Ludonje ludi.
Printable View
Ludonje ludi.
jel tko od vas koji igraju došal do misije sa lenny avery sign ? 15 znakova "Fora sale" treba uništit. nemogu nac 15. znak, gledam po netu svi imaju problema sa Greenwich Place.
any1 ?
Potraži iza grmlja (tako je jedan rekao).
riješio
bit ce da sam fulo jedan znak ^^
Fora je kod tuninga auta, kad upgradeate kočnice dobijete bolji stopping power ali i izdržljivost. Igra je stvarno nevjerojatna.
Stvarno revolucionarno.
Interesantno...
Iako, vec je bilo tu rapsrave o leekanim codovima, al ono...
EDIT: da, ovo
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Za razliku od drugih igara bogme je.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Ne znam.
Poboljšanje naspram ostalih igra - da. Revoucionarno - ne.
Revolucionarno će biti kad uspiju napraviti AI na razini vuka (da ne kažem psa...).
(Napadaj u skupinama, povlači se kad si ozljeđen, stvaraj zasjede, prati kretnje igrača i predpostavi njegov idući potez, zovi pomoć kad si brojčano nadjačan.)
di si ti takve vukove vidio lol= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Evo vidiš, pretpostavi igračev idući potez...
Čim im se unio u facu policija je pretpostavila da će izvući vatreno oružje...
Have fun.... joj kad se sjetim ljuljačke...predobra stvar, zbilja se nadam da ovo neće popraviti sa patchem...
Zamisli smijeha da tako kolju nedužne NPC-e.
Inače, animacije hoda i kretanja su tako nenadjebivo dobre da izgledaju gotovo kao stvarnost. Ovaj Michaelov hod po stepenicama je toliko fluidno izveden da ne mogu usporediti ni sa kojom drugom igrom.
Baš sam mislio komentirat kako je ovo valjda jedina igra koja je uspjela realno animirat penjanje po stepenicama. Uz Blood Money. I još neko sranje tipa hevi rein ili la noire, ali nisam igrao pa ne mogu reći.
Prešo :D
na 72% sam završio, cca 37 sati samo story mode...
:D
Ne laži, sigurno si obavljao i razne strangers and freaks, random eventi, mini gameovi i slično.
Ja sam sad na 71,5% i pripremam zadnju pljačku. Nekih 38 sati gameplayja.
Da mrcine, kad ja nisam mogao igrati nekoliko dana. Veseli me bar to da nikad ne budete imali 100%. :(
Kak ne, brijem da ne treba imat gold iz svih misija?
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
mislim da ne, kupovinom svih posjeda i obavljanje misija istih ti se diže postotak, medalje su za ačivmente
Završio i ja nakon 39 sati igranja, uzeo death wish kraj.
Sad poriješavat ostatak.
Ima više krajeva? Nice...
a na zadnjoj misiji moraš odabrat A,B,C odgovor na poruku koju dobiš mobitelom= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
sad da ne spojlam, pod A jedna osoba koju moraš ubit, pod B druga osoba, pod C ubit toga koji ti je poslal sms
sad dali je jedan kraj samo drukcija animacija, neznam, probam pa javim
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...28839780_n.jpg
al doslovce što slika kaže
puno jace su zajebaniji, bolje vas okruže, zaletavaju se ko đubrat
danas sam probal uletit u vojnu bazu ukrast borbeni mlažnjak
nisam ni ušal u bazu vec me tenk sredio lol
e sad zanimame jedna stvar, vidim da je to glich po netu, neam pojma, kad narucim Baracks đib, to je onaj vojni, navodno bi se trebal stvorit u garaži, garažu imam, ali se jeep ne stvori ??
pretpostavljam da kad bi nabavio vojničko vozilo da bi mogal komotno uletit u bazu bez da dobim instant 4 zvjezdice
Cuo sam da
Sad me zanima kako se to odrazava na free roam nakon igre?
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Pa presao si igru lol, probaj sada pa vidi
Nije nuzno da uradis sva tri kraja prvo
gle nisam probaval, opce, prešal sam pod opcijom C i onda sam malo free roam i zakaćio se na MGS4
sutra probam, ako Malooki ne proba prije, a i sigurno ima na utubu vec
:wink:
A kaj se policajaca tiče - bome da, fino te traže. Baš sam se sakrio ranije u parkiću u neki grm i vidim kako se frajeri skupili u blizini i izlaze iz auta. Frajer vodi psa koji me nanjušio tak da su me skužili i nastavili lovit.
eo napravio Replay misija
= Citat =:
Izvorno postao flander