Zato sto je to Apple...MOgli ste dosad to vec shvatiti= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
I kad je toliko dugo na trzistu tehnologija video poziva zato je nitko ne koristi,pa ipak je to "močna" nokija
Printable View
Zato sto je to Apple...MOgli ste dosad to vec shvatiti= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
I kad je toliko dugo na trzistu tehnologija video poziva zato je nitko ne koristi,pa ipak je to "močna" nokija
Ima smisla.= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
Ovo ispod toga nisam uopće skužio šta želiš reć.
Želi reći da nokia tu tehnologiju ima već godinama a nekoristi se jer nokia nije dovoljno kul.
Gle lik da je tehnologija dobra i korisna svi bi ju već koristili. Problem je u tome što je ista teška gadgetarija i ljudi shvačaju da je glupost te ju stoga nekoriste.
Videopoziv na iPhoneu: Osoba gleda u ekran i vidi sugovornika.
Videopoziv na Nokiji ili bilo čemu drugome: Osoba gleda u ekran i vidi sugovornika.
Ne uspijevam vidjeti po čemu je to Apple nadmašio Nokiu.
Nije ju nadmašio, ali Apple ima jedan model na kojem će to forsirati dok Nokia ima tu mogućnost na više modela, pa je zbog toga prisutan problem kompatibilnosti. Sa svakom osobom koja nabavi novi iPhone moći ćeš razgovarati putem videopoziva i oni će imati tome posebno prilagođene tarife. Jel ti sada jasnije u čemu je kvaka?
Tako već može. Ali i sama usluga je prije postojala pa je neslavno nestala. Bio jedan telefon ili ne, to ništa ne mijenja.
pustite vi pricu, bilo bi super da ta tehnologija zazivi na vise modela...
sjecam se subote kada sam s par frendova cugao u parku i od jednom nas neko zove, a to bio frend koji je na deep purpleu... i samo se cuje "smoooke on the waaaterrr... tam tam taaaaam, tam ta ta-ra" :D ... naravno to iznenadenje mi je totalno digo raspolozenje te veceri i sljedeceg dana... :D
poanta? jos da je bio video poziv... mmm... :D
moze mali phone help?..znaci dobio sam iphone od frendice na dan dva na korstenje..i tele 2 sam mreza..i kad se pokusam connect na internet kaze mi safari cant open tihs page because it is not connected to the internet? e i da isto tako me zanima ako se iphone kupi u apple store u americi oce on bit otkljucan na tele 2 hrv? :o
Kolko znam tamo se uzima na ugovor
I uvjek ti postoji popularni unlock
pa sta nema iphone-a u slobodnoj prodaji..tipa ne t-mobile vip itd..vec cisti mob bez ikakve obaveze itd?
Pa sigurno ima ali ne po onakoj cjeni kao sa apple storea.
npr kod nas je ipohne bez ikakkvih obaveza..8000 kn a to je puno previse..A tamo msm ne kuzim i ne vjerujem da imam neku obavezu..dosta je jeftinije vani msm da je zbilja cijena od 150 dollara znaci oko 900kn (dollar je sad oko 6kn) za iphone 3g2 od 16 gb...neznam nevidim jednotavno kako te apple moze obavezat na ensto kad nezna koju ces karticu koristit a nemoaju svoju mrezu
Kako može biti 8k kuna kada taj uređaj ne vrijedi više od 2500 kuna?
eno jucer sam bio u t-mobileu u tawer centru..gledao pise cijena samog uredaja 7.988 tako nesto al zaokruzi na 8000kn (3gs )
Aj čitaj šta tamo piše. Potpisuješ ugovor sa AT&T-om koji ima neki ekskluzivan ugovor sa Appleom.= Citat =:
Izvorno postao Viper33
8k kuna?
looooooooooooooooooooooooool
Sto je pretjerano, pretjerano je. Ja cijelo vrijeme brijao da to dode oko 3.5-4k kuna sto je isto previse, al 8k, haha
jao budale koja to kupi ^^
Kako ikome može pasti na pamet da kupuje iPhone po takvoj cijeni kad možeš novoga nabavit za 2 i pol hiljade, iako vrijedi još manje.
pa moze se nabavit al gjde?...msm mogu i ja kupit za 100 eura ukraden iphone zapakiran..ko moja frendica :) ...msm mogao sam jer da mogu sad bi vec kupio^^
Vidio sam na Burzi da ljudi prodaju po 2500 navodno nove iPhone 3GS, ima i 3G modela po nešto nižim cijenama.
ma to se uzima na pretplatu, tarifa i300 na 6 mjeseci sad do kraja mjeseca je 50% i onda se prebacis na i150
i imas u paketu i internet, sto je u biti i najvaznije za ovakav uredaj, jer wifi pokrivenost je slaba.
bezveze kupit u burzi i sta ces bez interneta na njemu :/
Naravno da ne košta 8k i to je čista laž.
