This video is not available in your country due to copyright restrictions.
need solution. now. u pitanju je jubito. hvala unaprijed
Printable View
This video is not available in your country due to copyright restrictions.
need solution. now. u pitanju je jubito. hvala unaprijed
Americki proxy.
gimme link, pretty plz
Mi moze netko dati polozaj jumpera za IBM Deskstar, model ic35l040avvn07-7 za slave i za master.
Nadam se da sam na dobrom mjestu postavio pitanje ^^
Trazio na netu al sve neke gluposti pa da pitam konkretno jer radio sam to davno, i to sa cd-om i apsolutno se vise ne sjecam.
Dakle, imam .iso image od windowsa7, jucer skinuo sa njihove stranice bas, e sad; kak napravit bootajuci dvd u nerou 7?
Probao sam ono sa boot dvd, narihtao po tam nekom vodicu na netu, stavio przit al mi ispadne prazan dvd, odnosno snimi on gore tih 2-3gb al se nis ne vidi. Cak sam i preko vmwarea pokusao instalirat da provjerim je ce boota al nista...moze help?
Snimi image na DVD. Ne znak kako je u sedmici ali kod mene u devetki odeš na Copy i tamo odabereš Burn iage to disc ili tako nekako. Time dobijaš bootabilan disk.
Hm, to sam prvo i mislio napravit al sam mislio da ima neka dodatna caka pa sam radje tu prvo pitao xD Ajd idem probat...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
isti problem, samo sa 3.5 mm konektorom od Z3= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
Ako je 3,5mm konektor, radije promjeni cijeli kabel. Izmjena konektora je nemoguća. Žice u kabelu su pretanke da bi ih se lemilo a sam konektor je potpuno zatvoren i moraš ga razrezati da ga otvoriš što poništava svrhu popravljanja jelte. :D
a i usb san mora razrizat. A valjda će se moći nešto srediti u unutrašnjosti kontrolera, pa da se izmini cili kabel
http://www.virtual-hideout.net/revie...peakers/17.jpg
ovog
Imam problem. Instalirao sam (uspješno) novu grafičku, napajanje, dodatni GB memorije i dodao jednu pržilicu. Za grafičku sam stavio driver radi dobro, koliko vidim i pržilicu mi je prepoznalo bez problema, ali svaki put kod pokretanja winsa mi javlja da je našao novi hardware i traži instalaciju drivera. Sad mi je jednom i zbog toga stao usred boot procesa. Kao što rekoh, sve radi kako treba, u čemu bi mogao biti problem?
Što ti device manager veli? Imaš li koji upitnik?
Trebalo bi da ima, ehh, a koji? Ili ako nema pogledaj u Everestu.
Gdje je to? Ne mogu nać u Control Panelu. Inače, OS je WinXP.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Desni klik na My computer -> Properties -> Hardware -> Device Manager
Evo, jedan unknown device pod "other devices" bokte pitaj šta je to. Dakle, osim što sam ubacio još jednu pržilicu, zamijenio grafičku karticu, napajanje i dodao još jedan modul RAM-a nisam apsolutno ništa mijenjao.
Ljudi molim pomoc ako moze.C jarane javljas se na duznost odma,ti si zakon za viruse.
Kad vidite sliku sve ce vam biti jasno.PLS help
http://www.imagesforme.com/show.php/544610_untitled.PNG
Nije zajebanicja ovo je na mojim kompu,kako daga se rijesim.Antivirus vec po 3 put pretrazuje i nista nije pomogao.
Promjeni wallpaper.
Kad sam otvorio danas kuciste sam zamijetio da mi led indikator na maticnoj pokazuje FF (maticna je epox ep 9heai), pa nakon kraceg vremena sam nasao da je to do: BIOS chip reversed / Updated with wrong BIOS / Motherboard problem / Add-in card inserted wrong / CPU problem.
Mi mozete reci moguce solucije, te ih detaljno opisati, posto sam na ovome totalna njubara.
