1340 i guess. sad sam spusil 20 radi fkt idiota. previse me to zivcira kad ne odem solo mid xD
Printable View
1340 i guess. sad sam spusil 20 radi fkt idiota. previse me to zivcira kad ne odem solo mid xD
ragna, poslusaj me, odi sa soulstealerom mid, nadi si neki bas ultra kvalitetan build koji ti pase, samo stompaj dok ne dodes do oko 1600
sad sam igrao jedan game solo mid sa armadonom,mislim da je bio 1550+ AR,jedan mali bloodbath i helm of BL u 8-10min gamea =) na kraju je bilo 10 2 7 (i ne, nije EM)
pkey shrunken win i repeat. nije bas fun. rade uzmem pebblesa i onda ih do 15min tako izblinkam da je to strasno (sad se sa chalice moze do 10min imati pkey bez problema sa pebblesom)= Citat =:
Izvorno postao hansi
pkey+stridersice. savrsen build za pebblesa, vise nist netreba tom heroju...
inace bas sam bio napravio runed axe, wingbow i doombringer sa swiftom u 35min. 15ak killova i tak to. nije lose xD
edit: dosao update 1.0.18
stridersice mega-nerfali. useless su now prakticki.
armadonom spine burst dobio ogroman speed
- Buff Quills projectile flight speed from 900 to 2700
odigrao sam jedan -em u zivotu, i to kad nisam ni znao sta je to.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
prezirem ga.
hh onda je il kasnija minuta bila il ste fkt dosta towera poskidali i da je on svakog last hitao [to mi se cini slabo vjeroajtnim]
ugl da sto sam htio reci...
hansi da macan zeli igrati pro gejmove igrao bi na svom accu u 1700+...
sta se tice statsova... samo 1200, 1300+ i mozemo igrati jer je psr bio 1270? ak se nevaram kad sam dobio acc...
a sta se tice onog screena... zivo se nadam da neigra em... jerbo cu ga tuci...
reko sam mu da to igra da stompa noobove, jer je ss solo mid prakticki auto win kad ga igra neki igrac koji nije njub u tim low lvl gameovima= Citat =:
Izvorno postao KI KI
u dont say that cpt. obvious.
hmm a recimo bilo koji heroj solo mid a da ga igra pro u noob gejmovima je win? evo sljedeci put ja pickam heroja kojeg mi vi preporucite i odem ownati mid.
mislim da ipak ima jedan heroj koji jos vise owna nubove mid.
brzi radiance i gg.
kaki radiance, divine i gg :D
moze poslje radija np, da nebude toliko rizicno :)
mah, lvl5 codex i refresher. a vi pricajte/radite kaj cete
bas sam napravio bio 2 codexa na dw, nazalost imaju shared cd :( (trebo sam refresher al se nisam sjetio)
kad si noob.
steta sto ti nisi pro :(= Citat =:
Izvorno postao KI KI
ajde na mid sa behemothom, i onda mi daj replay id
lol sa behemothom uopce nije tesko na noob gameovima na midu...
imo na mid mozes ici sa svakim herojem bez obzira na psr game
imo na mid uvijek ide onaj koji ima najvise GPM i XPM i KD,dogovoris se prije meca
nemozes. uzmi recimo guantleta.
izgubit ce mid protiv valjda svih ostalih heroja. da ne spominjem slati nest takvo na mid u, recimo 1700+ gameu, je isto kao i predati partiju odma
moze i ophelia tu proci kao i guantlet. behe isto nije tolko odlican na midu kolko prosjecan solo mid heroj...
ne slazem se...
igrao sam gauntletom na midu na jednom 1600+ ar gameu i uopce nije los,dapace odlican je...
a sa opheliom takoder je mid prelagan jer pazi odes po minotaur creepa i samo sa njim ili harrasas protivnika i farmas sa herojem ili samo snjim farmas...
i onda shvatis da je random-mid-heroj bolje svoj posao obavio do tebe.
guantlet nema sta raditi na solo midu, cisto to sta su te pustili da odes s tim cudom na mid je suludo...
laso vjerojatno si igrao vs retarda ak si mogao ista isfarmati.
a opheliu na mid staviti... sta je bilo sa bilokojim drugim herojem u timu? nemaju ruke pa nemru igrati?
gaunlet je odlican ganker, pa nije toliko lose otic na mid sa njim
vi shvacate da guantlet na midu nemre protiv normalnog igraca nista isfarmati?
onak samo pitam usput...
gauntlet je ok mid... ali ima i boljih.
evo idem sad sa behemontom mid.
moze ak igra protiv nekog drugog melee heroja na midu
ak je protiv rangeda nemoze bas puno, al zato moze gankat
za gauntleta sam rekao,sa svim magijama ukljucujuci ulti ubijas u ganku 100% protivnika...
za opheliu sam karikirao jer nisam nikad igrao na midu snjom ali si mogu dobro zamisliti kako bi to izgledalo,jer je ophelia jako podcjenjeni heroj,tower destroyer samo takav...
oh i da pitam, escape mechanisam? bas ih i nema al oke valjda. mal ga abusas i nemre ti pobjeci nii da oces. dok recimo 90% svih melee heroja ima neki nacin da pobjegne (blink/invis/sprint)
ne treba jos escape kada ima slow...=S
a poslje ionako nabavis bootse pa imas valjda nekakav...uglavnom ophelia po meni odlican heroj ako znas da ga igras
pogotovo ako poslje znas da korisits magije od creepova koje su po meni imba,potres od minotaura i onaj slow pijesak od vagabonda...strava
ak to neznas koristiti nemas sto igrati opheliu [zato ju ja ne igram]
i guantlet ima relativno los slow, nije previse konstantan i direktan.
i kako mislis "netreba mu escape mechanisam"? pa to je suludo...
daj citaj pls sta pisem,velim ne treba joj escape kada ima slow ako ide na 1v1 dakle ja te slowam i ti nemos doci do men kuiš? zato sam i naveo magije od creepova koji te takoder slowaju i stunaju(naravno ako ih znas koristiti),ako te gankaju i nisi pripremljen ionako ce te ubiti...
sto se tice gauntleta,puno heroja nema magije za bjezanje(ili kako ti nazivas eskejp mekanism) pa opet rulaju,ako ti trebas igrat scouta da bi bio dobar ili nedaj boze nighthounda onda neznam zasto uopce igras ovu igru...svi heroji su po meni podjednaki ako ih znas igrat i ako ih igras kako treba(daljnja rasprava je suvišna)
bas me zanima kako bi ti pobjegao kada bi ti dosao defiler,tdl ili balphagore na gank i silencao te i ti nemos gdje pobjec...
vič slejer i ownage