Ovo su službene cijene u RH
http://www.istyle.hr/var/ezwebin_sit...xlargefull.png
ma ja pred 2 tjedna bio u tmobile-u i kaze lik 7500 3GS ?!
a ma pusti vedrana daj...ja sam bio u t-mobile u tc..slikat cu vam ako ocete 3gs..imaju 4 cijene 1 je od kunu..s nekom famoznom pretplatom..i onda idu sve vise i vise cijene i nakraju..cijena samog uredaja 7 998 tako nes ugl ja sam zaokruzio na 8 tisuca
istina, ja bio s njim...
Drugovi i drugarice iz sela Šamarice, sad će da vam čika Titoslav sve mnogo da detaljno pojasni i objasni...
iPhone (baš kao i svaki drugi uređaj) kupljen u T-Com i/ili T-Mobile centru (a i pošta može ako ga prodaju) biva u startu zaključan na T-Mobile mreža i moći se koristiti samo sa T-Mobile SIM kartica aka SIMka. Dakle, drugovi i drugarice iz gore navedenog sela Šamarice, isti vam je voz neovisno otome da kupiste uređaj sam bez igdje ikoga u vašega lokalna centra ili da kupiste ili otuđiste Simpa paketlina u koji ga spakovaše oni što ga spakovaše. U svejednom slučaju štagod dagod da kupili, vaša će iPhone da radi na T-Mobile SIMka, jer tako barba Mudriniću reče čika Stevan, te usput počeše levo jaje desnim laktom iz trzaja u ritmu muzike za ples.
Jeli sve jasno?
Slobodan iPhone = Simpa paket iPhone = iPhone na pretplatu = iPhone koji dobijete na T-Mobile nagradnoj igri = isti kujac pajac
em...kada sam reko slobodan iphone mislio sam na to da ga ne veze nijedna pretplata vec ga bonom sam...ne da on radit samo na t-mobile mrezi znam..al pod slobodan iphone ili kako god sm bio reko mislio sam da ga ne veze pretplata ni nista..vec bonovima nadopunjujes racun lol :)
T-Mobile zaključava sve iPhone uređaje. Razlike između Simpa paketa, slobodnog uređaja ili uređaja uz pretplatu nema. To je isti uređaj samo je drugačije zapakiran i različite su cijene. Okej? Žišku?
ja nezz sta se dogoada s ovim forumom u zadnje vrijeme..gledaj...znamm...nerazumijes sta ocu rec..ako si npr na pretplatu od 150 kn npr onda ti je niza cijena uredaja...kada sam reo slobodan ihpone mislio sam da je i dalje zakljucan na t-mobile samo nisam obavezan placat mjesecnu pretplatu nego kupim bon kad kupim. a kad idem principom bona onda placam punu cijenu. a kada bi uzeo pretplatu zavisi koju cijena mobitela se snizava..zisku ti?
ja asm se krvio izrazio...a ti si morao napravit stranicu spama od toga -.-....znam da je isto jedino sto je razlika je cijena koju platis..i dal si poslje obavezan sta ja znam svaki mjesec placat 150 kn ili ne
Ko da ste se rodili u čamcu vas dvoica nesposobnjakovića :rotfl:
Ste čuli za internet?
http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-00-00.asp
Kako tu piše tako je, a što vam čiko iz butige serka proljev za 8000 ćuna to nema zeve sa vezom. Ni oni nemaju pojma kad se tamo sve mjenja svaki dan.
A kad nešto bilošta kupiš na Simpu onda NEEEMA nikakog potpisivanja i drkanja palca. Kupiš bilokoji mobitel i staviš u njega bilokoju (t-mobile) karticu i koristiš kolko te volja. Kad te prdne baciš taj i kupiš drugi.