Osim ako je broken, onda moraš kod blacksmitha.
Wtf kak niš još nakon 8 sari igre, jesi slučajno u company of champions?
Printable View
Osim ako je broken, onda moraš kod blacksmitha.
Wtf kak niš još nakon 8 sari igre, jesi slučajno u company of champions?
Jebote Xero ti si već bio kod zmaja.
Ide to dosta brzo kad ti igra nije preteška.
*kad znaš cijelu igru napamet
*kad ne moraš na posao
najbolja
igra
ikad
*kad imaš volje pičit istu igru po 4 sata ili više
pih, 4!
Mravojed lo stile Bartuc.
Zar deprived nije mazohistička klasa koju uzmeš na 3-4. prolazu?
ne ako zelis true experience™
Deprived je odličan za mundane build.
Igrao sam preko vikenda hejteri jedni. Svatko može bit mundane build kad se možeš respecat.
Ubio sam sada last gianta. Imam nekakav crni predosjećaj da je on bio neka vrst tutorial bossa...
Anyway, imam sada 12k soulsa, na što da to potrošim? Igram kao warrior i negdje sam lvl 30.
Isuse bože mislim da sam bio kod onog Vicotor's stonea ili kako već i učlanio se u Company of Champions, idem vidjeti. :D
Hmm... Možda bar jeddan point u vitality stavim, čisto da imam 1000hp-a.
A kaj da napravim sa giantovom dušom? Jeli ju bolje potrošiti illi sačuvat za onu nekakvu sjekiru kasnije?
Levelaj ili si kupi neki dobar armor u Majuli, npr elite knight.
Last Giant je laganica, da.
@Xero - ma znam, igrao sam sa mundane santierom u endgameu ali mi dosadio pa sam se vratio na claymorea i quality build.
Nije da te igra triputa pita jesi siguran ili tako nešta. Boss duše nekad znaju dat i po 25k. Ja sam skoro sve pojeo jer sam dosta toga upgrejdao pa sam morao kupovat chunkove.
Xero rastura DS dvojku jer mu je prelagana sad a ima skoro 700 sati sve skupa, njubovi.
Xero prihvati me za frenda dodo sam te.
Ne znam meni je dvojka dosta teža bila od jedinice. Umro sam jedno tisuću puta.
Dobar je dual weild. Ja igram s Large Club +10 i King's Ultra Greatsword +5.
Bez lockanja, samo šibaš R1,L1,R1,L1, onda se potroši stamina, ali u 2 sekunde napraviš 2.5-3k štete.
Rula za PVP, samo zakucavaš u pod.
LOL, tak je mene jedan probal zakucavat s nekim ogromnim hammerom par puta pa me nije ni dodirnul.
Meni je adaptability na 35, strength na 20 i dex na 18 :D lvl 80-85 negdje. Volim se brzo i daleko rollat.
http://cloud-4.steampowered.com/ugc/...DFF1DB964EDEB/
Morala me baš na kraju curseat kurva.
Pa mislim da si imao vremena prije animacije iskoristit effigy.
Moro sam praiseat sunce.
Dragi Lastane, jel se isplati upgradeati Varangian sword do kraja? Koliko vidim ima najveći damage od mačeva koje sam do sad našao i CC scaling što je dosta dobro.
Ili da upgradeam Halberd do kraja?
Upgradeaj Mastodon Halbred jer ima brutalan bonus. Padne od onih slonova.