financijski, kao, ugl. ne dobiva džeparac, al zapravo, tu i tamo mu stari da 10 funti. :pray:
i da se od svega najvise bojao kako ce reci mami. :pray: :pray:
i da je imao 12 i da nije imao pojma sta radi. :pray: :pray: :pray:
Srednja skola , momak odgovara razdoblja u knjizevnosti iz hrvatskog , pojma nema , šapće mu 34. ljudi i sad nabraja sta cuje:
- nadrealizam
- realizam
- ŠOVINIZAM
-.-
= Citat =:
Izvorno postao cropir
Pomislio sam da svjetska dominacija crkve nije ni blizu bila loša kao ovakve idiotarije klinaca.
:(
I came...to the dark side...
Tip na oglasima prodaje podlogu i doda da prodaje mis, i uleti neki Jax da ako prodaje neka otvori svoju temu. Sve je vise wannabe modova :rotfl:
evo slika:
http://www.imagesforme.com/out.php/t...megarofl.1.jpg
http://www.imagesforme.com/out.php/t..._megarofl2.jpg
:pray: :pray:
:pray: Koji lik...
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/96 ... tnera.html= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
napredak :pray:
jep...to je to= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
fat gabor od 15 god se praši s 8 likova... standardi što je to?
well...15-ogodišnji seoski bicikl...i zatrudni sa šmrkavcem u pelenama...zašto ja nisam tako kulan?
igraš wow.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0