mislim da je on otperjo negdi daleko igra Leauge of Legends i nismo mu ni na kraj pameti XD
jebiga prepusten si sam sebi XD
Printable View
mislim da je on otperjo negdi daleko igra Leauge of Legends i nismo mu ni na kraj pameti XD
jebiga prepusten si sam sebi XD
Imam ove godine dodatnih plus 1 na istraživanje, jel mogu na to stavit minus? :P
...ne..dobit ces random minus posto imas kaste i na cetvrtu akciju..ko prije hrcak..necu ti vise ici uz ruku...sad si odrastao covjek..brini se za svoje pleme lol XD
Znači samo mi na četvrtu akciju ide minus?
Ne....ugh sorry..nemas ti minus na 4 akcije nego dobivas random minus zbog kasta...anyway mislio sam da kad prijedjes 100 odraslih da dobivas i minus od 4 akcija da ne bude bonus OP..sto mislim da je fer hmm?
If you say so.
15 ljudi poginulo... pa zašto pobogu... Loša godina fkt jako loša.
Daj mi onda barem te štitove u bonuse stavi pls.
Jesam odma pored drvenih koplja je.
a Bump of catalysmic proportions
Necu ni prstom mrdnuti do petka..danas mi izlazi dow2 retribution za sat vremena i 15 minuta i ako me netko interrupta otkinut cu mu jetru...just saying ^^.
Nes si pito Del?
Umh, jesi dobio onaj moj char bio od strikera il moram i tebi poslat da to bude postano
Ah ta birokracija
Mogao bi i meni poslati pa cu i ja to pogledati kasnije.
Gazda Petey ubija ako ga ometa?
Di je i kad će update? :D
Ljudi obavještavam da ćete danas dobiti updejt.
Sick mi je dao dopuštenje da ga ja napravim i provjerit ce ga.
I love you all my little lemon drops :D
Oh nice. :) Danas?Zar ce te stici danas to obaviti?
Kad će nam mapa doć?
To ipak moraš pitati vrhovnog :D
Kada si sredim photoshop -.- Jopax nema vremena ni kartu preurediti.
Jopax je MIA xD
Btw:jipikajjej updejt!
Hir ju go bičz!
Awsum, rudnik je uspio, a sad je vrijeme da se počne malo jače industrijalizovat
EDIT: Hoćemo li dobit ove normalne rude copper, etc, ili cemo dobit nesto novo, neke rude koje mi mozemo nazvat, da su drugacije po svojstvima etc?
Ovisi sto ce ti jopax dat...nemoj se nadati nicem slicnom copperu proci ce ti dosta godina dok to nadjes.As Jopax told to me.
Budi sretan ako dobijes ugljen :D.
Ovi moji vojnici imaju kao ta koplja, jel ću moć klat ose ili to moram promjenit?
Pise osama u statistici da trebas...ranged..weapons :P
Al moji vojnici imaju bacačko koplje uz obično, as far as I know?
Hm to da. Onda mozes probati svoju srecu sa bacackim kopljima.Barem znas da ces uvijek prvi napast.
Ose here we come. :D
I da, koliko svaki vojnik ima bacačkih koplja?
Ugh nisam napravio municiju and shit.Imas kolko god trebas jer su flying beasts dok kad bi te normalan covjek napao u melee ne bi vise mogao koristiti ta koplja nego neko drugo oruzje.
Tnx Petey. Znači, vojnici imaju oklop, bacačko koplje i dugo koplje. Nice.
Budem to vec doradio..tek je prvi tjedan Retributiona :( nemrem se otkinuti