six pack, finale hokeja, element :friends:
Printable View
six pack, finale hokeja, element :friends:
Slušam TBF i čekam novi mjesec, boli me stomak i osjećam se generalno loše
Svrljan po netu jer neznam sta da radim..ne spava mi se jer sam do 5 i 30 spavao...Tako da sam vjerovatno do 3 danas budan...Sad ću provat ić malo radit vide-e u Sony Vegas-u.
Igrao CoJ: Bound in Blood. Igra owna!
Došao sa treninga,umoran sam,vjerovatno budem sad išao spavat...
Pijem neki gusti sok od marelice, savršen okus, guštam.
Osjecam se nestvarno dobro.
Ali ono nestvarno
dobro
nestvarno dobro
Rušio danas dva bora od 20m, i to sam, umro sam. Sutra slijedi finalizacija posla, napravit ću ogromnu lomaču i sve grane spalit, sam da vatrogasci ne dođu xD
Doveo sam si Internetove u sobu, tako da je moja forumska lokacija valjda po prvi puta doslovna. :)
Osjećam se okej... Koliko mogu biti, uzevši u obzir kozice. ;(
Gledam sada na teveju neki crtani film, onak, sve neke totalno dječje šeme, neki mali princ kornjača putuje sa zečicom u nekakvo podvodno kraljevstvo... Reko bi čovjek, ovo je za bebače ili neš... Kad ono dođu tam, oko njih se skupi cijeli dvor i počnu se derati "IZVADITE ZEČICI JETRU!!1".
:pray:
Počeo HTZ pa gledam, opet ću umirat :rotfl:
Gledam i ja, bila sad neka moe cura, kaže "Volim Japan, učim japanski i želim promovirati japansku kulturu.". I onda je još pjevala na japanski. Ona je moj idol šaj. <3
Jedem tortu, pijem mlijeko i čitam Jelkin Bosiljak, imam ogroman deja vu osjećaj i umoran sam
Pogledao HTZ, nezz zašto je ljudima gušt raditi budale od sebe za par minuta na telki.
U totalnom kurcu,odustajem od sebe.
Pogonjen viškom kofeina učim povijest i PiG.
Na faksu na labosima. Slusam lika opcinjenog Linuxima
Odoh po šogora u bolnicu, skidam Ggw all time kompilaciju, osjećam se baš ok :)
http://3.bp.blogspot.com/_6bRIBSeOuh...y-facepalm.jpg= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pijem čaj, pišem esej i tako to.
Predao završni, još samo obrana. OM NOM NOM!
Barem me glava ne boli, pa danas idem u školu.
P.S. - 11 mjesto iz engleskog, profa me zvala i čestitala mi na rezultatu. ^^
Pucao sam među prvih pet, no budući da nisam imao dan-dva za pripremiti se, a paralelno sam završavao završni, ja kažem da sam zadovoljan. :)
Surfam (po netu a ne po valovima), ispravljam gramatiku na jednom stranom forumu, hepi sam i tako to.
Koliko vas se natjecalo?= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Ja bio 6. sa svega 64 boda, što je razočaranje u odnosu na drugi razred kada sam bio 2. i imao 81 bod.
Ali dobro, ionako idem na državno iz AutoCAD-a tako da mi je sasvim svejedno.
Sad se treba baciti na dovršavanje maturalnog rada. Prokleti reduktorisa zupčanicima s kosim zupcima!
U skupini u kojoj sam se natjecao nas je bilo 44.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
http://www.16gimnazija.hr/page.php?kateg=14&sub=122
Zadnja kategorija, SŠ4B, 06891GHOST, 70 bodova, dijelim jedanaesto mjesto, a ima i ekipe ispred mene koji dijele mjesta, tako da se pogubim u gledanju koji sam, no u konačnici sam zadovoljan rezultatom.
BTW, AutoCAD? Whut? :)
Also, ja sam imao glavni projekt željezničke pruge, krvi sam se svoje napio dok sam ga završio.^^
Ošišao se, dovršavam neke radove, i razmišljam o
... muzici, Laninoj guzici, hip-hopu? :)
Pa ti stalno piješ čaj. :D= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Umoran sam, pregledavam forum...
a jebena mačka me prati u stopu :fof:= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
:)
Puno bolje danas,rock <3 :D.
Taman se rješio staraca koji su me natjerali da pregledavam karte ogromne rezolucije u PS-u, bez ikakvog reda i smisla trebao sam nađi jedno majušno zemljište, osjećam se živčano i nadam se da će mi HOMM5 pomoći