e, al upišeš opcu gimnaziju i takve stvari govoriš. :(= Citat =:
Izvorno postao flander
Printable View
e, al upišeš opcu gimnaziju i takve stvari govoriš. :(= Citat =:
Izvorno postao flander
Poznata je činjenica da gimnazijalke su ono.... glupe.
Ne nužno, ali u svakom se razredu nađe neka glupa osoba, bez obzira na školu.
True. True.
Kad smo kod glupih cura, imao sam ja u gimnaziji jednu. Na biologiji profa neš priča o pticama, i veli kak fazani postanu aktivni tek u sumrak ili tako neš, a veli ona " a kako se onda sunčaju?"
Bila je još jedna provala kojoj sam ja doprinjeo, i dan danas me je sram zbog toga. Pita istu tu žensku profa koji je jezik bio službeni u austro-ugarskoj monarhiji. Ja ovoj šapnuo BUGARSKI i ona je fkt ponovila bugarski... Sad mi je žao kaj sam ju tak skajlao, ali mislim ono, koliko glup moraš bit pa reć...
jedan tip prosle godine iz mog razreda (vise nije, propao s 9 jedinica zakljuceno) je rekao da se madarski jezik zove madarica :(
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
pretpostavljam da si u srednjoj bio odličan učenik ?
dakle odličnom uleniku svi povjeruju sve ako je u pitanju ispitivanje od strane profesora, tako da....znalo se i meni desit da sam povjeroval sve frednu kad me profesor ispitival,a on šaptal, tako da niš ćudno....iskoristi moć ^^
Ne moras biti odlican ucenik da bi neka seljacina popusila neku glupost... ali da... to su najveci lomovi... :))
dobro sad ovisdno od osobe do osobe, neki povjeruju svašta,ama baš svašta, ali kažem, da onaj koji je odličan učenik, ili recimo zna taj određeni predmet, većini kolega iz razreda prvenstveno njumu/njoj vjeruju
znam ja...bio sam jedan od 5 ljudi u razredu koji je znao informatiku, osnovne stvari, dok ostali u životu nisu vidjeli komp....tako da sam im bajke pričal
E lol slušajte ovo:
Imamo lika u razredu koji nije baš pretjerano pametan, no nisam znao da je ovako glup.
U testu iz ZEMLJOPISA bilo je pitanje:
GMT znači _________ __________ __________.
Ponavljam test je iz zemljopisa.
I momak je napisao:
GENETSKI MODIFICIRANA TVAR.
Pa ako nezna lik, ide pogađat, koliko sam ja puta pisao random stvari u testu na pitanja koje nisam znao zbog lol efekta, barem se nasmiješ :D= Citat =:
Izvorno postao Ryd3R
Ali ja ozbiljno mislim da je on smatrao da je to točno kolko ga znam :D
No ipak, genetski modificirana tvar u zemljopisu :P
Recimo da sam bio jedan od četvero ljudi u razredu koje je povijest donekle zanimala...= Citat =:
Izvorno postao flander
Ja sam u svom razredu jedini kojeg zanima povijest= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Ja sam jedan od dvoje ljudi koji je iz srednje škole otišao studirati povijest :D= Citat =:
Izvorno postao Mordor
Meni je povijest ok, ali jednostavno ko da nisam stvoren za nju. Nikad nisam uspio naučiti išta iz povijesti, niti povezati činjenice, ko je koju deklaraciju i kada, niš ne znam.
Povijest malo samo učiš, čisto da nepadneš (znači, za 2-3)! A ka dođe WW2 izbalinaš sve činjenice (znaš iz igara, ipak nije ih mali broj koje obrađuju taj rat) koje znaš i dobiješ 3-4 petice i zaključi ti 4!= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
il pukneš neku glupost pa ti ova kaže, opet si igrao previše igrica :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Frky
:killyou: :killyou:
Meni su recimo 19 i 20 stoljeće užasno dosadni. Prapovijest, grci, rimljani, srednji vijek, to je meni super.
I meni isto rimljani i to sve sto si nabrojao ali i drugi svijetski rat je isto zanimljiv= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Prepiru se dvojica iz razreda, ovaj iz zajebancije kaže da je minhen (ilitiga München) u mađarskoj, a ova veli: Ajme glup li si, minhen je u americi, a mi svi lom :rotfl:
EDIT: Evo jedna provale sa moje strane, pišemo mi danas test iz engleskog, i sad smo trebali nadodat riječ koja fali, a imali smo samo prvo slovo. I ide to ovako, Jeniffer is really funny. John enjoys spending time with Jeniffer, he's never s______ with her.
i napišem ja sober :rotfl:
kad smo vec kod Engleskoga, morao sam pročitati na satu ovu rečenicu, dok su se drugi lomili:
I really love Dick, unfortunatly I haven't seen him for a long time. I miss him.
bokte, koji je retaj to u udžbenik stavio. :pray:
:pray: :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Kron
carski, daj neku sliku, skeniraj, stavec se sjetis, moram to vidjeti
Evo provale:
Mislim nije smješna al neam pojma, ja sam se kido bio kad sam čuo
Znači bio rođendan, i ja se opet nacugo i došo kod frenda i izrigo mu pojačalo Roland u kući
I ja i moj drugi frend pobjegli od njega jbte usrali se da će nas ubit kad vidi izrigano pojačalo, i mi onak bježimo i kaže frend:
Haha to sad više nije ROLAND, to je sad RIGOLAN
Et ne znam ljudi ja sam krepo od smijanja kad je on to reko
:rotfl: :rotfl:
Ja obožavam povijest ali samo onu stariju do raspada ZRC,ovu noviju mrzim i dosadna mi je,pogotovo 17 i 18 stoljeće.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Meni su mitologija i vojna i dijelom politička povijest zanimljive,ali mrzim lekcije o umjetnosti,znanosti,svakodnevnom životu,a i one iz domaće povijesti su dosadne (osim WW2,DR i nešto SHS/SFRJ).
Da, meni najomiljenija povijesna razdoblja spadaju u antiku. Tada su stvari bile jednostavnije valjda. Ovo poslije su zajebancije sa kraljevima i carevima koje su nepotrebne i dosadne.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
dosta povijest back on topic
ja sam provalio glupost na kiosku
ja-imate lizaljke od kunu
teta s kioska-imamo
ja-a kolko dođu? :rotfl: