uzmi sad galaxy s3 mini
Printable View
uzmi sad galaxy s3 mini
Ostavit ću staru tarifu, jer ako uzmem novu ona je u pola cijene samo prvih godinu dana, a dalje puna cijena...dok ako ostavim staru imam cijelo vrijeme u pola cijene :D= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
s3 mini, s2 s advance, ili neki sony ili neki treći, nisam pametan
istekla mi napokon pretplata, sadašnji mob mi je lumia 710 s kojom sam više nego zadovoljan al sam blesav i htio bih nešt novo :(
moro bi platit oko 1000 kuna za s3mini ili s2,a s-advance bi bio 400 ili 600kn tarifa je total-m
Nećeš ostati na Windows OS-u?
S3 mini je bolji od ovog, a sad ovisi o tebi koliko jak uređaj trebaš. Možda ti ne bi bilo loše potpisati na 12 mjeseci ugovor, priča se nešto da će se dosta toga promijenit kad uđemo u EU. Veća konkurencija, pad cijena itd.
Evo gledam S3 mini u T-comu...pa što im je to za cijene, tj. tarife?? držat ću se ja vipa gdje dobim mob za 1200kn uz tarifu od 75kn, a ne 175 :D
od navedenih ja bih uzeo SII iako je stariji...
inače sutra idem po S3 mini u vip :D
ja nenalazim to, najjeftiniji je 499 u tarifi 222, ili negledam dobro= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Meni ostaje stara tarifa jer produljujem ugovor...
ali ionako je u vipu jeftiniji...tarifa 111 1200kn, dok je t-com tarifa 175 1200kn + u vipu dobiješ prvih godinu dana u pola cijene (znači 55,5kn) ako prelaziš s druge mreže, tj. prenosiš broj..
Planiram uskoro produljiti ugovor u t-coma i uzeti novi mobitel za sitniš, ali ne znan koji bi, pa pomozite. :D
Gledao sam naravno Galaxy s3 kao najizglednija opcija, i normalno iphone 5 kojeg mi se baš ne uzma, al to bi mi bio najjednostavnije s obzirom da sam sad na četvorci. Ali vidia sam da bi uskoro, u ožujku trebao izaći Xperia Z koji se doima boljim od galaxya, a još je u mixu i Lumia 920, al s obzirom na njenu nedostupnost i os nisam siguran koliko je to dobra opcija.
Znači ono što se pitam je isplati li se čekati Xperiu Z, ili odma ići na Galaxy il iphone, te postoji li možda neki treći izbor?
I Galaxy 4 nije tak daleko, a možda ni iPhone 5s :D. Ja osobno bih pričekao, ali pošto sve brže i brže izlaze jači modeli pitanje je što je najpametnije. Lumia 920 će vjerojatno biti skuplja i od Galaxy i od iPhonea.
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Iako dizajn rastura, nije li to ipak klasu ispod galaxya i iphonea 5? Glupo bi mi bilo uzet njega a ne galaxy kad me isto dođu oba.
Mislim da bi mogao otić do nekog centra vidit kakvi je galaxy iz prve ruke, nekako mi je na slikama preružan, dok je xperia fantastično dizajnirana.
Samsung Galaxy S3 mi se jako svidja,iPhone 5 je veliki promasaj i naspram 4S je nista,ali kad bi imao novaca za novi,uzeo bih HTC One X+
koji je zvijer od mobitela,brz i ima ugradjen Beats audio :D No,na tvom mjestu bih uzeo Samsunga,ako vec mozes...
Još sam se malo imformira i mislim da bih mogao pričekati do proljeća s kupnjom. Vidim da bi uskoro trebao doći Optimus G u nas, on izgleda odlično, a i Xperia Z, a možda i Samsung najavi svog novog predvodnika.
Huawei Ascend P2 će isto biti predstavljen za koji tjedan. 4.5" ekran, 4 jezgre na 1.8 GHz, full HD rezolucija, 2Gb rama. A cijena bi lako mogla biti niža od ovih ostalih flagshipova.
Stvar je da mi je velika tarifa pa su razlike uglavnom male, galaxy s3 me dođe 8 kn, iphone 650, još kad se iskoriste bodovi ne znan koliko će biti. Vjerujem da će cijena tih novih flagshipova biti u rangu iphonea, to mi je prihvatljivo.
Ma uzmi SGS3 i ne razbijaj vugla. Ako je meni stari SGN dovoljno dobar, onda će vjerojatno i tebi SGS3 biti superfine.
Pomoglo bi nam ako bi opisao svoje navike korištenja mobitela i stvari oko kojih kod tebe nema kompromisa.
Naprimjer...
