Oblivion je carska igra...
A jel zna neko dal će izlazit novi Elder Scrollsi?
Printable View
Oblivion je carska igra...
A jel zna neko dal će izlazit novi Elder Scrollsi?
1.Ne nije...= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
2.Ne nezna...
Ja znam da sam je prešo 4 puta i da je prejebena igra. Peace :D
A jel?= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
A zašto mislim da nijedna osoba nije dosad prešla Daggerfall i Morrowind u potpunosti?
Mislim,takve igre se nebi trebale prijeći jer ne postoji način za to...
Ajde, budi pametan... :D= Citat =:
Izvorno postao Plexihack
Svaki od tih Obliviona, Morrovinda i Elder Scrollsa ima u igri glavni Quest koji dobiješ na početku igre i ako ga pratiš kroz cijelu igru, on te dovede do samog kraja igre. U Morrowindu postaneš Nereverinac, i ubiješ Dagoth Ura, u Oblivionu je to da odeš i ubiješ Menharus Dagona u Imperial City. To se smatra da si prešo igru ako nisi znao budući da je to tzv Oblivion End Scene ili Morrowind End Scene ako pogledaš malo po netu.
A i da te pitam, jel se San Andreas isto tako ne može preći? Joj daj molim te...
I ako uspiješ preći sve questove sa strane na Oblivionu ko ja, onda mi se javi, a nemoj me tu pokušavati napraviti noobom. Jedino nisam prešo Shivering Isles due to problems sa lošom pilom koja nije mogla pokrenuti Shiverning Isles uopće.
Ajde peace
Izgleda da imaš pogrešan pristup prema sandbox igrama - tamo često nije važno odredište, nego ono što možeš raditi za vrijeme prijeđenog puta (svaki maloumnik može završiti mainquest za manje od 10 sati, ali će ipak trebati ulaštiti one zahrđale sive stanice kako bi shvatio tko/što je istinski Mankar ili implikacije, tj. slijed događaja koje su navele Dagoth Ura da napravi što je napravio).
Eh vjeruj mi, načito sam se ja knjiga u igri u Morrowindu i znam ja doro povijest Tamriela...
Nisam ja onaj tip koji igra samo da bi igro igru. Ja kad igram, onda čitam sve što karakteri kažu i čitam te knjige i "IGRAM" igru... A ne ko oni koji odu pa bezveze trče okolo po mapi
Morrowind se živi, ne igra...oblivion se igra...kao i flash igre na miniclipu...one su čak i zahtjevnije...
Mentalno,ne hardverski :D= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Oblivion je lako igrati,crvena strelica pokazuje sve.
Nitko nebi igrao Morrowind da imaju crvenu strelicu iznad bijelog guara.
Slažem se. Oblivion bi bio puno zanimljiviji da nema te strelice što ti pokazuje di trebaš ići. Morrowind je bolji što se toga tiče
pa jbt nemoj ju gledat...= Citat =:
Izvorno postao Plexihack
a i može se isključit u opsima ja mislim... ak nemože ziher postoji neki nevjerojatno teški mod koji dodaje tu opciju...
morrowind se živi? ti nisi normalan... bez uvrede
Pošto nemam Vampire doma, vjerojatno bum ponovno pokušao odigrati Oblivion. Zadnji put mi je dosadio nakon izlaska iz kanalizacije i ulaska u IC. Igra mi se full igra, ali me isti čas odbiju ljušture od NPC-a.
Budem još razmislio...
gle za početak nemoj ič u IC :) ja nejdem u njeg sve dok netrebam il dok ne zaželim uč u thieves guild :D
na početku je najbolje ič po divljini lovit jelene i divit se okolini :D
ti jeleni su pametniji neg svi ostali NPCijevi, pobjegnu od tebe prije neg što ih ugledaš :D
Pa normalno kada si ne znaš napraviti privlačnog i karizmatičnog lika.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Evo, još razbijam glavu što instalirati na friško instalirani OS... Budem si napravio listu igri koje mi se igra i odabrao jednu. Oblivion je za sada na vrhu :D
Ja sad kad si kupim novu konfu idem obavezno igrati Oblivion i budem puknio sve dodadtke (Shiverin Isles i Knoght's of the Nine mislim). Jednostavno obožavam tu igru :cry:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Vampire je neusporedivo bolji i atmosferičniji od obliviona,barem meni...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
potraži ga još malo,nećeš požaliti...
Budem se raspitao tokom tjedna gdje mi je igra.
@LorlonWarrior, normalno da idu svi modovi gore :D Imam sve službene modove i još (bubam pošto se ne sjećam) 20+ unofficial modova koji poboljšavaju sve, od grafike, optimizacije pa sve do gameplaya.
Nabrijan sam, sutra (danas, fak već je 20 do 1) je dan D, dan odluke :P
roleplayay? igraj se da si lovac/druid/vitez/pijanac/michael jackson i uživi se u svog lika, obuci ga, uredi ga, skini modove koji ti pomažu u RP-anju...
jako koristan link: http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Roleplaying
Započeo sam igru. Imam ovakvu likicu...
Name:SAmalia
Race:SMystic Elf
Class:SArcane Assassin
Primary Attributes:SAgility & Endurance
BirthSign:SThe Thief
Major Skills:SLight Armor, Blade, Marksman, Sneak, Block, Alchemy, Illusion
Fenomenalan lik :pray: Budem okinuo par SS-ova ovih dana pa postam u onu temu o Characterima. Nisam nigdje fulao, drito perfektan lik, bar po mom ukusu.
Kaj vi kažete?
Tu me malo buniš... Jel ne postoje samo "Dark" i "High" (napušeni) elfovi?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Btw neku lopužu si pravio? :rotfl:
Moja klasa je bila uvijek Custom Battlemage sa napušenim elfom :D
valjda si je skinuo mod koji dodaje tu neku mystic elf rasu. Bartuc ima oko 666 mb modova ak se ne varam. :D
nikad nisam volio assassin klase...čak ni mog roga u wow-u ne volim previše pa stoji... složi si teško oklopljenog battlemagea... :D kickass klasa u svakoj igri= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
A dobro je onda jer sam već mislio da je pomješo Oblivion s Yu gi Oh-om...= Citat =:
Izvorno postao cropir
http://www.geocities.com/yugispyramid/mysticalelf.jpeg
Mystic Elf rasa dolazi sa "Elves of Lineage II" modom. Pre dobra rasa :pray:
@Hellboy, u Oblivionu ti je stealth klasa najjača zbog ludih sneak bonusa. Jednostavno joj nema ravne.
@Cropir, drito 666MB :D
Istina :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
x 3 Damage Bonus
Ja sam imo mog suctom Battlemagea, bio je na 49 lvl, imo više manje sve glavne skillz 100, mislim samo da jedan nije. Imo sve magije 100 osim Mysticism jer je imo mislim 20 a nisam mogo naći ni jednu magiju koja traži 20 ili manje pa nisam mogo bildat skill zamisli :?
Ugl imo negdje oko 450 HP, oko 500 i neš sitno mane, imo neke bolesne magije, nevidljivost (ne Chameleon!) nekih po minute, paraliza 7 sekundi... Bio glavni u Mage Guildu, glavni u areni, bio glavni svagdje osim u Dark Brotherhood (repurtacija), lopovima i Figterima... Imo neki :pray: stvari koje su mi davale 60% Magic Resist i 50% Reflect Magic... Ma ugl da ne spamam sad tu xD
... smrdi na I-WIN tehniku. :P
A čuj :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Da ti imaš komp od 512 rama i grafu ATI Radeon 9600 pro i postigneš takve rezultate, i ti bi isto reagiro :D
Kužiš igro sam igru na very low na CCA 6 FPS kad su na ekranu bili 3 ili više likova... :(
Shvaćam, i ja sam jedno vrijeme igrao na praktički identičnoj konfiguraciji + Old Oblivion. :)
Ali razlog zbog kojeg ne volim igrati kao Stealth klasa u Oblivionu je taj što je stvarno prelagano s njima igrati jer, ako igraš pametno, sve neprijatelje možeš doslovno skinuti od prve zbog kritikale. Čista magija mi nikad nije ležala (jer nikako da osmisle nekakav dinamičan sistem oko bacanja, a ne onaj 1-shot princip), tako da mi je čista prsa-o-prsa (pomogućnosti sa Nordskim ženama... khm, da) bila najbolji pristup... nakon što popravim komičnu fiziku.
Nordske žene :pray:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Haha pa baš kao što kažeš "Čista magija mi nikad nije ležala", zato ja koristim 50:50 i vjeruj mi - ako znaš šta radiš, mislim da je to najbolja kombinacija :D
Nisi nešto pretjerano 1 on 1 jak (jedno 75% neke mrcine) i nije ti magija neš prebolesna (isto 75% nekog loodog Wizarda) ali kad se to zbroji, to je ipak 150% VS 100% tako da ipak mislim da kombinacija pobjeđuje :thumbs2:
Da, ali ne mogu se otresti osjećaja da je magija oduvijek bila "nerfana" u TES igrama, posebno u Morrowindu, jer je jednostavno bila nepraktična za izravnu borbu, nešto što je posebno naglašeno u Oblivionu koji je kao uveo magiju pod nekakav lako pristupačan sistem, ali opet kao nešto sekundarno (u Morrowindu si MOGAO igrati kao čisti magic-user i mogao si biti u "magic modu").
Konkretno što ja koristim od magija obično ispadne Restoration (za lječenje kad mi se ne potežu svi teško napitci), Illusion (to i marksman = WIN) i eventualno Mysticism (za lako bogaćenje i transport, bar u MW-u.. ili kad se furam na nekog mistika).