addao sam te
Printable View
addao sam te
NaVi izrejpali absolute legends sutra :D
skoro su ih i novi mym dobili, bas mi se svidja ovaj mym
Al igraju ko picke, na sigurno, pasivno...iako igraju dobro navi i malo bolji timovi ce ih rejpat
sad jos da vidim fire vs navi/m5
AL je igro u 6 ujutro i sa jednim standinom, a cjelu noc su se vucarali sa tim gejmom vs mym-a pa brijem da su zato losije igrali, a ekipa iz m5 vise ne igra za m5 zato bojkotiraju artstylea.
zato je marko e^S!!
Ekipa se dobro nasmijala na to :D
znam da su igrali u 6 ujutro, i bulba je igrao za njih ali svejedno mislim da bi ih navi stompao
M5 organizacija bojkotira artstyla(kad je kreten imho), ali on igra sa M5 igracima. Dal ce igrat pod M5 tagom ili nekim drugim, za mene su jos M5 dok se ne deklariraju.
ovo sa markom na e nazalost nisam upucen :(
Zas je kreten?
Htjeli su mu dat 300 dolara mjesecno i uzet 10% osvojenog novca sa turnira, a on je samo htio pristojnu placu i dao bi im i 50% novca sa turnira. Meni je to posve razumno, pogotovo kad si takve organizacijet o mogu priustit.
http://www.joindota.com/en/news/2452-ar ... aked-truth
EDIT: htio je dat i 100% prize moneya za normalnu placu
= Citat =:
Artstyle: Firstly, I want to say that all my answers will be completely honest and I will make no jokes today.
I was invited to M5 by NS and promised to receive 1000$ per month salary, good conditions and all possible support from organization. At the same time Darer contacted me and told he wanted to create his own team. From that moment the negotiations have started. We wanted to create one team with two huge sponsors – Darer and M5. Nobody had contracts at that moment and nobody was connected to the M5 tag so we started discussing terms and agreements.
Darer made a very good proposition and we liked it. We asked Dmitriy about his suggestions. Here I must make a digression and say that his words in a recent statement where we totally refused to pay 10% from prize money are lies. We refused to pay 10% because he proposed a 300$ month salary! I think it is not logical to receive 3600$ per year and give away such a percentage from my winnings – I would have losses. And what is business? Business is profit and in our case we would only lose. I can say more. We were even ready to pay 100% of prize money to M5 but in case we had a decent salary. There should be a normal ratio of salary to given percentage but in ddd1ms proposition it was just ridiculous.
I don’t understand why Dmitriy reacted in such a way. By the way, he also wanted us to promote M5 everywhere for this 300$.
So Darer made his good proposition and it was Dmitriy’s turn. Until the very end it was unclear what he would say. Sometimes I heard about 1000$ salaries for 20% from prize money but in a few hours it was rejected and so on and suddenly I’ve found myself being boycotted.
+1
ma htio je on moj k
on bi 1000€ mjesecno u zemlji gjde je prosjecna placa 250€
prize money s turnira, sa 1000€ mjesecno boli te k ako dobijes pare s turnira
samo on trazi posebne uvjete, ostali su igrali za 300€ mjesecno i bok
svi iz navija su dali organizaciji 10%, on nije zelio uzo pare i livao
neznam svidja mi se njegov pick i strat, al mali je djubre
http://www.gosugamers.net/general/news/ ... or-the-usa
= Citat =:
joinDota.com Administrator and "The International" Organizer Moritz "Moose" Zimmermann announced on jD's forums that "The International 2" is to be held in Seattle, Washington, USA.
yep rekao je onaj vilat da ce bit u sadu
vjerojatno bi bilo pametno onda i izdat igru
Wooohooo ja!!!
Dobio invite da zaigram, kad ono pishulinac, preslab mi je komp tj. grafička! Fak yeah!
Ja se krpam na 640x400 rezi, i to na laptopu, oci me bole, slova se jedva vide...
:D
onaj moj frend (paragon / navid) dijeli istu sudbinu.
sve na low i najmanja reza.
bio sam kod njega jucer nevidiš procitati koliko sta golda dođe xd
sve low, jedino reza na 1200 sa 1000.
i da imam bolji pc nebi stavljo vece detalje xD
cak mislim da bi mi graficka mogla i podnesti nesto vece detalje, al nema sanse da idem riskirati ikakv fps drop u teamfightovima.
i ovako me warlock sa ulti i slowom sjebe zesce :D
meni sve na high i najveca reza. :D
Također, bez problema vrtim na max sa 50-60 fps :D
sve maxano, 1680x1050, ide glatko
ma oek decki. fala. super :D
meni je konstantnih 40ak fpsa (+-3) kroz vceg djela gamea a koristim faking single-core proc, dobru graficku, DDR1-2GB i win7
http://gosugamers.net/dota2/news/18541- ... -challenge
MERLINIIIIIIIIIIIII
pusti merlinija i njegovu curu
vidi dendi hebač koji čkapi ima za 2v2 :D
:pray:= Citat =:
Izvorno postao sakondo
10/10 troll
ma nijeeeee
Ima tko viska key-eva? Treba mi za frendove. :D
treba svima :D
XD= Citat =:
Izvorno postao sakondo
joj koje sranje ovaj video
valjda trolla ali uopce nije smijesno
napravit cu ja video 10 reasons why dota 2 sucks :D
eidt: ok jedino reason5 mi je smijesan kad za ruse kaze nazi :D
in slang dazzle is homo :D
http://gosugamers.net/general/news/1855 ... -copyright
= Citat =:
In August 2010, Valve filed a copyright claim to the name 'DOTA'. With the so-called Blizzard DOTA in development, Blizzard and Valve were destined to conflict over the rights to the name, and by extension the legacy of the original game.