* Pošaljem koju poruku tu i tamo
* Razgovaram oko pola sata dnevno
* Surfam nenormalno puno uvijek i svugdje
* Svakodnevno gledam XXX video klipove po nekoliko sati
* Muziku slušam rijetko, a i tad je to uglavnom na neki kraći period
* Često fotkam susjedu iz stana prek puta dok se presvlači pa trebam kvalitetnu kameru i dobar zoom
* Bitno mi je da je fon vrhunski dizajniran i da izgleda totalno mind blowing, tak da svi sline kad ga izvadim na stol
Dakako, ne razgovaram puno (<10min dnevno u prosjeku), više šaljem poruke, zato mislim da je veći ekran prednost, al svi imaju veći od iphonea 4, tako da će to u svakom slučaju biti napredak.
Rijetko kad gledam video klipove na njemu, tako da mi taj aspekt nije bitan. Što se muzike tiče uglavnom šlušam preko mobitela samo kad putujem negdi, što je 1-2 puta mjesečno ako i toliko.
Znači uglavnom služi za surfanje kad me nešto zanima a nisan doma, pogledat vijesti, forum i tako to. Volim se igrat dok sam na predavanju da ubijem dosadu. Važan mi je imathematics, ima za android, valjda je dobar, ostale aplikacije šta koristim sigurno imaju i na android platformi.
Koristim ga i kao fotoaparat, al ne očekujem tu nešto ekstra od mobitela, samo da ne bude loše i ja sam zadovoljan. Te iako znam da ne mogu očekivati puno od baterije za smartphone, vajalo bi da je bolja od iphonea 4.
Kad se sve to zbroji vidiš da mi odgovara praktički svaki uređaj iz te više klase, još kad znaš da mi u mojoj tarifi sve to dođe tu negdi, ostane samo pitanje dizajna. Volim vako elegantnije uređaje, oštri rubovi mi se više sviđaju, zato mi se valjda sgs3 ne dopada toliko izgledom.
Također bitno je da mobitel nije prevelik, mora stati u džep, biti responzivan, fluidan i da mogu personizirati ui po svom guštu.
Sviđa mi se ios, odgovara mi super, al ti mali koraci između verzija iphonea i preseravanja glupa me živciraju pa sam odlučia ipak ići na nešto novo i divlje.
Možda je bitno napomeniti da meni nije velika žurba za uzmati novi mobitel i potpisivati ugovor s t-gamadi, spreman sam čekati do recimo travnja ako će se u međuvremenu pojavit nešto šta će mi više odgovarati.
Nokia Lumia 920 je za tebe. Windows Phone 8.
Sviđa mi se ona i sve, al ko zna oće dolazit u ponudu, kad će i išta šta se nje tiče, a i wp8 ima za sad premalo aplikacija, te nema imathematics šta mi je obvezno da ima mobitel. Ali, da je ima u ponudi, i da se pojavi verzija imathematics za wp8 uzea bi je vjerovatno bez razmišljanja.
Za sad mi se najviše sviđa xperia z, samo ne znam kad će to doći u nas, i oće li opće.
Ja sam ti rekao koji bi uzeo. Dodatni plus je što SGS3 možeš lako prodati ili zamijeniti za skoro sve uz malu ili nikakvu nadoplatu.
ovako, imam doslovno sat vremena da se odlučim uzimam li novi iphone 4 8 GB za 0 kuna ili galaxy s3 mini za 198,00 kuna...
savjeti? onak ASAP... :D
nisam ljubitelj applea, ali samsunga ipak moram doplatiti 200 kn, a ovoga ništa...
S3 mini
iPhone 4 8GB
Samsung je bolji samo na papiru.
Imam S3 mini i zadovoljan sam sta se tice fluidnosti OS-a, kvalitete izrade i svega ostalog... Mislio sam da ce biti sav stekav i plastican ali fakat nije.
Jedino sta mi ide na zivce je sto mi baterija ne izdrzi ni 3 dana, a vjerujem da ni iPhone nije nista bolji kod toga.
Ja ne kužim vas pojedince kojima je problem svaku večer prištekat mobajl na punjač. Dok ti spavaš mobajl se fino puni i ujutro ste oba šesni!
+1= Citat =:
eh, uzel sam na kraju iphone... ne podržavam apple nimalo ali sam ga odlučio dati curi... meni moja xperia neo još sasvim dobro služi, a ionako mi ističe ugovor u 6. mjesecu pa ću uzeti nešto snažnije... xD
Nego kako da namjestim ovaj debilni android da kad me netko zove da mi ispise ime kontakta.
Jerbo u kontaktima su mi svi brojevi tipa 091xxxxxxx a kad me zove doda onaj +385 pa mi ne ispise ime kontakta.
Vec mjesec dana se ko debil javljam uvijek neam pojma ko me zove.
Meni sve radi najnormalnije. Vjerojatno imaš Sony. Oni su zakurac.
ja imam sony i najnormalnije mi piše ko me zove... cut the crap niko... :P= Citat =: