SPAM= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Printable View
SPAM= Citat =:
Izvorno postao KICO123
:P sry
Nego, netko je rekao da se moze besplatno dobiti skin trynamera, ajde objasni napokon kako.
btw. sys, ne poznam te
kako to mislis kako ja mislim da nikako hahah xD= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
To nema veze s tobom, netko prije tebe je to rekao (jel ti vjerujes da postoji neki kicocentrični model svemira ili šta, ne vrti se sve oko tebe alp nisi znao)= Citat =:
Izvorno postao KICO123
daj nek ga neko bana.
+1= Citat =:
Izvorno postao Norther
Može.
igrao s Kayleom
zadovoljan zivo cudo prvi put s njim a score
12/8/4
i unistio 3 turreta
:D
ali Tristana je i dalje Bog
Tristana <3
Bokte jebo, jel ti znaš da je double postanje zabranjeno? Jel ti uopće znaš šta je double post?
3/4 njegovih postova je double post ili/i spam
Kayle je žensko.
I sinoć sam imao najgore dvije igre dosada, većina tima je bila neka vrsta squishy dps-a ili magea i imali smo jednog tanka, tank bi izašao na početku i prepustio nas na milost neprijateljskom timu, znate li kako je teško igrati 4v5 bez tanka a neprijateljski tim se sastoji od tankova i support champova
i predpostavljam izgubili ste... msm ono ko nebi xD koji si ti chanp bio ?
Fix'd= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
http://leaguecraft.com/skins= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Prati upute i radit ce ti savrseno.
Ja koristim za Eve. Trynda. Malza i TF.
Ako tvoji frendovi stave isto skin ko i ti u folder tamo Characters itd. Oni ce vidjeti isto tvoj skin koji ti imas, dok ostali nece.
Nadam se da sam ti pomogo.
Thx zato :D evo bas sam modificiro ashe i izgleda jebeno ^^..to sto drugi ne vide kako izgleda mi nis neznaci glavno da je meni drugacija heh
Hehe. Np.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Ja sebi malo malo mijenjam skinove. Puno zabavnije bude igrat kad ne buljis u jedno te isto.
izgubio nekih 7-8 gejmova za redom.
90% slucajeva jedini ja ostanem pozitivan, ili tied, dok drugi ne. iako se desi da i ja zafejlam ofc.
http://www.justin.tv/ghosthud#/w/574872560
gledajte me kak ownam :D
Koji ti je nick? I jel to neka cura igra tamo? :)
Zadovoljan s Garenom, kupit ću ga nakon što kupim Gragasa.
Ovaj tjedan - Morde i Blitz
Upravo spusili partiju 3v3.Neprijatelj imo Teemoa,Garena i onu kuju sta baca diskove.Ja ashe,Stips Ryze i neki najveci mentol i cudo prirode ikad rodjeno je igralo Siona...ono klali ih ko malu djecu ja skupio 12 killova,Stips 5 i onda na kraju kad su nas rushali dok smo bili bez mane i svega Sion nije doso pomoci jer..njemu su bili vazni 100 golda od tornja i tek se udostojio doci nakon sto su poceli onaj vortex klati a ja i stips imamo ress od minutu jer smo im jebali sve...i na kraju lik krene nas krivit O.o..ono..upravo sam na ibuprofenu i slusam Scatman Johna da se smirim
ako si na ibuprofenu zbog lola, odi se baci s mosta. ako ne, ignoriraj. <3
Evo skacem odma sa mosta Tudzmana posto ne kuzis zajebanciju :P
ovako ispricaavm se svima zbog onih gluposti
kako znak isprike djelim admine na svom LeagueofLegends forumu
http://league.forumcroatian.com/index.htm
ja i moj frend nastojimo "ujedinit" LoL fanove na taj forum nadam se da ce nam ici ponavljam svi s foruma dobiajaju admine naravno ako dođu
:roll:
:pray:
LoL
!XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kico, daj rangeru admina.
Dream Team: ranger KICO FTW :pray: :pray: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
bleh, forum je smeće, nebi imo kog trolat