http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w995-2682.php
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w ... ew-329.php
Jebote kak je sony glupa firma!
Svi im mobiteli liče jedni na druge!
Smeće...
Printable View
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w995-2682.php
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w ... ew-329.php
Jebote kak je sony glupa firma!
Svi im mobiteli liče jedni na druge!
Smeće...
Nedavno je netko tražio ovaj cooler i bunio se da ga nema za kupiti.
http://www.adm.hr/product_info.php?cPat ... ts_id=5838
Pa et, ako imaju...
lol, jake li novosti xD
Ah, kad neznam di da drugdje postam.
Rekoh ja tebi, pozabavit će te se vi samnom i mojim postovima u Hardu : P
S1 ima, al nema S2...
Aha, znaći ti si tražio, i to S2 a ne S1...
Al ne vidim u čem je finta, ima još dosta dobrih coolera kod nas.
S2 je majka za manje kartice, i HTCP računala, gdje S1 ne stane...
Ali u performansama su tu negdje?
S1 je daleko bolji.. Ima 4 pajpe, S2 samo 1...
I S1 je mnogo veći i bolje odvodi toplinu...
Al recimo S2 na jednu 4670 ili 9600gt, i sve fino pasivno radi, za HTCP dušu dalo.
Ma ja trenuto baš gledam te coolere za VGA, trebat će mi neki za HD4890. Ali neznam, nisam baš siguran s tim. Nisam do sada mijenjao cijeli cooler.
Mogao bih prvo na staroj xt1650 isprobat malo.
Samo provjeri dali ti S1 paše, preporuka....
Baš sam pogledao na official stranici, piše da podržava HD4870, onda može i HD4890.
Također sam naišao i na ovo,
http://www.hardwareluxx.de/community/sh ... ost9575293
...odustajem od S1 rev.2
Pa normalno da se naponski regulatori griju, njihova radna temperatura je cca 120°C, što je ok.
Al nisi čitao do kraja, pogledaj samo sa 1x120mm hladnjakom, temperatura drastično pada (mnogo bolje od stick smeća).
A da staviš 2x120mm sharkoona, milina.
Ma pročitao sam.
No opet, kao sam cooler me razočarao.
Nisi ga probao... Po meni, bolje od njega za te novce ne može...
Drži moju 4870HD pasivno hladnom... Otkad je došlo ljeto, stavio 120mm sharkoona, sad je i meni u sobi hladno.
ma s1 je majka, nisam čitao kako se drži sa novijim karticama, ali znam tipa koji je imao dvije 4870 u CFu hlađne sa s1 i bio je zadovoljan... naravno, tip je imao dobar propuh u kucistu... ja ga imam na 3850 i premda je to vec stara grafa i ne grije se ni blizu 48xx seriji, ali OCana ne prelazi 50 i kusur stupnjeva nakon par sati igranja i to po najvecim vrucinama vani... totalno pasivno, da se razumijemo...
Već čitao, al nama smrtnicimaništa ne znači, jer takvog se nećemo dokopati...
Jedina razlika između tih i običnih proceva, je ta, što ovi izdrže viši napon prije nego zapeku...
nema veze, ali lijepo je konacno vidjeti i AMD u 7 GHz clubu... :)
Meni treba nešto što dobro hladi ali i da je vrlo tiho.
PC će biti bučan samo pri paljenju, ostalo tišina i milina.
aha... kakve to ima veze s ovim? :?= Citat =:
Izvorno postao Cherry
Nisam citirao -.-
DVR-XD08: a new slim, portable and powerful DVD, CD writer
Our new slim, portable DVD and CD writer, the DVR-XD08 is now available across Europe. Big on performance, it features a a sleek, high-gloss black casing and writes at speeds of up to 8X on DVD-R/+R and 6X on Dual/Double Layer (DL) DVDs and 24X to CD.