Well, bazirajući pretpostavku da ti opisi predstavljaju konkretne probleme, evo rješenja:
Okreni BIOS čip
Flashaj novi BIOS
??? Malo nedefinirano. Postoji beskonačan broj problema koji mogu ispuzati odnekud.
Neka od kartica je ubačena pogrešno, pogledaj jel sve sjelo (pod ubjetom da misli na PCI i slične kartuše)
Probaj restartati BIOS. Izvadi bateriju sa matične i vrati ju natrag.
No opet, ovo su sve samo pretpostavke.
Nije to nego nesto sma skinuo sa neta i odtad mi se wallpaper samo mjenja,otvara mi pron stranice,neda da pokrenem nista.Heeeellllpppp :(= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Mali update, nisam se sjetio pogledat. Kaže za taj unknown device da je location 65535 (internal high definition audio bus)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ako se to odnosi na integriranu zvučnu, opet ne kužim jer sam baš nedavno instalirao novi driver za nju.
Jel mogu dobiti kratka uputstva "kako okrenuti bios chip za njubare kojr nemaju pristup profesionalnim stvarcicama za to".
I mi mozes objasniti to sa vadenjem baterije, po kojem principu to ima efekt?
edit:
I mi moze netko dati postavke jumpera za samsunogv hard od 160gb, model hd161gj, da radi kao slave imam trenutno pristup za samo 2 jumpera.
Nvm za ovo, cini se da uopce ne trebaju jumperi.
Jarane, imaš adware-a, čak i ako ga se uspiješ riješiti, Windows će ti ostati osakaćen. Ako već sada ne možeš promjeniti wallpaper, nećeš ga moći promjeniti ni da ti je sada PC totalno čist od svega, jer je već pokvaren, virus je obrisao što je trebao. Reinstall Winsa ti neće također pomoći, jer virus ne bi bio virus, da nema backup. Jedino Windows na novo, a pošto je to tebi postala rutina...
lol?= Citat =:
Izvorno postao C
Novo pitanje: za ibmov hard, imam vec uputstva kako namjestiti za master/slave, ali me zbunjuje sto ima 15 heads i 16 heads opcija, pa sto sa time?
edit:
Nvm, fixed also.
edit2:
Daklem, kako maknuti vent sa ove ploce?
Da,da naucio sam gotov svake dvije sedmice win nanovo pa mi nece skoditi :D ,samo dok mi mama poprica sa tatom preko MSN-a i odma idem Formatirati win.= Citat =:
Izvorno postao C
Vec sma se rijesio,u pravu si da je win osakacen :D ,izgleda mi bolje kada je invalid 50% :D :D .
BTW nije valjda i Memori stick osakacen,bi je u isto vrijeme i on ukljucen :o .
Ha čuj, možda da, možda ne, većinom ne. Meni se to dogodilo kod rođaka, tj. njemu se to dogodilo, bio je tada MP3 uštekan, moj USB stick, kasnije i moj mobitel, pa iako sam ja došao na svršen čin da mu više ništa ne pomaže, ipak se mediji nisu zarazili, kao niti jedna od particija na kojoj nije OS. Do duše, ja sam u potpunosti obrisao viruse, njihove backupove i sve ostalo ne samo pomoću koje kakvih programa, nego i svojim znanjem, tako da sam ga doslovno 100% očistio, i sve je tada bilo OK, ali kako ti kažeš, invalid sve, desktop i wallpaper je tu bio najmanji problem. Ali ne smiješ ni isključiti mogućnost da nije zarazan.
CMOS checksum error.
Mislim da je do lose namjestene baterije, any hints posto je identicno kao i prije vadenja iste?
Kupi novu bateriju, ili ako si u Rijeci, dam ti ja svoju besplatno, imam ih negdje petnestak...i stavi je na matičnu kako Bog zapovjeda. Uradi i CMOS Clear.
Ako nije do toga, onda je do nekog kondića koji je odlučio puknuti.