ti bi mogao cuda radit nakon par godina konstantnog truda kod crtanja
probaj crtat po promatranju, bilokakve predmete, zivotinje, ljude, bilosta
i tako stalno vjezbat i vjezbat i vjezbat i mos kasnije rasturat ko pravi :D
Printable View
ti bi mogao cuda radit nakon par godina konstantnog truda kod crtanja
probaj crtat po promatranju, bilokakve predmete, zivotinje, ljude, bilosta
i tako stalno vjezbat i vjezbat i vjezbat i mos kasnije rasturat ko pravi :D
Is that a challenge I hear? :D= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Also, nice.^^
Mozete probat u Zbrushu uradit cijeli gornji dio tijela ili vidjeti neciji drugi rad, tako sam ja naucio pozicije svakog misica, a i ako dobro napravite model imate savrseno tijelo iz svakog kuta i bilo kojom pozom, znaci moze vam posluziti da imate u sto gledati...
EDIT: Zsphere odlicno rekonstruiraju gibanje misica i tako je lako nabaciti 100kg misicne mase :D
I see your fire, and raise you a mutation. :)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_5e0beef6.jpg
*Odlična* ideja. Photoshop tennis, ali s crtežima. What say you?
Oh, it is ON bitches(samo se strpite do večeras)
Hell yeah I'm game. :)
Mutations are for cowards, real men get possesed
Ugl ovo mi nije pretjerano dobar rad ali mi se donekle sviđa
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_cbb2bd15.jpg
Damnit, slike vam nemogu vidit, imagesforme ne otvara.
Pogledat ću kasnije.
Dobra je ovo ideja da se otvori ovakvo natjecanje.
Malo po malo, tko zna u što će mutirati? :)
Doduše, siguran sam da su dobri crteži jer oboje super crtate.
EDIT: Ah, zakon :)
Strikeru, malo previše isstičeš mišiće na ruci, po mom mišljenju.
A tvome, Jopax, je malo faca bolesna.
Al ono, konstruktivna kritika, slike su mi super nonetheless.
Trebalo bi početi od nule, i da svatko na svojem crtežu dodaje izmjene
Primjer: ja nacrtam seljaka s grabljama, striker na svom crtežu napravi isto, i doda mu šešir, onda jopax na svom crtežu uz grablje i šešir doda traktor, pa bi fora bi bila u tome da nastanu tri verzije istog sadržaja.
fail= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
jeidino printanje crteza tudjeg
nema sanse da neko od vas pogodi neciji crtez
al kao vjezba bi dobro dosla svima
Deca, olako nekome predbacujete da fejla. Ajde pročitaj još jedanput. Nije ni poanta u točnom preslikavanju, nego da svatko napravi svoju verziju događaja, s time da se u toj verziji nalaze stvari koje drugi dodaju, te jedna tvoja i tako u krug. Kao što su striker i jopax započeli: dva različita crteža, ali oba uključuju čovjeka koji gori.
Imam negdje sliku glave koja gori ako je nadjem stavit cu. Uglavnom glava je crtana iz profila sa vatrom koja ostaje iza nje, a koza sa lica se topi i raspada. Nezz zasto al iz ociju ide neka tamna tvar... Molim se da je nadjem da vidite da mogu i ja nesot uradit :D
Pa da, napravi se nova tema i svakim novim crtežom se ponešto doda.
Dobro, nemora SAMO šešir biti, al ono...
Pomalo.
To sam i ja mislio.
Onda...Nadogradite sliku iznad vas? :)
Neka netko prebaci.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3249247_n.jpg
moj zadnji rad na akademiji ove godine
velicine je ko prethodni
Ovaj je nekako salastiji, i kakva je fiksacija sa lubanjama, nacrtaj klikere ili nešto slično na stolu, malo varijacije :D
Zašto često imate puno mrtve prirode u portretima (nadam se da sam iskoristio pravi izraz :D ), tj knjige, lubanje itd? u slučaju da nisam iskoristio pravi izraz pa da se zna o čemu pričam, jelte.= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
Šteta što si babu crtao.
Da je bila mlađa, eeeee :)
Inače, ownaš u crtanju.
Tegla, zna se, boguješ. :)
Anycase, bilo mi je dosadno:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_426276b7.jpg
Da, velike su, najerno jer mi je bilo lakše tako crtati. ;(
I nije gotovo, a facu sam nacrtao tek toliko da je ima. :D
Ponovo imas mokre snove o Sisters of Battle a XD?
Oh, well... :D
Damn.
Inače ful loše crtam, linije su mi uvijek krive, i tako dalje, ali kad mi je JAKO dosadno, mogu uz dosta vremena i puno strpljenja, puno brisanja i ponovnog crtanja pojedinih dijelova nacrtati nešto kvalitetno, iako sad vidim da sam naspram ostalih ovdje poprilično loš.
Postat ću crtež koji sam nacrtao tokom uberdosadnih predavanja iz Osiguranja kvalitete, ali moram uzet fotoaparat i slikat to, pa prebacit na komp, a ne da mi se. Dodatne reference u temi "Lijenost" u Pljuvačnici.
. :wink: .Daj jos neke crteze ako ih imas
@Forengner,
By the Holy Decree of The God Emperor...
Thou shalt not refer to the Adeptus Soritas as "Bolter Bitches," nor shalt thou go anywhere near our sisters during the time of the "Red Rage," lest thou wishes to be the first human to enter orbit without the aid of a shuttle.
hehe
thanx
al sto se tice lubanja, mrtvih priroda itd. ( xD ) tako nam je postavljeno i tak svi moramo napravit
ko je iz zga nek dodje na akademiju likovnih umjetnosti sljedeci tjedan od utorka do petka
bit ce izlozba zavrsnih radova svih studenata pa dodjite vidit
ilica 85
eto :P :D
E, da znaš da ću doći. :)
Nego, danas sam odlučio napraviti jedan witty raise na strajkerov crtež, ali pošto u školi nisam imao žensku referencu lice je malo čudno ispalo, ni ostatak crteža nije bolji sa nekim čudnim dodatcima, ali neka, do kraja tijedna ću imati odgovor :P
Da, zato :)= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
I završeno je, na kraju sam ipak morao bez reference crtati, ali je ispalo poprilično dobro za prvi put :D
http://img153.imageshack.us/img153/5782/sa047.th.jpg
I par ostalih:
Jopax & str1k3r: Awesome :D