= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Monaco ?
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Monaco ?
a još da su odvojili koju kunicu za drogbu umjesto za anelku, mogli su i bendtnera škartirat= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
Rooney napušta MU
:(
Pa to se znalo nakon ispadanja iz LP. Ionak nikad nije dostigao svoj puni potencijal.
Za 2 i pol sezone vjerojatno bi postao najbolji strijelac u povijesti kluba. Istina je da ima problema s disciplinom, ali svejedno bi me iznenadilo da ode. Zar nije prije 3 dana Ferguson potvrdio da ostaje? Odakle ta vijest?
A zbog čega to? Pa njegov argument je da barcine osvojene lige prvaka ne govore ništa o jačini te lige. Zašto bi odjednom bilo drugačije kad bi Juve nekim čudom osvojio to natjecanje?= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
Najbolji su mi njegovi argumenti tipa, svi u Primeri osim Barce i Reala bi se borili za ostanak u nekoj drugoj ligi.
Podjebava sebe. Skuzit ce to nekad,valjda.
Bayern vs Juventus
Real vs Gala
PSG vs Barcelona
Malaga vs Dortmund
Imamo favorite u tri para. To ne bi trebalo biti iznenadjenja,mada su moguca naravno.
Juve jos nije odigrao u Ligi prvaka onako lose kao Bayern neku noc a prije te utakmice sam vjerovao da su mozda malo jaci od Juventusa radi boljeg napada,medjutim nisam vise siguran. Sigiran sam u dvije stvari,prva je da ce to biti teske utakmice sa malo golova1-1,1-0,2-1 i slicno,a druga je da ce Juventusu biti tesko a Bayernu jos teze 8)
jebeno ce tezak bit bayern, daleko najbolja utakmica u ovom kolu bayern-juventus, real i barca ce vrlo vjerovatno lako proc, malaga i dortmund... neznam ono, vjerovatno ce dortmund to rjesit al nije mi nesto zanimljiva utakmica
Nebi ja nikog podcjeniva ode, mislim da i PSG i Galatasaray i Malaga mogu iznenadit, al ono nemaju velike šanse. Juve je dobia baš one koje sam se nada da će izbjeći i da će ih neko drugi izbaciti za njih, al vidit ćemo, bit će to gusto, al nemam dobar predosjećaj.
Šteta što će biti samo jedan neizvjestan par, barem po viđenom dosad, ali kao navijač Reala moram biti zadovoljan ždrijebom.
PSG igra bez Ibre prvu. Vjerojatno će primit 2 gola kod kuće i lagano pasti na Camp Nou.
Real bi morao igrati bez Alonsa i Ronalda u obje utakmice da bi Galatasaray imao i onu minimalnu šansu za prolaz.
Malaga u ligi prvaka doslovno umire na terenu jer znaju da im plasman u prvenstvu ništa ne znači, ali sumnjam da mogu i Dortmunda izbaciti.
Juventus - Bayern, win win situacija. Ako Juventus ispadne, super. Ako ispadne Bayern, još bolje.
Kakva golcina Modrica protiv Mallorce. :pray:
isteko edit.
http://www.lelcomedygold.com/img/modric2.gif
Po meni je ovaj drugi gol nogometno savršenstvo. Više cijenim tako nešto nego sretan šut sa 30 metara u rašlje.
Također, već sam napisao da su mi to njegovi najdraži golovi. Ne pamtim igrača koji je to radio toliko često još od Raulovih najboljih dana.
I ovo:
Obožavam takva polaganja.
Tak je i Šuker zabijao.
gg zasad
Brodsko Posavska Županija - Srbija: 2 - 0
GG. Razbijte ih.
Provukli smo se, ali 3 boda su tu.
Srbija - Skotska 2:0
Vels - Hrvatska 1:2
Crna Gora - Engleska 1:1
-------------------------------
Jugoslavija - Velika Britanija 5:2
8)
A BiH - Grčka 3 : 1 ?
:)
u biti glup sam, grčka nije u UK
:rotfl: :pray:
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))