Prototype dovrsavam i zapoceo Far Cry 2, fakat neznam kako mi je uspjela prvi put dosadit, jednostavno je jako zabavna s predivnom grafikom.
Printable View
Prototype dovrsavam i zapoceo Far Cry 2, fakat neznam kako mi je uspjela prvi put dosadit, jednostavno je jako zabavna s predivnom grafikom.
@Hellbač, uživaj u ME-u. Igra ima najbolje in game animacije, Voice Acting, LipSync, razvoj radnje te priču u proteklih ikada :D Malo su planeti monotoni, ali Main Quest je fenomenalan i garant ćeš uživati.
Ja sam upravo snimio Prototype, kada to pređem (ako mi se igra uopće svidi), snimiti ću FarCRY 2 :D
Far Cry 2 mi je na listi nakon ME-a. :D
Dirt...al ga guštam sada kada mi radi kako treba ( živjela vista 64 , smrt xp-u) .Grafički efekti su vanzemljaski , zaraznost vrhunska...nabrijana , zarazna arkada.PC mi nakon optimaliziranog GTA4 proživljava novu mladost...taman kada sam ga mislio mjenjati :D .
Počeo Prototype. Preeezakon :D Počinjem opet i Burnout Paradajz :)
Thief gold.
Što reći, igra i pol :D
Upravo završio The Mage Towers misiju koja dolazi sa Gold verzijom. Te dodatne misije u gold-u su fkt dugačke i dosta teške.
dark sector,više no slolidna igra,na početku dosadno napucavanje ,poslje kada glaive možete kontrolirati i kupovati oružja :pray:
Plants vs. Zombies.
Pas mater. Raz me zarazio tim čudom. Igrao sam ga jučer cijeli dan. Prezarazno i prezakon. :pray:
:D= Citat =:
Izvorno postao The Jackal
Igram Rome: Total realism platinum. Fantastičan mod. Inače Rome igram od 12 mj. Kada mi je vanila verzija dosadila, skinuo sam Realism i deri ga opet :D
Uz to, lagano prelazim Half-Life 2 i epizode po treći put...
Sada zavrsavam Plants Vs Zombies, te trenutacno instaliram Dungeon Siege 2.
Igrao sam Ghostbustere ali mislim da ću prekinuti sa time, sada si razmišljam što da snimim pošto mi je splasnuo hype za FarCRY 2.
Za Far Cry 2 moras imat celicne zivce, a ako igras povremeno na neko duze vrijeme, igra je jednostavno fantasticna.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Jedna od najboljih atmosfera, dok se suljam kod Goku Falls s MP5, polako ih koljem s macetom, pobjegnem gliderom dok mjesec sve obasjava, sada mi se igra :pray:
Igra mi Star Wars naslov, igra mi se strategija, pa sam logicno poceo igrati Star Wars Empire at War :) . Dok prođem igru, nadam se da ce doci konacno mod Imperial Assault 2, koji dodaje republiku i separatiste te vraca radnju za vrijeme 3. epizode. Mod prema svim prikazanim materjalima djeluje prepredobro...can't wait :)
Assassins Creed ... malo je repetativna al štaš.
Snimio sam Crysis Warhead i FarCRY 2.
Warhead tako lijepo izgleda na Enthusiast postavkama :shock: :pray: Ludnica, a kaj je najbolje, ne trza mi :D Samo kaj mi igra ne sjeda, prvi dio mi je bio bolji.
Tako da ću se prebaciti ipak na FarCRY 2, samo se moram nahypati prije pošto me pomisao na one dijaloge odbija od igre :D
Soldat i Mount&Blade.
Vecinom Mount&Blade, goddamit, 1257 AD mod je genijalan.
Vampire The Masquerade Redemption
Vampire The Masquerade Bloodlines.
Rome total war sa modom europe barbarurom. Predobar mod.
Dungeon Siege II Broken World
Završavam Plants Vs Zombies i malo Prototype.
Pri kraju sam s Prototype i Dark Messiah of Might and Magic,a instalirao Black & White 2 i Far Cry 2
Repetitivno ftw... :D
Prototype po drugi put, COD 2 i COD4 MP, Ghostbusters.
Ghostbusters... ali ubijte me ako ne razmišljam bi li počeo sa WoW-om opet. Sad ili kad opet počne faks.
Pauziram sa ostatkom igara. WoW me opet zaokupio.
Opet COD 4 MP !!! Razvaljujem !!!¨ :rambo:
CoD 5: World at war trenutno...
driver 2 na emulatoru :D :pray:
Ape Escape 2 na PsOne
Counter-Strike 1.6,Fable:The lost chapters i COD 2.