AMD: ATI Radeon HD 4770 X2
ATI, graphics business unit of Advanced Micro Devices, did not let all of its partners to roll-out factory-overclocked graphics cards based on ATI Radeon HD 4770 (RV740) graphics processing units (GPUs) and recently admitted that it could not supply enough of such chips due to production issues. However, the company claims that a dual-chip ATI Radeon HD 4770 graphics board is actually a good idea.
“A dual ASIC board utilizing the ATI Radeon HD 4770 chip is a great concept idea. This would be up to our partners to bring to market,” said Patrick Moorhead, vice president of advanced marketing at AMD, in an interview with Technologizer web-site.
ATI Radeon HD 4770 X2 graphics card would offer performance on par with ATI Radeon HD 4850 X2 that is only available from Sapphire Technologies and which cannot be bought from every retail or online store. Moreover, dual-chip ATI Radeon HD 4770 would be considerably cheaper to manufacture thanks to less complex power supply circuitry as well as 128-bit memory bus (vs. 256-bit on the Radeon HD 4850).
Unfortunately, there are numerous obstacles on the way of ATI Radeon HD 4770. At the moment ATI/AMD cannot supply enough ATI RV740 graphics processors even for single-chip graphics cards. It is rumoured that ATI will be in position to supply sufficient amount of RV740 chips around mid-August. Meanwhile, the company plans to release DirectX 11-compatible graphics cards ahead of Windows 7/DX11 launch in late October. Provided that it takes several weeks to ramp up production of a graphics card (in case its print-circuit board had been developed and tested), hypothetical ATI Radeon HD 4770 X2 can only reach the market weeks ahead of DirectX 11 chips, which would be preferred by gamers looking for high performance and compatibility with future video-games.
All-in-all, while ATI does not prohibit its partners to create dual-chip ATI Radeon HD 4770 graphics boards, add-in-board makers are unlikely to introduce such a product.
ATI Radeon HD 4770, which is powered by ATI RV740 graphics processing unit, features 640 stream processors, 32 texture units, 16 render back ends and 128-bit GDDR3/GDDR4/GDDR5 memory controller. ATI recommends its partners among graphics cards makers to clock the chip at 750MHz and install 512MB of GDDR5 memory at 3200MHz.
xbitlabs.com
Zacrveni to...
LoL
Nije isteko edit pa aj... ^^
A najs će biti ta grafa aako bude sve uredu.
rv740 su najs čipići.
No ja želim informacije o novim i jaćim grafama.
RV870 u kolovozu
Prema neslužbenim informacijama do kojih je došla Fudzilla, ATI planira do kraja kolovoza završiti razvoj novih grafičkih kartica kompatibilnih s DirectX-om 11. RV870 će prema trenutnim informacijama imati 1.200 SPU-ova (Stream Processing Unit), novu generaciju UVD enginea te 256-bitnu memorijsku sabirnicu na koju će biti spojen gigabajt GDDR5 memorije.
Premda se dovršenje dizajna grafičkih kartica očekuje u kolovozu, početak masovne proizvodnje očekuje se kasno u trećem kvartalu, dakle krajem sredinom ili krajem rujna. Sukladno tome, kartice bi na tržištu trebale postati dostupne tijekom listopada.
Kako trenutno stvari stoje, čini se da će ATI sa svojim RV870 karticama imati par mjeseci prednosti u odnosu na Nvidijine DX11 kompatibilne pulene koji se skrivaju iza kodnog imena GT300.
izvor: Bug.hr
Očekujem pristupačnu početnu cijenu poput 4850 koju sam platio 1070 kn isti mjesec kada se pojavila u našim trgovinama pa ju po izlasku 5850 prodajem i prelazim na novu zvijer. Makar sumnjam ako će biti samo 1 Gb verzije sa skupom ddr 5 memorijom...
5k čmarksa :shock: :pray:= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Jel zna ko koji je rekord?
Ja sam vidio tek 3k čmarksa sa i7 :D