pa mislim da je bio duže od sat vremena, testiro sam nekoliko puta ostavio po 20-30 min u sleep kad me nema doma tek tolko da ne gasim skroz i svaki put se zamrzne na destktopu kad ga probudim nakon par sekundi
Printable View
pa mislim da je bio duže od sat vremena, testiro sam nekoliko puta ostavio po 20-30 min u sleep kad me nema doma tek tolko da ne gasim skroz i svaki put se zamrzne na destktopu kad ga probudim nakon par sekundi
Jel vremenom počnu padati performanse sustava ako ga konstantno "gasiš" u sleep mode? Se memorija zaguši vremenom?
Sedmica je cista originalna desetka i sa originalnim kodom, bas skinuta sa Microsoft-ove stranice, sada ide dobro neznam kako ce ici za koji sat. Da znam da ce raditi net kako treba stavio bih da ima punih 160 GB mjesta na hardu, ali sam se bio uplasio da nece sta zezati pa sam samo dao 50 gb :( . Mogu reci da je bas super i volim ovakav izgled OS-a, vista je malo losija po izgledu ali neznam kakva je ovako kada se radi. Sve mi je pri ruci pogotov oono kada mozes bilo koji program PIN-at u taskbar :D .
BTW: Znam da je lose imati RC1 verziju ali ja nejmam originalnu Profesional sedmicu.
već sam to vidio... je isprobao itko? ne da mi se zajebavati s time ako nije provjereno... :)= Citat =:
Izvorno postao keko
Radi na windows 7 build 7100 x64.
Također radi kod mene na Windowsima 7 x64.
mocno! jel sigurno na 64 bitnoj jer pise da moze izazvati crash sustava
Probao i ja, potvrđeno radi na Windows 7 x64 Professional.
Dali se može namjestiti da "Realtek HD Audio Manager" izgleda isto kao i na XPu?
Ovaj na sedmici je totalno u banani :thumbs1:
Nesto mi se cudno dogodilo, u programs and features ,dakle mjesto da uninstall vidim samo 5-6 zadnjih instaliranih programa,a ostale koje zelim maknuti ne vidim uopce.Jel moguce da sam negdje neku opciju ukljucio da neznam?
djudz triban help stavia san windz sedmicu i triba mi driver za printer al je stari hp deskjet3745 di mogu nać odgovarajuće
na njihovim stranicama san naša samo upustva kako instalirat ??? wtf triban ih skinit
Tam sam ti odgovorio u onoj drugoj temi. Inače, kaj se tiće sleep moda, meni radi super, jučer je bio jedno 4-5 sati u sleepu, normalno se probudio, bio je sad kroz noć i isto sve ok.
Koju verziiju bi bilo bolje uzeti 32 bit ili 64 bit? Cuo sam da ako uzmes 64 bitnu verziju, onda ti treba ista verzija programa. Nekih 64 bitnih programa uopce nema ili su mozda izasli do sad?
joooj, da mi je znati od kud takve gluposti vadite? 32 bitne aplikacije se najnormalnije pokreću na 64 bitnom OSu...= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Da, to sam mu baš ja objasnio preko P.M.-a.
Odakle vadim gluposti? Sa interneta!= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
= Citat =:
S * 16 bit applications will no longer run. Although this is unlikely to be a problem, if you use very old software (from the Windows 3.1 days!) then it will not work under a 64 bit OS.
* Existing 32 bit drivers no longer work.If you have older or poorly supported hardware you may find that it can no longer be used. Got a 7 year old scanner that just about works in Vista? You may not be able to get it working in 64 bit Windows 7.
* Unsigned kernel-mode drivers no longer work. Along with the issue above, the inability to run unsigned kernel mode drivers will cause problems for old hardware. (There is reportedly a way to bypass this check).
* Running some 32 bit applications on a 64 bit OS could actually be slower. The additional overheads in running 32 bit software in 64 bit mode could cause a slight degradation in performance. It will take some time for 64 bit software to become the norm.
The conclusion? Well, it depends on what you use your system for. If you have a 64 bit capable CPU but use older hardware, it would be safe to stay with a 32 bit version for the time being to ensure that you don’t need extra upgrades.
Driveri ti uglavnom moraju biti 64bit/win7. Ali mislim da to nije problem jer stvarno za svaki komad hardvera koji nije muzejski primjerak se može naći 64bit driver. Ako staviš 32bit verziju windowsa 7 ni to ti ne rješava problem sa nekim starim komadom hardvera, jer onda nema podršku ni za windows 7 uopće.
aha, internet nikad ne laže... taj internet ti je zakon!
kao prvo, mogao si staviti izvor, da vidimo tko je to tako mudar, a kao drugo mogao si staviti datum od kada je taj članak... kladim se daj par godina star...
sve u svemu, da - drivere moraš imati za 64 bit OS, i oni su posebni... a u ovom članku ja ne vidim gdje piše da 32 bitne aplikacije NE RADE na 64 bitnom OSu... samo piše da može biti da će se sporije izvoditi... makar ni to danas više nije istina; kao što rekoh, taj članak je vjerojatno star podosta...
Ne moraš se ni trudit skidat drivere, eventualno za zvuk i grafičku. Win 7 sve ostalo sam počupa.
Meni je čak i to našao, za zvučnu je našao u biti i bolje drivere :)
Meni za staru plocu nije tio naci drivere za zvukcnu. Ni WinUpdate nema ništa i nema ih cak ni na ASUSovoj stranici... ali sam ih našao na se7en forumu. Naravno bili su od Viste...
Ugl imam jedno pitanje u vezi ovog "Windows Photo Viewer"a. Zašto mi taj program doslovno uništi sliku nekim kretenskim prikazom boja, a na XPu je isti radio kako treba?
jel zna neko ako to popraviti ili ima neki drugi potpuno jednostavan preglednik slika?
Mene isto zanima zašto mi slike "požute" nakon što ih otvorim u Photo vieweru. Sad sam malo progooglao i naišao na ovo. Ne znam radi li.
A i uvijek možeš instalirati IrfanView.
EDIT: Radi, ne treba brisati druge profile, samo onaj navedeni postaviti kao defaultni.
E zahvaljujem :)
I meni radi. Samo sam remuvao monitor.
jebaci pomagajte... svjeze sam instaliral 7, (imal i prije), no zaboravio sam nes...
Prije sam namjestio da su mi My documents locirani na D particiji (ne originalno C), pa me zanima kako da opet to namjestim?
Start->Desni klik na My Documents->Propreties, i onda ideš na Include a folder i odabereš di ti je My Documents, odnosno D: particiju il di već.
da, samo je malo zajebano jer ovdje my documents nije isto ko na xpu... dakle my docs, vids, pics, music... sve je odvojeno... onda idem desni klik na svoje ime PCa, dakle pod user, pa MTF?
Pa Music, Pictures i Video se nalaze u My Documents, mislim da će ti radit ako onako napraviš kak sam ti gore napisao. Iskreno, ja to radim već po navici i da me ubiješ sad jel to tak ili ne, nemam pojma. Napisao sam ti prvo ono kaj mi je palo na pamet i kaj mislim da će radit. Ak ne složiš onda pitaj google, osim ak ti netko ovdje ne ponudi neko bolje rješenje u slčaju da moje ne funkcionira ;)
to i je stvar, na win7 se ne nalaze :P
morat cu ocito za svaki posebno, sad vidim da tak ide...
hvala
Još jedan problem sa Windows Photo Viewerom. Neželi otvarati .gif datoteke, tj otvori ih ali samo prvi frame, ostalo ništa :(