Re: ~Silmarillion/Hobit/LOTR~
OK,evo nešto novo...
Jedan kratak interview sa del Torrom KLIK!
Sve je spremno za potpisivanje ugovora,i nakon sto se NLC spoji sa WB,projekt bi kocano trebao krenuti...jej! :thumbs2:
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
OK,evo nešto novo...
Jedan kratak interview sa del Torrom
KLIK!
Sve je spremno za potpisivanje ugovora,i nakon sto se NLC spoji sa WB,projekt bi kocano
trebao krenuti...jej! :thumbs2:
napokon :roll:
Evo malo novosti i to dobrih novosti najvise za mene....ovako.
Dobavljac iz Zagreba http://www.replikart.com/Sprije je nabavljao maceve trilogije naseg nam Tolkiena :pray: :pray:
A i kod njih sam uzeo par stvari....e ali United Cutlery je bankrotirao,a ja se rastuzio... :cry: :cry:
Ali....prije par dana slucajno sam oso na Stranicu :thumbs2: (bravo ja) i saznao da je United Cutlery ponovo pokrenuo posao..... :friends:
A znate sta to znaci...znaci da ce ovi iz Zagreba dobivat maceva...a ja cu dobiti napokon moj Hadhafang.. :pray:
Eto mala obavjest a i temu ce dignut na vrh!!!!!!!
Durine pa disi se sakrio....mozda zajedno s Gothmogom :thumbs2:
Daj link za Hadhafang i svi sretni.Gothmog se negdje skriva po šumama WoW-a.
Lijepo za tebe Demon,jer voliš hladna oružja...ja preferiram,ljubav,sreću i blagostanje bez nasilja i oružja,pa za sebe želim samo jos jedan The One Ring :D ...da pacificiram middle-earth,te uklonim warmongere...
http://www.tolkientown.com/images/SilverRedRing.jpg
bas mi je ok...
p.s. Mozda bi i uzeo Gurthang...samo radi preseravanja...ali ga nitko jos nije napravio,smrc...
A sad idem nazad u carobni svijet WoW-a...
p.s. na kvadrat - Del Torro je ispustio informaciju, da su se poceli dogovarat oko castinga! Drz'te fige za McKellena,i za dostojnog zamjenika Iana Holma (zamislite samo emo hobbita od Jared Leta,božemesačuvaj)
Ajde,faljen isus i marija...
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Lijepo za tebe Demon,jer voliš hladna oružja...ja preferiram,ljubav,sreću i blagostanje bez nasilja i oružja,pa za sebe želim samo jos jedan The One Ring :D ...da pacificiram middle-earth,te uklonim warmongere...
http://www.tolkientown.com/images/SilverRedRing.jpg
bas mi je ok...
UBERWSEET RING
p.s. Mozda bi i uzeo Gurthang...samo radi preseravanja...ali ga nitko jos nije napravio,smrc...
A sad idem nazad u carobni svijet WoW-a...
p.s. na kvadrat - Del Torro je ispustio informaciju, da su se poceli dogovarat oko castinga! Drz'te fige za McKellena,i za dostojnog zamjenika Iana Holma (zamislite samo emo hobbita od Jared Leta,božemesačuvaj)
Ajde,faljen isus i marija...
Eto i Gothmog nam se vratio...
pogledah torov Panov labirint i mislim ( koliko god on bio super redatelj ) nije baš super mu dat u ruke dječju knjigu:D
Bit će hobbit bolestan i mračan :D
i lajk dat
Istina,njegov opus je podosta mracan...nisam jedino gledao Hellboya...a uvjerljivo najbolji film mu je Panov Labirint...
Ali sigurno ce biti zanimljivo vidjeti njegovu interpretaciju Hobbita,a tek drugog filma,koji bi trebao imati elemente Silmarilliona...
Edited by Durin
P.S. Ipak ti to editiraj i napiši jedan lijepi konstruktivni dobar post. :wink:
Nabavih Complete Recordingse!Yey :P
sad sam zbunjen, rade li na hobitu il ne? :S
da rade, službeno je potvđeno da je redatelj del toro i producent je jakcson. Snimanje ce se odvijati na novom zelandu, a mckellen se već predložio za reprizirati ulogu gandalfa :D