daj ne seri:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))
Printable View
daj ne seri:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))
Nabijem ih. Full nepošteno. :-x
Neposteno prema ostalim iliti europskim igracima. Inace ovakvu akciju podrzavam, ali bi bilo fer da i ostali igraci WOW-a dobiju SC2 besplatno.
Da, kak da ne, svih 10M :rotfl: Pitam se kolka bi zarada igre bila onda...
:D Blizzardovci su toliko love nalupali na WOW-u da komotno mogu dati SC2 besplatno, a da ne moraju ni trepnuti.
Tako je. Sve bi igre trebale besplatno izlaziti ^^
EA i Ubisoft nista nisu zaradili svojim prodajama i sa svojih 15 nastavaka pop-a i 15 nastavaka Splinter Cella.
Da SC2 kosta 100 eura kupio bi ga ^^
Što mislite kolika će biti cijena Starcrafta u našim trgovinama. Hoće li naši trgovci nabiti kao i uvijek finu premiju ili će za promjenu biti realni.
bit ce 350kn kao i sve ostale blizzardove igre kad tek izadu...
Više će biti.
Između 350 i 400, ne više od toga. Iako, kao da je važno :)
Zadnja informacija je 500. Za Collectors Edition 700.
No dobro, 100kn više manje :)
500 kuna je bolesna i nenormalna cijena ako se mene pita. Toliko CE edicija dođe vani, jbt (70 kn više, al ajd). No sasvim očekivana cijena od naših lihvara.
Što te čudi, u Njemačkoj sam ja kupio Doom 3 za 20 Eura kada je kod nas bio 400tinjak kuna.
Ajde, ajde. Dobro znate da su kod nas cijene puno vece nego vani. Jeftinije dobijes kad narucis preko neta, nego kod nas kad kupujes iz ducana. :thumbs1:
Najbolje da racunate maksimalno 400-500 kn. Pa ako bude manje nikom nista.Ostane vam za pivu da proslavite. :wink:
Znam da nije fer, jer su kod nas cijene brutalno visoke za razliku od ostalih, ali sta mozes...
ja ću ga definitivno naručiti prek neta izvana...
Ja ću kupit u nekom od dućana koji to prodaju, neda mi se zezat sa ostalim...di bude, kupit ću :)
<------ Jedva ceka da pwna Arala i Igora ^^
Dogovoreno :)
cujem da ce mi netko poklonit buduci da nemam para za to jer mi treba za klavir ATM... :D
Nema direktne veze s novim nastavkom, ali ima veze s korejskim progamingom... :)
http://kotaku.com/5580080/korean-gam...peeding-bullet
Za sve vas fanove StarCraft Lorea:
http://www.teamliquid.net/forum/viewmes ... _id=133406
Enjoy :)
Lik se forsa, žalosno. Šteta kaj u tome više nema zabave, nego samo robuješ.
Sve sto postaje posao, najcesce gubi faktor zabave. Doduse, svakakvih nas ima. :)
Ne forsa se. Većina (90%) akcija kojih NaDa napravi ima nekakvog smisla, samo je problem što mi nemožemo pojmiti kako u trenutku kad netko izvadi Siege Tank on u glavi složi desetak mogućih otvaranja koje protivnik može napraviti sa prvim Siege Tankom u toj i toj minuti. Opet dolazimo na "klikanje", a stvar je u tome šta kad izračuna vjerovatnost strategije koju će izvršiti njegov protivnik on točno zna što treba i kada napraviti i zato nam se to čini sve brzo jer većina amatera gubi vrijeme na razmišljanje što bi trebala napraviti kada vidi taj i taj unit.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Da, zato on klikne 30 puta da tenk tamo krene, umjesto jednom. Fensi su to fore, a na svijetu ima samo par pravih igrača koji možda znaju kaj rade. Artritis će im bit zabavan u starosti :)
He, he isto sam si i ja razmisljao.. jel on sta radi sa tim ili samo klikce bez veze? Mislim ono... ok frajer je u stanju poslat svakog unita posebno na odredeno mjesto, ali sta ce mu to kad vecinu vremena uniti moraju ici u formaciji zajedno.
Jos jedna je prednost sto moze vrlo brzo odabrati maga, pa sa svakim posebno baciti magiju, ali evo SC2 uvodi smart casting tako da ni to vise nece trebati...
Nije kliknuo 30 puta na tenk da krene. U najgorem slučaju je stisnuo patrol pa attack da se tenk okrene i "beztrzajno" pukne što je skill, a ne forsanje.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Dobro, možda on nije, kažem kaj općenito viđam kaj ekipa radi al ajd, svatko ima svoj stil, ak je netko više kul zbog toga nek mu bude ^^